ya vallaha akıl yokki size anlatmaya zorlatayım TÜRKÇE OLARAK SİZE anlatayım bir item düşürdün değeri 20m şuan karşılığı mesela 1000x can 1000x mana parası sen 10saat emek verip bir item düşürdün bu itemin değeri 100m diyelim tl olarakta karşılığı 10tl olsun kim bu farmı yapar kim itemi düşürür kim bunlar için emek verir?
Senin emek vermeden elde ettiğin şeyi bazı insanlar emekleriyle elde etmek zorunda her eğlencenin bedeli var diyorsun 400tl bedel vermişim üstüne hergün emegimi veriyorum karşılığını alıyormuyum alıyorum şuanda 400tlmi istesem cıkarırmıyım oyundan 5katını çıkarırım ama oyunda EMEKLERİMLE KENDİ EMEKLERİMLE GBNİN DEĞERİNDEN DOLAYI +6earth shaker vital set travel ring +8leather setimi aldım üstünede magic pupet ve rowum var 1 1.5 gblik.
Sizin dediğiniz oyun parası pul olsun emeksiz istediğimize erişelim diyorsunuz öyle oyun bekliyorsanız yallah malum oyuna...
Ve sana bir kardeş tavsiyesi insanların verdiği ufak bir örnek üzerinden aglayıp durma

elektirik parası demişsin orda örnek veriyorum bak örnek örnek benim pcim bu oyunu oynamaz dota 2 oynarkende full açık dururdu gta 5 oynarkende fm 2022 oynarkende örnekleri çarptırıp kendini haklı çıkarmaya çalışma