Sonun kadar hak veriyorum. Bence oyun dün yaşanan network problemi yaşanmayana kadar serverların kapalı kalması + discord kapalı kalmalı !

Oyun hemen açılmalı mı ?

• Hayır sorunlar çözülsün öyle açılsın

Oy: 14 56.0%
  • Sorunlar çözülmesin öyle açılsın

Oy: 1 4.0%
  • Açılsada olur açılmasada olur

Oy: 10 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    25

Adsız7

Üye
Son 3 aydır oynuyorum bu oyunu ve bu oyunun kitlesi kadar sabırsız bir kitle daha görmedim. Başka bir oyunda sizinle iletişime geçen yönetici, geliştirici bulamazken bu oyunda bu kişiler ile birebir irtibat halinde olmak bile sizlere rahatsızlık veriyor + bu durum galiba sizleri fazla şımartıyor. En çok da sürekli şu kadar expim gitti günde şu kadar yattım diyip sürekli bir telafi isteyen kişiler var. Yanlış anlamayın exp kasmak tabi ki hakkınız + kimse exp kasarken yatmak istemez. Fakat bunun oyun geliştiricisinin elinde olan bir durum olduğunuda düşünmüyorum. İstenmeyen sebeplerden dolayı kaynaklanan sorunları tarafınızca gereksiz sinir + strese sebep oluyor. Eminim ki bir çoğunuz da bunu gerçek hayatta etrafına yansıtıyordur. Şimdi bana yalakalık vb. ithamlarda bulunabilirsiniz fakat ne oyun geliştiricisi ne de farklı bir kişiden herangi bir beklenti içerisinde değilim. 30 yaşındayım kimseye ihtiyacım yok :) Demem o ki şuanda discord gibi bir alanda sohbet edemiyor olmamız belki sizin değil ama tanıdığınız bir kişinin gereksiz yükselmesi saçma sapan ukala tavırları ile alakalıdır. Defalarca kez beta sürüm diye belirtmelerine rağmen sıfır sorun ile devam edilmesi beklentisi içerisinden çıkmalısınız. Yeri gelir 10 gün her gün res de gelebilir yeri gelir 1 ay res gelmeyedebilir. Son olarak dünyanın en zor işi exp kasmakmış gibi davranmayın lütfen şimdiye kadar gördüğüm en kolay exp kasılan oyunlardan birisi de budur. Benimle aynı fikirde olup olmamanız da pek umrumda değil. Herkese kolay gelsin iyi çalışmalar

Son düzenleme:

ChkopiS

Üye
Mesele sabırlı olup olmamak değil. Oyunda bir sorun olduğu aşikar milletin sorunu düzeltilmesini istemesi hakkı niye insanlar oyuna premium vs para yatırıyor en azından sorunun komple halledilene kadar sunucuları bakıma alıp sorunlar hallolduktan sonra acılması yoksa kimsenin oyunu kötülediği yok :)

calippooo

Üye
Mesele oyunun kapalı olması değil, en son açıklama 02.27'de dc'den Sunrise yapmış gördüğüm kadarıyla. Ee bakım süresi belirsiz o da okey. Arada çıkıp açıklama yapılabilir "Çalışmalar devam ediyor.. Hala bitiş süresi belirsiz veya bugün açmayı öngörüyoruz vs vs. " yani süre belirsiz fakat, belli aralıklarla duyuru yapın bari.

Adsız7

Üye
Para vererek aldığın şeylerin değerini görmemek rahatsız edici veya üzücü olabilir kankacım. Ama bu oyunda diğer oyunlara göre seni buna zorunlu kılan bir durum bulunmamaktadır. Oyun içine yapmış olduğun her harcama senin keyfi harcamandır bunun için seni zorlayan bir durum bulunmamaktadır. - Premi. gibi faydalı ürünlerin tabiki de çok fazla gelişime katkısı var fakat o olmadan da gelişilebiliyor. Pre kullanmadan girilmeyen oyunlar varken burada oyuna yatırım sağlamadan da para kazanmak tuaf ama gerçekten mümkün. - kendimi x parti seçmeni gibi hisettim :sick:

Son düzenleme:

shapshall01

Üye
Yapmak zorunda değiller ki duyuruyu sizin istediğiniz saat aralıklarında. Adamlar sorun var demiş açıldığında duyuru olarak paylaşılacaktır demiş. Bu kadar bağımlısı mıyız arkadaşlar oyunun? Bir gün giremiyorsanız oyuna alın kahvenizi balkon,terasta bir hava alın günü seyredin. Tavsiyemdir.

gaddarkerim

Üye
Son 3 aydır oynuyorum bu oyunu ve bu oyunun kitlesi kadar sabırsız bir kitle daha görmedim. Başka bir oyunda sizinle iletişime geçen yönetici, geliştirici bulamazken bu oyunda bu kişiler ile birebir irtibat halinde olmak bile sizlere rahatsızlık veriyor + bu durum galiba sizleri fazla şımartıyor. En çok da sürekli şu kadar expim gitti günde şu kadar yattım diyip sürekli bir telafi isteyen kişiler var. Yanlış anlamayın exp kasmak tabi ki hakkınız + kimse exp kasarken yatmak istemez. Fakat bunun oyun geliştiricisinin elinde olan bir durum olduğunuda düşünmüyorum. İstenmeyen sebeplerden dolayı kaynaklanan sorunları tarafınızca gereksiz sinir + strese sebep oluyor. Eminim ki bir çoğunuz da bunu gerçek hayatta etrafına yansıtıyordur. Şimdi bana yalakalık vb. ithamlarda bulunabilirsiniz fakat ne oyun geliştiricisi ne de farklı bir kişiden herangi bir beklenti içerisinde değilim. 30 yaşındayım kimseye ihtiyacım yok :) Demem o ki şuanda discord gibi bir alanda sohbet edemiyor olmamız belki sizin değil ama tanıdığınız bir kişinin gereksiz yükselmesi saçma sapan ukala tavırları ile alakalıdır. Defalarca kez beta sürüm diye belirtmelerine rağmen sıfır sorun ile devam edilmesi beklentisi içerisinden çıkmalısınız. Yeri gelir 10 gün her gün res de gelebilir yeri gelir 1 ay res gelmeyedebilir. Son olarak dünyanın en zor işi exp kasmakmış gibi davranmayın lütfen şimdiye kadar gördüğüm en kolay exp kasılan oyunlardan birisi de budur. Benimle aynı fikirde olup olmamanız da pek umrumda değil. Herkese kolay gelsin iyi çalışmalar
hocam oyun erken erişimde ise bahsettiğiniz gibi ister 10 saat ister 30 saat bakım yapar .istediğini değiştirir vs vs derseniz bunca tl harcayana hakaret olur..oyun eğer erken erişimde ise sizin bahsettiğiniz gibi olucak ise marketi kapatıcaksın.360 tl ye premium 15 tl ye pot mana 20 tl ye row 150 tl ye kıyafet vs vs vs satıpta ben istediğim zman istediğim gibi kapatırım açarım diyemezsiniz..bunu yönetim demıyor zaten sizinde bu anlamda avukatlık yapmanız ciddi anlamda sorun teşkil ediyor..siz yönetimin sesi falan değilsiniz danışmanıda değilsiniz..

Adsız7

Üye
Baby kimsenin avukatı değilim 3 ayda oyuna attığım ticketları görsen bunu demezdin zaten. En az 30 ticket atmışımdır. Ayrıca bu yine dediğim aynı şeye geliyor tl harcayan adam harcamasın o zaman. Soğan 30 liraymış mesela yemesin agacım :ROFLMAO: 360 tl ye pre almasın o zaman baby bunun için bu oyunda sizi kim zorluyor :D Bende de royal pre var ama tutup da royalim boşa gidiyor demiyorum çünkü keyfi aldığım birşey bu neden bunun için yaygara yapmam gereksin ki ? Pot masrafına gelecek olursa mount race diye bir etkinlik var gir sıralama yap mesela potunu al mananı al böyle ufak tefek şeylerin çözümleri var. Toplama yap mesela çıkar tüm masraflarını. Son olarak ben bu insanların istediği gibi açıp kapattığına da inanmıyorum problem olmasa bu kadar uzun süreceğine de inanmıyorum. Bir gün oyuna giremedim diye elin ayağın titremesin baby sakinleş biraz git biraz hava al :D

Mesteorm

Üye
sırf cevap yazmak için üşenmedim giriş yaptım. tek başlığı bu konu olan, aynı zamanda tüm mesajları buraya olan arkadaş, kimsin necisin çok merak ettim ya, hayırdır yani? erken erişim diyip kapatsınlar sunucuları, biz de ödediklerimizle kalalım ne güzel? hayırdır yani? mesaj atış şeklin de o kadar itici ki, araya bir de baby falan eklemişsin. yemin ediyorum keşke karşımda yüzüme böyle konuşsan, öyle fitil oldum ki sana... çok merak ediyorum kimin hesabısın, ne niyetle açıldın? insanlar deli gibi dolmuş durumda sen de burada çığırtkanlık yapıyorsun. bu konu hariç hepsi kapatılıyor zaten yönetimi hiç anlamıyorum.

oyun yöneticisi çıkar sırf eleştiri gelmesin diye dc kapatıp üstüne sadece kalp ifadesi bırakılacak şekilde son mesajı atar falan. diktaysanız bilelim, yolunuzdan çekilelim, geriye kalan arkadaşlarınızla birbirinize itemler verip oyuna devam edersiniz. neyse bu mesaj da silinir ban yerim, sıkıntı yok. cebimden çıkan 1 lira için bile hakkınız var bilin istedim.

gaddarkerim

Üye
Baby kimsenin avukatı değilim 3 ayda oyuna attığım ticketları görsen bunu demezdin zaten. En az 30 ticket atmışımdır. Ayrıca bu yine dediğim aynı şeye geliyor tl harcayan adam harcamasın o zaman. Soğan 30 liraymış mesela yemesin agacım :ROFLMAO: 360 tl ye pre almasın o zaman baby bunun için bu oyunda sizi kim zorluyor :D Bende de royal pre var ama tutup da royalim boşa gidiyor demiyorum çünkü keyfi aldığım birşey bu neden bunun için yaygara yapmam gereksin ki ? Pot masrafına gelecek olursa mount race diye bir etkinlik var gir sıralama yap mesela potunu al mananı al böyle ufak tefek şeylerin çözümleri var. Toplama yap mesela çıkar tüm masraflarını. Son olarak ben bu insanların istediği gibi açıp kapattığına da inanmıyorum problem olmasa bu kadar uzun süreceğine de inanmıyorum. Bir gün oyuna giremedim diye elin ayağın titremesin baby sakinleş biraz git biraz hava al :D
istersen nick vereyim oyun açıldığında tradeden bakarsın.+8 arch sword +9 paper set ful epic takı seti..pot mana gibi derdim yok .bu itemlere sahip olup keyf aldıgım toplamacılık yapıyorum..senin öğrenmen gereken şey ise onu alma bunu alma yerine başkalarının adına savunuculuk yapmamak..bundan acilen vazgeçmen gerekiyor ..oyun dün gece itibari ile sorun yaşamıyor..tam olarak 7 gündür sorun var aniden bulunduğumuz ch lerden atıyor o ch ekranda görünmüyordu..bu ve bunun gibi bi çok sorun varken başka şeyler ile uğraşmak tekne turu turnuva vs vs bunlar ( bunlara vakit ayırmak ) bizleri üzüyor..

Adsız7

Üye
Aynı sorunu sadece sen degıl herkes yaşıyor bende yaşıyorum kankacım ama bunun için yapılabilecek birşey olmadığını burada aslında anlatmaya çalışıyorum. Yani inanıyorum ki yetkililer konu ile ilgileniyor alakadarlar yani öyle umuyorum fakat bunun için de dün olduğu gibi discord alanında hakarete varana kadar tavırlar ile gerilmenin de bir anlamı olmamalıdır. Bunu sen yaptın demiyorum yapanlar oldu. Yani bunun bir oyun sadece zevk için vakit geçirmek için kullanılan bir alan olduğunu herkesin farkına varması gerekiyor. Başkaları adına savunuculuk avukatların işidir kanka ben avukat değilim. Yani senin veya bir başkasının itemlerinin benim gözümde herhangi bir değeri yok kanka herkesin itemi kendine göre iyidir ve oyun zevkini arttırır yani bana kanıtlamana gerek yok inanıyorum sana. Rowdan herhangi bir çıkarım olduğunu düşünüyorsan sana şimdiye kadar attığım ticketların ekran görüntülerini de iletebilirim

Adsız7

Üye
Kankam sakin ol bir hava al sen. Bence hakkımda yanlış düşünüyorsun. Forum hesabımı yeni açtım oyunuda 3 aydır oynuyorum herhangi bir yetkilinin hesabı da değilim bunu da sana kanıtlayabilirim bu kadar gerilme özelden mesaj atarsan oyun içi pm vereceğim sana oradan da yazabilirsin. Karşında olsam öyle konuşamam evet çok korkarım öyle şeylerden çok tehlikelisin knk bu kadar tehlikeli olma şimdi döversin falan beni ama bir lira için adam dövmeye değmez. 1 lira için hakkın yok demedi kimse sana ödediğiniz her kuruş için herkesin hakkı var. Ama ödediğin her kuruş senin keyfi ödediğin her kuruştur. Bu senin gerçek hayatta emek vererek kazanğın parayı oyuna yatırman ile desteklenir. Sanki gerçek hayatta harcadığın paranın karşılığını alabiliyormuşsun gibi yılda cebinden binlerce vergi çıkmıyormuş gibi gelip burada bana itici konuşuyorum veya farklı bir sebepten gergin vari konuşman benim için pek birşey ifade etmez. Sadece kendi düşüncelerimi buraya ekliyorum ki aynı fikirde olmamızın gerçekten bir önemi yok en başta dediğim gibi inan urumda değil fakat aşırı gerginsin sağlıklı düşünemiyorsun. Çığırtkanlık yapmak konusuna gelince insanların fikirlerini söylemesi ne zamandır çığırtkanlık olmuş çok tuaf.

gaddarkerim

Üye
Kankam sakin ol bir hava al sen. Bence hakkımda yanlış düşünüyorsun. Forum hesabımı yeni açtım oyunuda 3 aydır oynuyorum herhangi bir yetkilinin hesabı da değilim bunu da sana kanıtlayabilirim bu kadar gerilme özelden mesaj atarsan oyun içi pm vereceğim sana oradan da yazabilirsin. Karşında olsam öyle konuşamam evet çok korkarım öyle şeylerden çok tehlikelisin knk bu kadar tehlikeli olma şimdi döversin falan beni ama bir lira için adam dövmeye değmez. 1 lira için hakkın yok demedi kimse sana ödediğiniz her kuruş için herkesin hakkı var. Ama ödediğin her kuruş senin keyfi ödediğin her kuruştur. Bu senin gerçek hayatta emek vererek kazanğın parayı oyuna yatırman ile desteklenir. Sanki gerçek hayatta harcadığın paranın karşılığını alabiliyormuşsun gibi yılda cebinden binlerce vergi çıkmıyormuş gibi gelip burada bana itici konuşuyorum veya farklı bir sebepten gergin vari konuşman benim için pek birşey ifade etmez. Sadece kendi düşüncelerimi buraya ekliyorum ki aynı fikirde olmamızın gerçekten bir önemi yok en başta dediğim gibi inan urumda değil fakat aşırı gerginsin sağlıklı düşünemiyorsun. Çığırtkanlık yapmak konusuna gelince insanların fikirlerini söylemesi ne zamandır çığırtkanlık olmuş çok tuaf.
arkadaşım sen anlamak istemiyosun sanırım bende daha fazla uzatmıycam..meselenin hala para harcamak para kazanmak olmadığını anlamıyosun..bizim derdimiz oyunun bir şekilde düzelmesi..ama ne hikmetse birileri çıkıyor sen gibi susun oturun bekleyin harcamayın vs vs..arkadaşım bak isterse 3 gün açılmasın mesele o değil..3 gün sonra hiçbir şeyin değişmediğini görüceksin..toplama malzemeleri yine bugda olucak..krakterler arası denge yine olmıycak..% 350 ile % 400 skil arasında aynı damage vurması yine değişmiycek.uzar gider yazarsam...ama sen sanıyosunki derdimiz para pul...

baranashi

Üye
3 aydır oyunu oynadığın belli, sorulara cevap verenler discord modları ve hiçbir bilgileri yok sadece sabredin gelecek diyorlar.
Buradan soruyorum.
Neden server resetlerini inatla herkes işteyken 12-2 arası yapıyorsunuz?
Neden haftalık görevlerde darkness caverne easy modda girmek zorundayız?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt