Soru cevapta sorduk ama cevap alamadık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DigitalMan

Üye
herkesin sordugu o soru ile siz ne zaman yüzleşeceksiniz kaçmaktan ne zaman yorulacaksınız yada ne zaman net cevaplar vereceksiniz

soru malum okcuların durumu siz bu okcuları oyunda neden görmezden geliyorsunuz
ve tabi diger önemli konu SOLO oyuncuları ne zaman oyunda görmeye başlayacaksınız

Balerion

Üye
Şu an önemsenmesi gereken bir okçu kitlesi kalmadı. Bir umut belki warrioru düzeltirler diyorum ama zor. Asassins online oynadiğini kabul edio buna gore hareket etmeni tavsite ederim. Solo olayı zaten sona erdi son patchde

Alkoer

Üye
Ben okçu nerflensin diyen oyunculardan biriyim. Hiç okçu oynamadım.

Ama ben bile görüyorum okçu şuan çok kötü. Eskisi kadar güçlü olmasın bana sorarsanız ama kesinlikle bir buff lazım.

Yönetimin bu konularda tavrını anlamıyorum. Oyuncular zaman ayırıp test videoları çekiyor diğer sınıflar içinde. Gelen cevap bi sorun göremedik.

GrejuwalTRl

Üye
Şu an önemsenmesi gereken bir okçu kitlesi kalmadı. Bir umut belki warrioru düzeltirler diyorum ama zor. Asassins online oynadiğini kabul edio buna gore hareket etmeni tavsite ederim. Solo olayı zaten sona erdi son patchde
Hocam bakın ben okcu oynayan birisiyim. alpha beta official pardon erken erişim :) Ama okcu karakteri 1 parti ile iş yapmıyor. Ee o zaman okcu oynayan insanların bir cogu ya bıraktı yada asassin karakterine dönüş yaptı örnek olarak kendimi söyleyeyim. Okcu parti cıkartmadıgımız zamanlar asasa dönüyorum. :)

Balerion

Üye
Hocam bakın ben okcu oynayan birisiyim. alpha beta official pardon erken erişim :) Ama okcu karakteri 1 parti ile iş yapmıyor. Ee o zaman okcu oynayan insanların bir cogu ya bıraktı yada asassin karakterine dönüş yaptı örnek olarak kendimi söyleyeyim. Okcu parti cıkartmadıgımız zamanlar asasa dönüyorum. :)
Ben okçudan hiç vaz geçmedim, bu kadar sabrın bir sonucu olacağına inanıyorum ama çok da umudum yok bakalım bugün patchde bişeyler olur belki. Bu arada okçu eskiden çok güçlüydü ama ben o dönemleri pek oynamadim (Okçular dv'nin altını üstune getirirken ben exp kasıyodum) Full eziyetini çektim yani kötü denk geldi :D

GrejuwalTRl

Üye
Ben okçudan hiç vaz geçmedim, bu kadar sabrın bir sonucu olacağına inanıyorum ama çok da umudum yok bakalım bugün patchde bişeyler olur belki. Bu arada okçu eskiden çok güçlüydü ama ben o dönemleri pek oynamadim (Okçular dv'nin altını üstune getirirken ben exp kasıyodum) Full eziyetini çektim yani kötü denk geldi :D
Altını üstüne getirirken kanka bende exp kasıyordum :D son 65 in uc noktalarında biraz tadına bakabildim o kadar sonrası zaten hüsran :D

Vision

Senior Moderatör
Yönetimin amaç ve gayesi tüm sınıfların olabildiğince dengeli hale gelmesi, belirttiğiniz gibi okçular bir araya gelince çok güçlü olduğu dönemler oldu. Birkaç hamle yapılarak dengelenmeye çalıştı, şu an bir sorun varsa destek bileti üzerinden hem sorunu, hem önerinizi detaylı şekilde belirtilseniz konu geliştirici ekibe aktarılacaktır.

Vision

Senior Moderatör
Şu an yapılan açıklamada, okçu ve mage karakterlerinin hasarlarında bir miktar artış yapıldığı belirtildi. Bilginize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt