Öneri Soulbound hk.

TheHexer

Üye
Merhaba,

Şuan benim karakterimin elinde +7 heartseeker var ve 15 mayıs 2023 e kadar kilitlenmiş durumda ben bu itemi aldığımda idare ediyordu ancak şuan geri kalan tüm itemlerimi tamamladığım için ap arttırabilmem için tek çözüm silah olarak vixen +7 ye geçmem ancak bir yandan da bu item boşa gidecek diye vixen almak istemiyorum. Benim şöyle bir önerim olacak.

Destek alanında soulbound için özel bir alt başlık açılsın oyuncular elindekinden daha üst düzey bir item olması şartıyla değiştirmek istedikleri itemi pazardan satın alıp üstlerine giydiklerinde bir önceki itemlerinin kilitlerini manuel olarak inceleyip açan bir ekip olsun. Bu durumun hem suistimali engelleyeceğini hemde isteyen kişilerin itemlerini daha üst bir item ile değiştirip düşük seviye olan itemi pazarda satıp karakterlerinin takı vs. gibi diğer ihtiyaçlarını almalarını sağlar.

Daha üst item nasıl belirlenecek konusuna gelirsek oyuncular zaten kendilerince değer biçip bir itemi diğerinden daha pahalı fiyatlara satabiliyorlar ancak bu oyun yönetimini ilgilendirmiyor bu sebeple
+7 epic item için yine epic olan ve +7 veya +8 olan ve attack powerı bir önceki silahtan daha yüksek olması şartı ile ya da +6 ve üzeri unique bir item ile değiştirilebilir.
Üzerinde küçük bir çalışma yapıp güzel bir sistem oturtulabilir diye düşünüyorum.

Örnek vermek gerekirse
Warriorlar için
Hand Axe of Minotaur (+7) si olan bir kullanıcı War scythe (+7) , Hand Axe of Minotaur (+8), War Scythe (+8), Overseer (+6), Kaleb's Hate (+6), Axe Of Destruction (+6) ile elindeki itemi değiştirebilir
Hand Axe of Minotaur (+8) i olan bir kullanıcı War Scythe (+8), Overseer (+7), Kaleb's Hate (+7), Axe Of Destruction (+7) ile elindeki itemi değiştirebilir
Okçu için
Heartseeker (+7) si olan bir kullanıcı Vixen (+7), Heartseeker (+8), vixen (+8), Viper (+6), Elven bow (+6), War Bow (+6) ile değiştirebilir.
Heartseeker (+8) si olan bir kullanıcı Vixen (+8), Viper (+7), Elven bow (+7), War Bow (+7) ile değiştirebilir.

Bu konunun detaylı incelenmesi gerektiğini düşünüyorum

Nodar

Üye
Çok meşakkatli bir süreç olur. Ekibin buna ayıracak vakti, zamanı ayrıca istekleri var mı? Soulbound sistemi hakkında herhangi bir değişiklik planlamadıklarını belirtmişlerdi Discord kanalında.

LunasCar

Üye
Bu dediğine kendin inanıyor musun ? Bence hayır.
İtemini git bas geçerse senindir geçmemiş ise zaten senin olmamıştır. Zaten o item bir yıl sonra çöp olacak. Bu sistemde eğer çok paran olsa onu çöp etmeyi göze alır daha iyisini hemen alırdın.
Genelde oyunu oynayan kesim orta-düsük düzey insanlar fakat en çok bu sistemi onlar destekliyorlar. Merakla izliyorum geliri çok olan insanın elinde ki +7 yi çöp edip anında +8 iteme geçince geride kalan düşük gelirli oyuncular ne yapacaklar

mmogod

Üye
İtemini git bas geçerse senindir geçmemiş ise zaten senin olmamıştır. Zaten o item bir yıl sonra çöp olacak. Bu sistemde eğer çok paran olsa onu çöp etmeyi göze alır daha iyisini hemen alırdın.
Genelde oyunu oynayan kesim orta-düsük düzey insanlar fakat en çok bu sistemi onlar destekliyorlar. Merakla izliyorum geliri çok olan insanın elinde ki +7 yi çöp edip anında +8 iteme geçince geride kalan düşük gelirli oyuncular ne yapacaklar
Hayatında kaç kere 1 aylık farmla kastığın eşyayı %10 ihtimalle üste atmayı denedin :d Bekara karı boşamak kolay derler quest itemli kardeşim

Nodar

Üye
Hayatında kaç kere 1 aylık farmla kastığın eşyayı %10 ihtimalle üste atmayı denedin :d Bekara karı boşamak kolay derler quest itemli kardeşim
ulan +6 mino alıp 7'ye atmaktan ciğerim solmuş quest itemliyiz diye laf yedik :D İstediğinizi diyin oyuncuların %80'i soulbound sisteminden memnun, yönetimde değişmeyeceğini açık açık söyledi, üzgünüm senin adına

mmogod

Üye
ulan +6 mino alıp 7'ye atmaktan ciğerim solmuş quest itemliyiz diye laf yedik :D İstediğinizi diyin oyuncuların %80'i soulbound sisteminden memnun, yönetimde değişmeyeceğini açık açık söyledi, üzgünüm senin adına
Seni mi replyledim kankacım

Jacques

Üye
2 Ayda Tl yatırmadan emek verip kastığım itemimi +8 e atıcam geçmezse zaten hiç benim olmamıştır diyip görev itemi mi takıcam? Bu neyin kafası ya.

Nodar

Üye
Ayrıca adıma üzülmene gerek yok. Sistemi bildiğim için soulbound item olmadan farmımı idame ettiriyorum. Oyunun benden istediği oyuna yatırım yapmamamsa bende cebime yaparım en nihayetinde :ddd
2 yıldır Discord'ta bas bas bağırıyorlar soulbound sistemi olacak diye. Oyunun %70'i bu sistem var diye oynuyor denebilir. 1.5 aydır oyunu oynadığınız ve takip ettiğiniz için bu tarz tepkilerinizi normal karşılıyorum. Oyuncuların memnun olduğu birşey olduğu için kaldırılma fikrini savunduğun için üzüldüm demiştim. Sizin kararınız tabii ki

mmogod

Üye
2 yıldır Discord'ta bas bas bağırıyorlar soulbound sistemi olacak diye. Oyunun %70'i bu sistem var diye oynuyor denebilir. 1.5 aydır oyunu oynadığınız ve takip ettiğiniz için bu tarz tepkilerinizi normal karşılıyorum. Oyuncuların memnun olduğu birşey olduğu için kaldırılma fikrini savunduğun için üzüldüm demiştim. Sizin kararınız tabii ki
Herhangi bir fikrim yok bu konu hakkında. . Beni alakadar etmez oyunun içeriği. Sadece arkadaşın dediği lafa naçizane yorum yaptım. Teşekkürler :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt