Soulbond olayını lütfen gündeme alın artık

omertaa

Üye
Merhabalar hazır 70 patch ide gelmeye yakın şu soulbondları kaldırında itemlerimizi yükseltelim artık.

UndefeatebLe

Üye
soulbound olayını destekliyordum ilk zamanlar ama şu an kaldırılmasının gerçekten ihtiyaç olduğu kanaatindeyim.

Nihâvend

Üye
soulbound olayı elite ve rare itemlerden kalkıp unique itemlere geçmeli artık, kimse orta sınıf elite itemi almıyor, bu itemlerin piyasası oluşmuyor sürekli pazarda birikip duruyor..

MaRaKeSH

Üye
şimdi bu konuda şöle bir adaletsizlik var. adam elinde 7 varsa 8 almasın elindeki itemi bassınsa herkes item basmıyor adam coinle alıyor riske etmemek adına. bu da adamın elinde 7 kalacak demek oluyor. Soulboundu kaldıracak herkesin kabul edebileceği ki düşük olmamak şartıyla bir pus konularak yürünebilir. yada elite altı itemlerden kaldırın soul u üst seviye itemlarda sadece olsun. adam idarelik rare itemle uzun süre oynuyor itemini yapıyor oynuyor. o aradaki kaybını bu şekilde engelleyebilirsiniz diye düşünüyorum

DraeThyN

Üye
Söz meclisten dışarı fakat oyun ilk açılmadan önce soulbound olayını destekliyordu herkes o zamanda aynı şeyleri söylediğimizde "beğenmiyorsan git başka oyun oyna soulbound olmazsa olmaz" gibisinden sözlerle o kadar çok desteklendi ki kalkacağını düşünmüyorum sadece süresi kısalır belki. Bu sözleri başta sarf etmeniz gerekiyordu.

Jacques

Üye
Oyunun ilk 15 günü dedik bu soulbound saçmalık diye bizi linç ettiler ne oldu item alamıyorsunuz değil mi yada aldıklarınızı satamıyorsunuz oyun hevesiniz kalmadı çok güzel devam kalkmasın inşallah kaç tane arkadaşım oyunu bıraktı itemini satamadığı için komple charla sattı adam bi dahada uğraşamam diye sistem dışında kaldı bende aynısını yaşıyıcam vixen 7 li okçum var asas oynamak istiyorum ama vixeni çöpe atmam isteniyor atmayacağım charı satıcam bir daha kim 65 rogue kasıcak kim uğraşıcak benide sistem dışına itecek oyun.

UndefeatebLe

Üye
Oyun ilerledikçe üst seviyelere çekilmesi çok mantıklı... İlk başlangıçta epic 7 uniq 6 sonra 1 er kademe ilerleyebilir.

Chipotle

Üye
ben de kaldırılmasını veya süresinin kısaltılmasını destekliyorum

NeyimLanBen

Üye
Soulbound kadar saçma birşeyi daha önce görmedim sanırım rise dan sonrada görmem akıl işi degil

mrares

Üye
Soulbound güncel mmorpg'lerin hepsinde var bu arada. Hatta eso'da o kadar strict ki aldığın itemi üzerinde takarsan bir daha asla satamıyorsun :D Yani mmorpg oynuyorsan olması gereken bir şey bu.

Alkoer

Üye
Soulbound güncel mmorpg'lerin hepsinde var bu arada. Hatta eso'da o kadar strict ki aldığın itemi üzerinde takarsan bir daha asla satamıyorsun :D Yani mmorpg oynuyorsan olması gereken bir şey bu.
Şöyle bir sıkıntı var : soulbound olan oyunda drop iyi olmalı. Oyuncular kendi düşürdüğü itemi + basıp ilerleyebilmeli.

Bizim oyunda şuan sorun soulbound değil drop tur yani.

Soulbound olayından şikayetçi insanlar çünkü şuan pazar yaparak item yükseltmek mecbur ediliyor drop olmadığı için. Tabiki upgrade rate te düşük bu başka bir konu.

Ben örnek olarak en son baktığımda 3k saat D3 oynamışlığım var ve oyunda trade yok. AH nin kralı vardı Euro ile alım-satım yapılabilen onu kaldırıp trade kapattılar. Kimsenin soulbounddan şikayetini görmedim. Droplar gayey güzel dengeli.

Hatta bu yaptıkları çinli farmcıları oyundan kopardı.

mrares

Üye
Şöyle bir sıkıntı var : soulbound olan oyunda drop iyi olmalı. Oyuncular kendi düşürdüğü itemi + basıp ilerleyebilmeli.

Bizim oyunda şuan sorun soulbound değil drop tur yani.

Soulbound olayından şikayetçi insanlar çünkü şuan pazar yaparak item yükseltmek mecbur ediliyor drop olmadığı için. Tabiki upgrade rate te düşük bu başka bir konu.

Ben örnek olarak en son baktığımda 3k saat D3 oynamışlığım var ve oyunda trade yok. AH nin kralı vardı Euro ile alım-satım yapılabilen onu kaldırıp trade kapattılar. Kimsenin soulbounddan şikayetini görmedim. Droplar gayey güzel dengeli.

Hatta bu yaptıkları çinli farmcıları oyundan kopardı.
D4 gelsin D4 az kaldı :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt