Soulbond itemlerin kaldırılması.

omertaa

Üye
Merhabalar herkes kadar bende oyun p2w olmasın istiyorum fakat şuan soulbond itemler yüzünden +7 itemleri alabilen yok ,elinde +7 item olan adamda 8 item alamıyor.Pazarda ne item alabilen nede satabilen kalmamış duruma geldi neredeyse.Kapış kapış giden itemler bile günlerce pazarda bekliyor artık.Oyun yönetiminin oyunun belli bir noktaya geldigini ve gelişmek zorunda oldugunu görmeleri gerekmektedir.Tamamen kaldırılmasa bile en azından epic itemler +8 de soulbond olsun bizlerde pazarda alıp satabilelim.
Çünkü şuan +7 itemleri gene çok parası olanlar alıp kullanabiliyor.Serverin yarısı bu yüzden item almıyor görev itemleri ile dolanıyor. Naçizane oyun yönetimine tavsiyemdir.
@SunRise @BEARFACT @Digital

chukyluck

Üye
tekrardan soruldu forumda anket açıldı oyuncuların yuzde 75 i soulbond istiyor bende öyle sadece 1 sene degilde belki 6 ay falan olabilir

GizliPriest

Üye
+7 kilit olayı iyi ama şöyle bir durum var bir yıl çok fazla veee diyelim ki herkes +7 epic itemini yaptı de zaten güncel oyuncu sayısı arttığını da düşünmüyorum bu yuzden pazar kitlenmiş durum da :D 3 5 arası güzel bir süre kilit için 3 5 ay takılıp farmını yapıp bir üst seviye silaha geçilebilir. Benim elimde kilitli +7 item var +8 olsa da takmam :) +7 taktigima bile pişman oldum heleee kii +6 uniq asla takıp kitletmem :D

CasuaLHunteR

Üye
Merhabalar herkes kadar bende oyun p2w olmasın istiyorum fakat şuan soulbond itemler yüzünden +7 itemleri alabilen yok ,elinde +7 item olan adamda 8 item alamıyor.Pazarda ne item alabilen nede satabilen kalmamış duruma geldi neredeyse.Kapış kapış giden itemler bile günlerce pazarda bekliyor artık.Oyun yönetiminin oyunun belli bir noktaya geldigini ve gelişmek zorunda oldugunu görmeleri gerekmektedir.Tamamen kaldırılmasa bile en azından epic itemler +8 de soulbond olsun bizlerde pazarda alıp satabilelim.
Çünkü şuan +7 itemleri gene çok parası olanlar alıp kullanabiliyor.Serverin yarısı bu yüzden item almıyor görev itemleri ile dolanıyor. Naçizane oyun yönetimine tavsiyemdir.
@SunRise @BEARFACT @Digital
gel sana +8 item satim . Alamazsın çünkü paran yok veya o fiyatta ki bir iteme ihtiyacın yok. Senin ihtiyacın olan şey evinin elektiriğini oyundan karşılamak dostum ama ne oyunun nede oyuncunun umurunda değil bu olay.

omertaa

Üye
Hadi bana satsana +8 item almayanda satmayanda onursuzdur.Buradan bol keseden konuşuyorsun , allahını seversen sat bana +8 item. @CasuaLHunteR

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt