Sosyal medya üzerinden taksiye sessiz kalınması

enesss

Üye
Merhabalar ;

Oyun içi düzeni sağlamak oyuncuların mı yoksa oyun yöneticilerinin mi görevi ? İlk olarak bu sorudan başlayarak konuya devam etmek istiyorum .

Sosyal medya platformları üzerinden taksi anlaşmaları yapılarak discord üzerinden taksi yapılmaya hala devam ediliyor . Biraz önce bir konuya bilgi almak maksatlı yazdım ve taksiyi yapan arkadaşlar tüm detayları verdi . Özlük hakları söz konusu olduğundan bu konuşmanın görüntülerini buradan paylaşamıyorum . (İstenildiği taktirde yöneticilere ulaştırabilirim )

Bu arkadaşların bu gün içersinde başlayacakları partinin düzenini bozmak bizim için en kolayı . Her slota 3-4 kişi oturmak , yada slotların güzergahını değiştirmek onların iş yapamamasını sağlar.
AMA bu bizim işimiz mi ? Oyun içi şikayetlerde bulunuyoruz , sonuç ne ? Üzerinde oynanmamış fotoğraf vs tarzı cevaplar . Arkadaş , taksi yapanın slotunu bozuyoruz biz atak banı yiyoruz . Yöneticiler ile belli başlı oyuncular arasında çıkar ilişkisi mi var ?

JaxSui

J
Çok fazla araştırma yapmaya gerek yok.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benbu

Üye
Merhabalar ;

Oyun içi düzeni sağlamak oyuncuların mı yoksa oyun yöneticilerinin mi görevi ? İlk olarak bu sorudan başlayarak konuya devam etmek istiyorum .

Sosyal medya platformları üzerinden taksi anlaşmaları yapılarak discord üzerinden taksi yapılmaya hala devam ediliyor . Biraz önce bir konuya bilgi almak maksatlı yazdım ve taksiyi yapan arkadaşlar tüm detayları verdi . Özlük hakları söz konusu olduğundan bu konuşmanın görüntülerini buradan paylaşamıyorum . (İstenildiği taktirde yöneticilere ulaştırabilirim )

Bu arkadaşların bu gün içersinde başlayacakları partinin düzenini bozmak bizim için en kolayı . Her slota 3-4 kişi oturmak , yada slotların güzergahını değiştirmek onların iş yapamamasını sağlar.
AMA bu bizim işimiz mi ? Oyun içi şikayetlerde bulunuyoruz , sonuç ne ? Üzerinde oynanmamış fotoğraf vs tarzı cevaplar . Arkadaş , taksi yapanın slotunu bozuyoruz biz atak banı yiyoruz . Yöneticiler ile belli başlı oyuncular arasında çıkar ilişkisi mi var ?
Sen ne diyorsun arkadaş adamlar canlı yayında yapıyor 11 gün önce forumlara konular actım ticketlar gönderdim kimse takmadı bile

AKSABUNLUKK

Üye
Bu oyunda saçma bir anlayış var bir yerde oturan karakter görünce taksi yaftası yapıştırılıyor üzerine , ayrıca oturarak exp kasmak isteyen mezarcı diye tabir ettiğimiz özünde otur keyfine bak bedavadan exp kas anlayışı üzerine tüm campları tek tek gezip all chat üzerinden addddd , acil işim var , pt pls , işe gidecem pt ye alır mısınız gibi saçma muhabbetler dönüyor ben ko dan geldim bu oyuna ko da böyle bir mezarcı çorbacı takımı yok hangi oyunda böyle bir düzen var bedavadan exp kasıyım mantığı anlayamadım gitti.

Benbu

Üye
sen neyi savundun şimdi onu anlamadık her partiye taksi demiyoruz heralde death valleyde afk kalmak nedir ? ayrıca yayında muhabbetı bıle dönüyordu
Bu oyunda saçma bir anlayış var bir yerde oturan karakter görünce taksi yaftası yapıştırılıyor üzerine , ayrıca oturarak exp kasmak isteyen mezarcı diye tabir ettiğimiz özünde otur keyfine bak bedavadan exp kas anlayışı üzerine tüm campları tek tek gezip all chat üzerinden addddd , acil işim var , pt pls , işe gidecem pt ye alır mısınız gibi saçma muhabbetler dönüyor ben ko dan geldim bu oyuna ko da böyle bir mezarcı çorbacı takımı yok hangi oyunda böyle bir düzen var bedavadan exp kasıyım mantığı anlayamadım gitti.

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,

Rise Online World resmi sosyal medya adreslerinde bu tarz kural dışı davranışlara kesinlikle müsaade edilmiyor. Fakat diğer oyuncu topluluğun oluşturduğu gruplar bizim yönetimimizde değil, müdahale edemiyoruz.
Taksi şikayetleri destek bileti oluşturabilirsiniz, ekibimiz 7/24 kontrol etmektedir.

İyi forumlar :)

RionLi

Üye
X2.jpg

HeaveN

Üye
Taksi yada böyle birşey varsa kanıt toplaman gerekmekte bunu oyun içi bilet atman lazım resim video alabilirsin site ekleyip link ver destek ekip bakıyo bu konulara
ama elinde ciddi kanıt olması lazım gerçekten yapıyomu tarih saat sana atılan pm oyun içi bildirebilirsin gerisi destek ekip kalmış

HeaveN

Üye
@okancanx aynen oda olabilir öyle birşey olmaz taksiciler şöyle belli oluyo pm atıyolar fiyat verirler onu resim alıp ekip atcan taksici değilse bilet geçersiz olur
kanıt önemli burda bakarlar gerçek taksi yapıyosa yayılır bu ortaya ceza alır en sonda

JaxSui

J
Hocam Facebook'taki grupta bunun ilanını yapıyor adam

Moderatör tarafında düzenlendi:

Namesizz

Üye
Bludjanlara taxi diyen net orul orul çocuğudur.İşi gücü yok czde taxi yapacak ve üstünede yayın acacak.Partisinde çok kasıldım allah ondan razı olsun.Lakin 1 kuruş para ne verdım ne aldım.Üstümü fuller coini 0 lar keneta geçer adam gelirse town atarım diye elim townda olur.Onun harici gram atak atmam ve attırmazlar laf olmasın diye.Exp için para verenler varken bunlar insanlık yapıyor böyle orul orul çocuklarıda insanlara iftira atıyor.

Namesizz

Üye
Bu arada oyunda taxi vardır.
Çözüm:
1-Sosyal medya platformlarına giriyorsun.Müşteri gibi takılıp ödemeyi yapıyorsun.Charın slotta kasılmaya başlayınca kim var kim yok alayanı ban.

Not: Bunu 2-3 kere tekrarla forumda konulR açılsın insanlar konuşmaha başlasın.Bak bakalım ne kasan ne kastıran olacak.Korkudan hareket edemezler.Çok çok güvendikleri kişiler olmadıkça oda 1 olur 2 olur 3 olmaz.
Çözüm net.

Bu arada Bludjana taxi diyen net orul oruldur.

Hedvein

Üye
Zamanında yasaklandığı halde birkaç yayıncı yayında alenen taksi yaptı ve ''kendi çarlarımız'' ertesi gün o çarları görmedik niyeyse, sonrasında başka çarlar geldi clana aldılar ve ''arkadaşlarımızı kasıyoruz ücret almadık''dedi.
Olağan yani böyle şeyler malesef. Herkes 65 olsaydı bi :p

MaRaKeSH

Üye
hangi önlemi alırsanız alın başka bir şekilde başka bir türde bu işler yapılmaya devam edecektir. hep öneri olarak söledik coini de oyun içi alalım diye niye siteden alıyoruz kapat tradeyi alım satımıda direk action house üzerinden yap sabit pazarıda kaldır, bu pazar mantığını bu gb işini bitirmediğiniz sürece siz ne kadar konusursanız konusun. yada item alım satımı farklı bir para birimi ile olsun bu kadar basit aslında. o zaman ne taksi kalır, ne parası olan kral kalır. he bu su demek değildir burası bir pvp server değil unutmamakda lazım

Maximiliantr

Üye
hangi önlemi alırsanız alın başka bir şekilde başka bir türde bu işler yapılmaya devam edecektir. hep öneri olarak söledik coini de oyun içi alalım diye niye siteden alıyoruz kapat tradeyi alım satımıda direk action house üzerinden yap sabit pazarıda kaldır, bu pazar mantığını bu gb işini bitirmediğiniz sürece siz ne kadar konusursanız konusun. yada item alım satımı farklı bir para birimi ile olsun bu kadar basit aslında. o zaman ne taksi kalır, ne parası olan kral kalır. he bu su demek değildir burası bir pvp server değil unutmamakda lazım
Sende fena saçmaladın Pazarı kaldır gb sistemini kaldır diyorsun bu sefer adamlar TL karşılığı kastıracak charları çözümün efsane.

MaRaKeSH

Üye
Sende fena saçmaladın Pazarı kaldır gb sistemini kaldır diyorsun bu sefer adamlar TL karşılığı kastıracak charları çözümün efsane.
onu diyorum ya ne yaparsan yap bi çözümleri var. klanımızda oyunu bırakıcam diyen bir arkadaşımız vardı sonra duyduk asas açmış bir eleman bulmuş çari boş vermiş id şifre tatile gitmiş parasını vermiş 64 lvl yapmış teslim etmiş nasıl yakalayabilirsin bu adamı söle bana. boş uğraş başka bişey değil para karşılığı oturup kasanda var sonuçta engelleyemezsin bunu ama bu gb işine çözüm bulunabilir. onu vurgulamak isedim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt