Öneri Sonunda Pazar Da Öldü

Balerion

Üye
Oyununa başladığımdan beri +6 +7 zirh upgrade edip satıyorum risk kazanç oranı iyi. Exp kasarken düşen itemleri ve denemek için aldığım itemleri de satmak için afk olduğumda hep pazara bırakiyorum.

Bastığım itemler hariç kâr amacı gütmüyorum.

Oyuna başladığımdan beri hiç bu kadar durgunluk görmemiştim. Son 72 saatte 2 tane skill book satabildim.

Kurduğum pazarın bana kârı -38 m, yani aldığımdan ucuza satıyorum. İtemlerin çoğunu en ucuza satan benim , sadece bir tanesinde tok satıcıyım (tok satış 14 m zarar) 1 tanesinde de en iyi ikinci fiyata satan benim. Bir de bunların çoğu asas itemi. Herkes asasa dönüyor diyorlar o zaman asas itemlerinde durgunluk olmaması gerekmez mi? Şu oyunda bi keyif aldığım trade kalmıştı gorüyorum ki o da bitmiş.
İnsanlar almiyorsa oyunun ne suçu var demeyin. Sen tutup koca item türünün tümünü nerflersen, bir günde 4 classdan ikisini nerflersen insanlar da ne upgrade yapar ne item alır. Oyuna güven kalmadı bunun acilen değişmesi gerekiyor oyuncular gidiyor kalanlar da oynamıyor, oynayamıyor.

sweetdreamz

Üye
İtemlerin satılmama sebebine benim açtığım konuya bakabilirsin. Piyasayı kilitleyen bir ekip var.

presto_86

Üye
Hocam assas warrior pendantlar 10k dan başlıyor uniq itemlerin 0 olanları deli para oyun güvende vermiyor kim alır o fiyatlara Allah'ın.askina 70 80 bin tek bir kolyeye fiyat isteyen var kim bunların fiyatlarını belirliyor o 80 bin dediği iteme 500 TL den fazla vermem piyasa diye bir şey uydurmuslar insanların kendi belirledikleri fiyatları piyasa kabul etmiyorum göreceksiniz çok çok daha fazla düşecek oyun bir kere erken erişim 0 yatırim yapmadan keyif almak daha önemli şu asamada

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt