İstek Sonucu sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vethekumur

Üye
Yaklaşık 7 - 8 saate yakındır dorion 9 sunucusunun açılmasını bekliyoruz. Hesapları atmak bu kadar zor olmamalı. Oyun içi GB satışı ile ilgili millet aldı yürüdü.. yaptırım vs. hikaye. Ne denebilir ki.. Çok yazık.. Keşke açmasaydınız bizler 2 ay daha beklerdik ama adam akıllı bir oyun gelirdi karşımıza.

Patra

Üye
Forumda ki mesajlarıma bakarsanız, karşılaşılan aksilikler ve hatalar konusunda ne kadar yapıcı konuştuğumu, bu oyunun yeni olduğu için böyle şeylerin olmasının normal olduğunu savunuyorum. Fakat bu oyuncuların askıda kalması, direk olarak bir grup oyuncunun oyuna erişiminin olmaması anlamına geliyor. Ki bende bu gruba dahilim. Kısa süreli bu tarz hatalara göz yumulabilir ama gerçekten saatlerce hesabına giremeyen, dolayısıyla oyunu oynayamayan bir kitle oluştu. Üzülerek söylüyorum ki, oyunu oynarken karşılaşabileceğim küçüklü büyüklü hatalara, sorunlara hazırdım ama oyunu oynayamamak gerçekten oyundan beni bile soğuttu. Soğuttu demeyelim de, oyuna karşı HYPE'ımı büyük ölçüde düşürdü... Ne diyelim, umarım kısa sürede sorunlar çözülür.. bizlere de ne yazık ki bu süreçte oyunu oynayamadan sabırla beklemek düşüyor....

DeadN0t

Üye
Yeni bir mmorprg oyunu bu abi neden bu kadar ön yargılısınız ilginç gerçekten. Adamlar sürekli uğraşıyor, her mesaja yanıt veriyorlar ilk zamanlar böle olması bence gayet normal

Goden

Üye
Niye bu kadar sikayetcisiniz onu anlamiyorum, sizlere daha büyük firmalari burda sayabilirim ve onlarin oyunculara sundugu oyun bukadar gelismismi diye bi bakin.
son cikcan Lost Arka girmek icin saatlerce bekleniyordu, aynisi bi önceki sunduklari New World. oyun buglar ile dolu.
WoW ciktiginda, yogunluktan erisime kapaliydi, Final Fantasy yogunluktan satisini durdu, yani demek istedigim az veya cok sorunlari olacak, bu normal, eger 1 ay icinde düzelmez ise o zaman haklisiniz derim.

Error

Üye
askı olayını çözsünler düpe kxp mercend ışınlanma ne olusa olsun bi şekilde bi içeriye girelim adımımızı atalım gerisi önemli deil :)

Vethekumur

Üye
Karşılaştırdığınız yapımlar WoW.... Final Fantasy.....
Yapmayın arkadaşlar. Bizde biliyoruz RO onların yanından bile geçemez. Oyuna ve yapımcılara inancımız var. Kızdığım nokta sen alfa yayınladın, beta yayınladın. Bu artık final. Buglara okeyiz, atmalara okeyiz. Ama oyuna bağlanamama olmamalı.......

xxficixx

Üye
Niye bu kadar sikayetcisiniz onu anlamiyorum, sizlere daha büyük firmalari burda sayabilirim ve onlarin oyunculara sundugu oyun bukadar gelismismi diye bi bakin.
son cikcan Lost Arka girmek icin saatlerce bekleniyordu, aynisi bi önceki sunduklari New World. oyun buglar ile dolu.
WoW ciktiginda, yogunluktan erisime kapaliydi, Final Fantasy yogunluktan satisini durdu, yani demek istedigim az veya cok sorunlari olacak, bu normal, eger 1 ay icinde düzelmez ise o zaman haklisiniz derim.
Dostum haklısın yeni bir oyun illaki hoş görü ile karşılanır ama serveri bakıma alırken atıyorum o kanaldan atabilirler askıda kalma problemi olmaz çözümü basit olan birşey bu o yüzden biraz can sıkıcı olabiliyor.

Dilefruz

Üye
Yaklaşık 7 - 8 saate yakındır dorion 9 sunucusunun açılmasını bekliyoruz. Hesapları atmak bu kadar zor olmamalı. Oyun içi GB satışı ile ilgili millet aldı yürüdü.. yaptırım vs. hikaye. Ne denebilir ki.. Çok yazık.. Keşke açmasaydınız bizler 2 ay daha beklerdik ama adam akıllı bir oyun gelirdi karşımıza.
Merhaba,
Oyuna düşünülen kullanıcıdan çok daha fazlası kayıt oldu. Sunucu kaynaklı sorunlar kalıcı olarak çözülme yolunda. Bu süre içerisinde kopma/askıda kalma meydana gelmektedir. En kisa sürede sorun çözülecektir. Yaşadığınız sorun için özür dileriz. Bu sebepten ötürü telafi ödülleri ve etkinlikler sizleri bekliyor olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt