Soulbond itemlerin açılabilmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jacques

Üye
Dün burhan bey yayında bahsetti soulbond itemler zindanlardan toplayacağımız ruh sökücülerle açılabilecek ortalama 1 ay boyunca zindandan toplanacak bu itemler

Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında benim fikrim item çöp olacak diye kimse +7 takmak istemiyordu insanlar artık +7 itemlere ilgi gösterecek insanlar bir itemle oynamak zorunda bırakılmayacak piyasayada can gelecek charı bozup başka char dizmek isteyenler içinde çok iyi olacak bence mükemmel düşünülmüş bir sistem tebrik ederim.

birol2003

Üye
Craft ve BP ile NPC den alınacak itemler sonrası oyunda item amaç olmaktan çıkıp araç olacak, itemlere ulaşım eskisi kadar zor olmayacağı için p2w ile şu an öne geçmiş gibi görünen karakterler normal oyuncu statüsüne döndüklerinde daha eğlenceli bir oyun olacak kanaatindeyim. Soulbound itemi açmak için uzun bir maraton olsa da artık kapanacak bir konu olması sevindirici.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Dün burhan bey yayında bahsetti soulbond itemler zindanlardan toplayacağımız ruh sökücülerle açılabilecek ortalama 1 ay boyunca zindandan toplanacak bu itemler

Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında benim fikrim item çöp olacak diye kimse +7 takmak istemiyordu insanlar artık +7 itemlere ilgi gösterecek insanlar bir itemle oynamak zorunda bırakılmayacak piyasayada can gelecek charı bozup başka char dizmek isteyenler içinde çok iyi olacak bence mükemmel düşünülmüş bir sistem tebrik ederim.

Yanlış anlaşılma olmasın bu sadece bir düşünce olarak var arkadaşlar. '' KESİN '' bu şekilde olacak denmedi bende yayında yanındaydım direkt :)

Hayata geçerse bu şekilde hayata geçebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt