Soulbond serisi vol; bilmem kaÇ

omertaa

Üye
Arkadaşlar merhabalar öncelikle linç tayfa gelmeden önce ne oyunda pazar yapıyorum nede güncel item fiyatlarına hakim birisiyim.

Yaklaşık 5 aydır asas oynuyorum 5 aydır elimde dual +7 hatred var , gün geçtikçede oyunda yeni yeni silahlar takılar çıkmaya başladı.Keşke soulbond sistemi kaldırılsa en azından arkadaşlarımızda olan uniq silah ve takıları bizlerde alıp deneyebilsek.Türkiye şartlarını malum çok anlatmaya gerek yok.Herkesin her ay yüksek fiyatlara item veya takı alma gibi bir imkanı malesef bulunmuyor.

İnsanların her ne olursa olsun oynadığı oyunda yeni şeyleri deneyimlemek için yüksek fiyatlar ödememesi gerekiyor.Soulbond sistemi oldugu için bir silahın +7 veya +8 ini almak için çok büyük bedeller ödemektense , oyunu eğlenmek için oynayan kitleninde bişeylerden mahrum kalmaması gerekiyor.

Ayrıca soulbond olan diğer mmo larıda oynamış birisiyim fakat en azından o oyunlarda ulaşılabilmesi mümkün oluyor.Burada +7 uniq bir silaha adam 50.000 tl para çekiyor. En azından bu konuya bir çözüm bulunması dileğiyle.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Daha önce Ruh Bağı ile alakalı mesajlarınızı görmüştüm. Ruh Bağı şu an için direkt kaldırılacak bir sistem düşünmüyoruz.
Ancak daha önceki yayınlarda, yazışmalarda dile getirdiğimiz gibi Ruh Bağlı 1 eşyanın Ruh Bağını kaldırmak için çeşitli materyaller isteyen bir sistem düşünülüyor. (henüz %100 kesinlik kazanmadı) Bu materyalleri Zindanlardan, Bosslardan vs düşürmeniz hedefleniyor. İlerleyen süreçte netleştiği zaman daha detaylı bilgisi sunulacaktır.

omertaa

Üye
Merhaba,

Daha önce Ruh Bağı ile alakalı mesajlarınızı görmüştüm. Ruh Bağı şu an için direkt kaldırılacak bir sistem düşünmüyoruz.
Ancak daha önceki yayınlarda, yazışmalarda dile getirdiğimiz gibi Ruh Bağlı 1 eşyanın Ruh Bağını kaldırmak için çeşitli materyaller isteyen bir sistem düşünülüyor. (henüz %100 kesinlik kazanmadı) Bu materyalleri Zindanlardan, Bosslardan vs düşürmeniz hedefleniyor. İlerleyen süreçte netleştiği zaman daha detaylı bilgisi sunulacaktır.
İlginiz için teşekkür ederim

ANAXIMANROS

Üye
Merhaba,

umarım bu gelene kadar oynayan oyuncu kalır oyunda. Her geçen gün onlarca kişi oyunu bırakıyor sırf bu yüzden. Gb'nin 1 hafta içinde düşüşüne bakmanız yeterli. Bu oyunu oynayan kitle, gb fiyatıyla doğru orantılıdır. Gb umrumuzda değil diyorsanız, 1 sene sonra tekrar konuşuruz, zaten muhtemelen forumda sadece ikimiz kalmış oluruz.

omertaa

Üye
6
umarım bu gelene kadar oynayan oyuncu kalır oyunda. Her geçen gün onlarca kişi oyunu bırakıyor sırf bu yüzden. Gb'nin 1 hafta içinde düşüşüne bakmanız yeterli. Bu oyunu oynayan kitle, gb fiyatıyla doğru orantılıdır. Gb umrumuzda değil diyorsanız, 1 sene sonra tekrar konuşuruz, zaten muhtemelen forumda sadece ikimiz kalmış oluruz.
Arkadaşın dedigine katılıyorum kimse itemini yükseltemiyor veya degisiklik yapamıyor , itemler ateş pahası 3 gb lik itemi satmak için 500 tl nft parası ödemek gerekiyor. 3 gb lik itemi adam satamadıgı için yeni itemde koyamıyor.En azından soulbond u epic itemlerde +8 e çekmeniz mantıklı olucaktır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt