Soothsayer buga girmesi

AssassinToSneakDOWN

Üye
Güncellemeden sonra hala düzelmemiş sanırım yaratık z ye geliyor fakat canı %2 falan bazen %0.50
Bir daha ki respawn süresi gelene kadar da düzelmiyor uzun zamandır var ve can sıkıyor bu ne zaman düzelir ?

suremtr

Üye
şimdide okcular buga girmiş :D atak yapıyorlar ama sabit duruyor gibi gözüküyor saçma sapan bişi olmuş gene.
makro engellicez diyemi acaba bu sorunlar cıkıyor sürekli
olay bot/koxp engellemek eger ki makro engellemye calısırsan sonuç olarak Bot/koxp oranı artar :D
yönetimin aamacını çözemedim temiz bir oyun hakkımız ama bukadar bug her patchde artması tuaf. tam tersi olması gerekiyor :D

CuneytARKIN

Üye
Makro captcha için bir konu açmışsın balık demişsin üstüne bir de soothsayer buga girmesi demişsin ^^
Makrolar mı takılıyor soothsayerde hayırdır :D

fstab

Üye
Makro captcha için bir konu açmışsın balık demişsin üstüne bir de soothsayer buga girmesi demişsin ^^
Makrolar mı takılıyor soothsayerde hayırdır :D
2 bilgisayarı olamaz mı adamın ? dediği sorun önceki yamadan beri var nadirde olsa oluyor elle tıklasam bile can sıkıcı olabiliyor
bu adama bende eskiden makrocu diyordum ama 1v1 fuarda düzenlenen turnuvada herkesin içinden geçti o yüzden boş yapmayın lütfen ty

CuneytARKIN

Üye
2 bilgisayarı olamaz mı adamın ? dediği sorun önceki yamadan beri var nadirde olsa oluyor elle tıklasam bile can sıkıcı olabiliyor
bu adama bende eskiden makrocu diyordum ama 1v1 fuarda düzenlenen turnuvada herkesin içinden geçti o yüzden boş yapmayın lütfen ty
playerliğine laf söylemedim: Ancak makroyla bütün gün sootsayerde birsürü charla afk farm yaptıgını bılıyorum o yüzden sen boş yapma :D

cebraaa

Üye
capchayı okuyamıyorum yönetim , okunaklı yazsanız ne olacak ki ? pcnin basındayız zaten

fstab

Üye
playerliğine laf söylemedim: Ancak makroyla bütün gün sootsayerde birsürü charla afk farm yaptıgını bılıyorum o yüzden sen boş yapma :D
reportla o zaman 3 kere macrodan ban yiyince hesabı kapatılıyor insanları zan altında bırakmak kolay

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt