Son 3 aydır oynuyorum bu oyunu ve bu oyunun kitlesi kadar sabırsız bir kitle daha görmedim. Başka bir oyunda sizinle iletişime geçen yönetici, geliştirici bulamazken bu oyunda bu kişiler ile birebir irtibat halinde olmak bile sizlere rahatsızlık veriyor + bu durum galiba sizleri fazla şımartıyor. En çok da sürekli şu kadar expim gitti günde şu kadar yattım diyip sürekli bir telafi isteyen kişiler var. Yanlış anlamayın exp kasmak tabi ki hakkınız + kimse exp kasarken yatmak istemez. Fakat bunun oyun geliştiricisinin elinde olan bir durum olduğunuda düşünmüyorum. İstenmeyen sebeplerden dolayı kaynaklanan sorunları tarafınızca gereksiz sinir + strese sebep oluyor. Eminim ki bir çoğunuz da bunu gerçek hayatta etrafına yansıtıyordur. Şimdi bana yalakalık vb. ithamlarda bulunabilirsiniz fakat ne oyun geliştiricisi ne de farklı bir kişiden herangi bir beklenti içerisinde değilim. 30 yaşındayım kimseye ihtiyacım yok
Demem o ki şuanda discord gibi bir alanda sohbet edemiyor olmamız belki sizin değil ama tanıdığınız bir kişinin gereksiz yükselmesi saçma sapan ukala tavırları ile alakalıdır. Defalarca kez beta sürüm diye belirtmelerine rağmen sıfır sorun ile devam edilmesi beklentisi içerisinden çıkmalısınız. Yeri gelir 10 gün her gün res de gelebilir yeri gelir 1 ay res gelmeyedebilir. Son olarak dünyanın en zor işi exp kasmakmış gibi davranmayın lütfen şimdiye kadar gördüğüm en kolay exp kasılan oyunlardan birisi de budur. Benimle aynı fikirde olup olmamanız da pek umrumda değil. Herkese kolay gelsin iyi çalışmalar
Son düzenleme: