Soulbound Item Açma Önerisi

Nodar

Üye
Daha önce birkaç kez daha iletmiştim ancak tekrar ileteyim.

Soulbound yani ruhbağlı eşyaların erken açılması, bağlarını kaldırmak için bir eşya vs planımız bulunmamaktadır.
Topluluğun baskılarına aldırış etmediğiniz için, oyunu sadece oyun olduğu için oynayan insanlar adına teşekkürler.

AzametAbi

Üye
Arkadaşlar şuanki sistem tam olarak p2w dir.

Ben her bu konu gündeme geldiğinde itemlerin ruh bağı olmasının veya süresinin bu kadar uzun olmasının saçma olduğunu söyledim ve haklı çıktım, para yatırmadan item alacağım diye heves ederek farm atan arkadaşlar maalesef +7 item alamıyorlar, parası olanlar ise alıyor tl ile itemleri aldıgının düşük fiyatına sıkıldıgında yan char açıp nft çevirerek satıyorlar ama bizim emekle birşey yapmak isteyen arkadaşlarımız +6 itemle geziyorlar...

birol2003

Üye
Bu konuya çok yanlış yerden bakıyorsunuz. Hep kilitli itemleri takanlar tartışıyor. Yok bu olay gelirse fiyat düşermiş flanlar. Bir de sırf bu olay var diye 1 sene kilitli kalacak itemi neden takayım diye düşünen oyunun çoğunluğunu oluşturan kitle var. Bu yüzden bu olay bence yarardan çok zarar veriyor. Kesinlikle kitli itemler npc'de oyun parası ile satılan bir sc ile (npc'de satış fiyatı tartışılabilinir) açılıp satılabilmesi lazım.
Burası Türkiye, öyle bir itemi NPC ye koyarsan fiyatı 100gb bile olsa itemin üstüne ekleyip maliyeti alıcıya yansıtılar, yönetim bir den fazla kez bu konuda bir çalışma olmadığını ve olmayacağını yazmasına rağmen kimse idrak edemedi, ROW da yükseltilmiş itemler al-sat için uygun değil ya kullanacaksın itemi yada kullanmayacaksın, bence denge için hassas düşünülmüş bir durum bu. ROW u diğer oyundan ayıran çizgilerden bir tanesi bu olacak zamanla göreceksiniz. Hem piyasaya yeni girecek itemlerin değerleri bu sayede düşmez aksi taktirde oyunda bulunan bir item aylarca piyasada dolaşacağı için yeni item girdikçe fiyatı düşecekti.

deathlift

Üye
Burası Türkiye, öyle bir itemi NPC ye koyarsan fiyatı 100gb bile olsa itemin üstüne ekleyip maliyeti alıcıya yansıtılar, yönetim bir den fazla kez bu konuda bir çalışma olmadığını ve olmayacağını yazmasına rağmen kimse idrak edemedi, ROW da yükseltilmiş itemler al-sat için uygun değil ya kullanacaksın itemi yada kullanmayacaksın, bence denge için hassas düşünülmüş bir durum bu. ROW u diğer oyundan ayıran çizgilerden bir tanesi bu olacak zamanla göreceksiniz. Hem piyasaya yeni girecek itemlerin değerleri bu sayede düşmez aksi taktirde oyunda bulunan bir item aylarca piyasada dolaşacağı için yeni item girdikçe fiyatı düşecekti.
Bu sebepten dolayı zaten 150.000 BP gibi bir bedel olması lazım ki oyunu farm için değil gerçekten oynayanlar itemlerini bir bedel ödeyerek açıp upgrade edebilsin.

Benim elimde 10 GB'lik item varken ve cebimde de 10 GB varken 20 GB'lik item için tekrar elimdeki item kadar birikim mi yapayım?

Yaptım diyelim elimdeki 10 GB'lik iteme ne olacak? Çöpe mi atacağım? ya da %1'lik şansı kullanıp +8'e atıp yakıp mı yoluma devam etmeliyim?

Bende NPC'de ya da PUS'ta satılmasından yana değilim ama gerçekten oynayan insanların nerede oynadığı belli. Orayı baz alarak bir puan karşılığında kırdırılması gayet mantıklı.

PVP alanlarında "PARA" konuşuyor, oyunculuk değil. o "PARA" sıkıntısı çekmeyen insanlar her zaman üstte de yazdığım gibi 10 GB'lik iteminin onun için bir değeri yok, en azından bizim kadar değer vermiyorlar ve gönül rahatlığıyla itemlerini upgradeleyebiliyorlar.

enokaptan

Üye
Şahsen kilit muhabbeti olmasa elimde şuanda 7 hs yada bluewıng olurdu, ama malesef 6 bluewıng takıyorum, cunku 7 vixen alırken diğer silah nakıte dönmeyecek, her silah vb item alırken 0 dan coin biriktirmek istesek bu oyunda ömür yetmez..
Al bendende o kadar şuan okcu oynuyorum swiftshoter7 yada vixen6 ile takılıyorum kirlenme olmasa vixen7 alaba kadar hs7 yada bw7 alıp oynayacaktım

Ben bu ruh bağı olayının oyunu oynayarak item yapmaya çalışan kişilere engel olduğunu düşünüyorum
Pay2winş engellemiyor bu durum zaten sdamın parası var alıyor geçiyor zamanı gelince bir üst seviyesini yine alacak o adam parayı basıp

Renadra

Üye
I've sent it a few times before, but I'll send it again.

We don't have any plans to unlock soulbound items or remove their bonds early.
Used translator to read the topic :D Hope english reply is okay !

I think you should sell "unsoulbound scrolls" so people could unbind their valueable items. As it is right now, everyone is buying NFT scrolls to sell their items anyway. We literally put items on level 1 character and trade that way. Might as well do us, and yourself, a favor and add a scroll to the store that allows us to unbind items easier, seeing as everyone is already doing it with a "work around".
English to Turkish google translate:
I think you should sell "soulless scrolls" so people can decipher their valuables. As it is now, everyone still buys NFT scrolls to sell their stuff. We literally put items on level 1 character and trade that way. You can do us and yourself a favor and add a scroll to the store, which allows us to decipher items more easily, seeing everyone already doing it with a "study".

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Zaten pus nft itemle kalkmis ki soul bound :D

Pus nedir? NFT Karakter işlemi eşyaların soulbound kaldırmıyor NFT olarak karakterini satmak isteyenler / farklı hesabına transfer etmek isteyenler için getirilmiş bir sistem.
Bu dediğiniz olsa NFT karakter bastığınızda soulbound kalkardı :)

Tolgun

Üye
Pus nedir? NFT Karakter işlemi eşyaların soulbound kaldırmıyor NFT olarak karakterini satmak isteyenler / farklı hesabına transfer etmek isteyenler için getirilmiş bir sistem.
Bu dediğiniz olsa NFT karakter bastığınızda soulbound kalkardı :)
Pus = Power Up Store (engilizce) = Shop :D kendini güclendirmek icin item ala biliyorsun
Anladim, adam nft scroll aliyo lvl 1 char aciyo bankadan 1 tane bound item üstüne veriyo nft charactere ceviriyo ve itemi/characteri nft olarak satiyo bunu da pes pese yapiyo -> soul bound acilmiz sagyilir, hem item alan taraf da nft sc basiyo charakter slot fullenmesin diye -> güzel cash, win win :D
Ya Shop da x Rise Casha bi item cikardin soul boundu acan, yada nft scrolla itemi baska accounta yüklersin, sonunda soulboundun amaci item tradelenmesin di o da kayboldu
-> soul bound acildi demek benim icin
evet belki soul bound acma item daha ucuz ola bilirdi ama istersen bi accountun bütün itemlerini baska accounta yükliye bilirsin ama bunu biliyorsunuz ben ne anlatiyorum^^.
Kolay gelsin.

Son düzenleme:

deathlift

Üye
Düşünülmüyor, ekstra bir sebebi yok.
Soulbound koyduğunuzu ve neden koyduğunuzu bilmiyorsanız, sadece koymak için koyduysanız bu büyük bir sıkıntı. Her oyun yapımcısı ya da çalışanı bu şekilde ibraz etmez yapmış oldukları sistemi. Her yapılan durumun bir açıklaması bir anlamı olmalıdır.

Benim anladığım kadarıyla "Soulbound" sistemi sadece oyun yapılırken arada konuşulup sebebi ve anlamı olmadan oyuna getirilmiş bir sistem gibi gözüküyor.

Keşke getirdiğiniz sistemi anlatabilseydiniz.

İyi forumlar :D

AstoVidatu

Üye
Düşünülmüyor, ekstra bir sebebi yok.
Battle point üzerinden souldbond açılması tarzında olsa gibi bir öneri mantıklı açıkcası, bunu dikkate almanız dileği ile ( Kendimden örnek vereyim +7 Arch sword takıyorum +5 +6 stormbringer almak istesem arch swordu yan silah mı yapmam gerekiyor ) Yani o açıdan bütün oyuncular olarak sıkıntı çekiyoruz , ekstra item almak isteyip alamıyoruz gibi bir şey oluyor maalesef. Umarım değerlendirmesini yaparsınız.
Sonuç olarak Bizlerin isteğini göz ardı etmediğinizi söylüyorsunuz ve bu neredeyse oyunun %70-75 isteği gibi bir durum en azından okuduğum forumlar ve oyun içerisindeki muhabbetler sonucunda gördüğüm bir durum %sel olarak kesin bir bilgi tabi ki veremem.
İyi forumlar.

Zbam

Üye
Battle point üzerinden souldbond açılması tarzında olsa gibi bir öneri mantıklı açıkcası, bunu dikkate almanız dileği ile ( Kendimden örnek vereyim +7 Arch sword takıyorum +5 +6 stormbringer almak istesem arch swordu yan silah mı yapmam gerekiyor ) Yani o açıdan bütün oyuncular olarak sıkıntı çekiyoruz , ekstra item almak isteyip alamıyoruz gibi bir şey oluyor maalesef. Umarım değerlendirmesini yaparsınız.
Sonuç olarak Bizlerin isteğini göz ardı etmediğinizi söylüyorsunuz ve bu neredeyse oyunun %70-75 isteği gibi bir durum en azından okuduğum forumlar ve oyun içerisindeki muhabbetler sonucunda gördüğüm bir durum %sel olarak kesin bir bilgi tabi ki veremem.
İyi forumlar.
Sİlah değiştirmek istemen doğal fakat neden arch swordu satamıyor gibi davranıyosun 1 level yan char aç envantyerine koy pazardan nft sc al müşterisini bul sat gelen parayla stormbringer al.
ha bp harcamışsın ha gold ikiside oyundan kasılan şeyler.
Fakat oyunda 1 adam kesiyorsun 8 kişilik partiyle adamdan 50 bp gidiyor diğerleri neredeyse toplam 200 bp kazanıyor buda inanaılmaz bir bp enflasyonu oluşturuyor oyunda çok kolay abuselanabilir
Açılmayacak denen soulbound itemları nft scrollarla bile satabilmek şu an nimet bence

birol2003

Üye
Ben neye ayar oluyom biliyon mu?
Oyunun başında itemı takarken 1 sene bağlandığını bile bile taktın şimdi mağdur edebiyatı yapıyosun.
Şu an itemı satma saçeneğin var yokmuş gibi davranıyosun
eğer desen ki 100k 150k battle pointle NFT scroll alınabilsin untradable işte ne bileyim 3 ayda bir buna lafım yok ama sen tüm gerçekleri yok sayıyosun insanlara iftira atıyosun sonrada nasıl bizim yazdıklarımızı okumadan tekrar tekrar aynı şeyleri yazıp farklı bir cevap bekliyosun çok garip.
Bu arada Eğer farm yapmayıp pk atıyorsan sadece itemını nasıl yaptın GB çektin.Gb çeken adamın evine 50 lira gören farmcı diye yorum yapmasıda biraz saçma o adamın sattığı gbyi alıyosun.
İmkanı varsa bakacaklar aslında 1lvl chardan yüksek miktarda para yada item alan kim varsa paketleyecekler, o zaman görürüz ortamı

MaRaKeSH

Üye
abi ne saçma bir muhabbettir ya adam uraşamam deyip gb çekmiş yapmış çarını pk atıyor, diğeri ben gb ye para vermem deyip farm yapıp üstünü dizmeye çalışıyor buna da okey, diğer ben para mara vermem prede çekmem oyundan kazandığımıda gider satarım diyor. bu kısır döngüde herkes birbirine değdiriyor bakın oyununuza nedir yani bu kırgınlık bu küskünlük. ama altını çizerek söylüyorum oyun içerisindeki etkinliktir satıştır vs dir herşeyden oyun hakkını almalıdır. satarken iyi parayı cebede attın oyuna para vereceğin zaman sıkıntı. engel olucak olsalar nft çarlara lvl sınırıda koyarlardı olmadığına göre sıkıntı yok.

Jacques

Üye
abi ne saçma bir muhabbettir ya adam uraşamam deyip gb çekmiş yapmış çarını pk atıyor, diğeri ben gb ye para vermem deyip farm yapıp üstünü dizmeye çalışıyor buna da okey, diğer ben para mara vermem prede çekmem oyundan kazandığımıda gider satarım diyor. bu kısır döngüde herkes birbirine değdiriyor bakın oyununuza nedir yani bu kırgınlık bu küskünlük. ama altını çizerek söylüyorum oyun içerisindeki etkinliktir satıştır vs dir herşeyden oyun hakkını almalıdır. satarken iyi parayı cebede attın oyuna para vereceğin zaman sıkıntı. engel olucak olsalar nft çarlara lvl sınırıda koyarlardı olmadığına göre sıkıntı yok.
Kitle böyle malesef herkeste bi çekememezlik bi fesatlık kimse birileri bir şey yapsın istemiyor bizim milletin klasik huyu gerçi oyunada yansımış işte bırakıcan tek başına oynayacak yok pazarcılar ölsün farmcılar ölsün gbciler ölsün kim kaldı kardeş kim kaldı.

omertaa

Üye
Arkadaşlar şuanki sistem tam olarak p2w dir.

Ben her bu konu gündeme geldiğinde itemlerin ruh bağı olmasının veya süresinin bu kadar uzun olmasının saçma olduğunu söyledim ve haklı çıktım, para yatırmadan item alacağım diye heves ederek farm atan arkadaşlar maalesef +7 item alamıyorlar, parası olanlar ise alıyor tl ile itemleri aldıgının düşük fiyatına sıkıldıgında yan char açıp nft çevirerek satıyorlar ama bizim emekle birşey yapmak isteyen arkadaşlarımız +6 itemle geziyorlar...
İlk günden beri bende aynı şeyi söyledim fakat dinleyen olmadı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt