Soulbound itemler hakkında...

Zewix

Üye
Dün Burhan beyi dinledim ve getirilmesi planlanan sistemi anlattı çok hoşuma gitti.70 capin gecikmesini de bir bakıma bunun gibi güncellemelerden dolayı olduğunu ve 70 cap ile birlikte getirilebileceğinden bahsetti.Fakat bugün foruma bakıyorum yetkili bir arkadaş '' Yanlış anlaşılma olmasın bu sadece bir düşünce olarak var,kesin değil.'' diyor. '' Hayata geçerse bu şekilde geçebilir'' diyor ve konu kilitleniyor.Biz kime inanıcaz? Benim dinlediğim şeyi ben anlamıyor muyum videosu da mevcut bu söylenenlerin.Birbiri ile iki tutarsız açıklama.Yapmayın şunu lütfen ya.Gerçekten bunu neden yapıyorsunuz?

Edit: Böyle birşey söylenmediğini söyleyen ve yanıldığımı söyleyen arkadaşlara videolu kanıt.

Dakika: 2:26:10

Son düzenleme:

Zbam

Üye
Tutarsızlık nerde getirilebileceğinden bahsetti diyosun (ki demedi).İlerde gelebilir dendi bunda anlaşılmayan bir şey yok bence

MaRaKeSH

Üye
Kaçırmışsın sanırım dostum sadece düşüncemiz var dedi. Sonuç itibari ile kafalarında var yönetim onaylarsa yaparız demek oluyor.

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Burhan Bey ruh bağı konusunda net bir açıklama yapmadı, sadece "bu tarz bir düşünce var siz ne dersiniz" şeklinde soru sordu ve topluluğun görüşlerini aldı. Firmalarda bu tarz önemli kararları tek kişi veremez. Konuyla ilgili toplantı yapıldığında Burhan Bey oyuncuların isteklerini yönetime bildirir, nihai kararı yönetim ekibi verir.

mmtakiff06

Üye
Yönetim bu konuda geri adım atmamalı düzenleme gelebilir. Sadece zaman dilimiyle ilgili Örn: 6 ay gibi ama oyuna bir meteryal vs. Gelmesini hoş karşılamadım bir sefere mahsus ise onada eyvallah ama bu sistemi ne kaldirilmasini isteyenlerin çoğunluğu zaten itemini satma çabasında olanlar.

Zewix

Üye
Merhaba,

Burhan Bey ruh bağı konusunda net bir açıklama yapmadı, sadece "bu tarz bir düşünce var siz ne dersiniz" şeklinde soru sordu ve topluluğun görüşlerini aldı. Firmalarda bu tarz önemli kararları tek kişi veremez. Konuyla ilgili toplantı yapıldığında Burhan Bey oyuncuların isteklerini yönetime bildirir, nihai kararı yönetim ekibi verir.
Buyrun bu videonun 2:26:10 dakikasına bakabilirsiniz

Jacques

Üye
Merhaba,

Keşke kararları Burhan bey alsa gördüğüm kadarıyla aşırı makul ve çok güzel fikirleri var yönetimin fikirleri ise belli malum...

DiabIo

Üye
Soulbound süresi aşırı uzun ve bu süre sonrası itemin geleceği durum belirsiz. Ayrıca nft cevirme ile karakterler arası aktarımı da delinmiş durumda. Kolay açılmasa da Burhan Bey'in ilettiği mekanikte çalışacak bir sistem oyunun mevcut durumunu değerlendirilince açıkça görünen bir ihtiyaç. Bu durumu yönetime olduğu gibi aktarılırsa aksi yönde bir karar çıkması bence çok anlamlı görünmüyor.

saintx

Üye
Size @Justice Hakkında bir bilgi : Verdigi herhangi bir bilgi hayata geçmediginde '' O benim şahsi gorüşümdü'' diyerek konuyu kapatmakta oldukca uzman. 2-3 defa falan oyunun acılıs tarihini verip tutturamadıgından ordan biliyorum. Projeye olan yogun inancından dolayı bazen pot kırabiliyor.

Tolgun

Üye
Bu ne bicim öfke adamlar ugrasiyo eglinden geleni yapiyo uzatsin lar bitmediyse ne olcak oyunun basinda yari craft cikti ve kimseye yaramadi. Bu bi oyun kanka cik disari hava al, yada biraz mola yap :S yada baska oyun oyuna cok takma kafana.

MaRaKeSH

Üye
Arkadaş sırf yorum yapma hakkı verdiler diye insanları böyle gömmeyin. İş hayatında ne pozisyonda çalışıyorsunuz bilmiyorum ama örnekliyim. bende yöneticilik yapıyorum projeye bağlı diğer çalışma arkadaşlarıma ama motive etmek olsun ama kafamdakiler olsun bir sürü şey anlatıyorum ama teoride anlatıyorum. 1 hafta sonra sen böle demiştin diye başlıyolar söylenmeye. Genede profesyonellik böyle birşey adam asla gibi her seferinde çıkıyor açıklama yapıyor. Emin olun bir yenilik yapmak istediğinizde önce patronlarınız hayır diyor haksızlık etmeyin insanlara

birol2003

Üye
Sohbet esnasında söylenmiş bir yorum yada fikri, kanun maddesi gibi düşünmeyin arkadaşlar, bazen insan aklındakini söyler ama yönetim kararı olmadıkça hayata geçmeyebilir, soulbond olayını sırf zibilyon tane başlık açılmasın diye artık bir çözüme kavuşması taraftarıyım ama temcih pilavı gibi sürekli ortaya getirilmesinide anlamlı bulmuyorum, vixen +7 alan arkadaş yada mino +7 alan arkadaş sen o itemi taktığında bunun böyle olacağını bilmiyormuydun, bile bile lades de sonrada gel mağduru oyna bence hiç dürüst bir yaklaşım değil olay sizin için tamamen ticari ? oyun henüz 5 aylık olabilir ama bu ağlamalar 2. , 3. aylardan beri var, o kadar kısa sürede o itemleri yapabildiyseniz yine yapabilirsiniz aynı yöntemle bence boşa ağlıyorsunuz.

Zewix

Üye
Sohbet esnasında söylenmiş bir yorum yada fikri, kanun maddesi gibi düşünmeyin arkadaşlar, bazen insan aklındakini söyler ama yönetim kararı olmadıkça hayata geçmeyebilir, soulbond olayını sırf zibilyon tane başlık açılmasın diye artık bir çözüme kavuşması taraftarıyım ama temcih pilavı gibi sürekli ortaya getirilmesinide anlamlı bulmuyorum, vixen +7 alan arkadaş yada mino +7 alan arkadaş sen o itemi taktığında bunun böyle olacağını bilmiyormuydun, bile bile lades de sonrada gel mağduru oyna bence hiç dürüst bir yaklaşım değil olay sizin için tamamen ticari ? oyun henüz 5 aylık olabilir ama bu ağlamalar 2. , 3. aylardan beri var, o kadar kısa sürede o itemleri yapabildiyseniz yine yapabilirsiniz aynı yöntemle bence boşa ağlıyorsunuz.
Sen benim konumdan uzaklaş kardeşim ya.Senin gibi toxicler ile uğraşacak kadar değersiz görmüyorum kendimi.Yok ağlamaymış mağduru oynamaymış bilmem ne hadi uzaklaş.Birgün insan olmaya karar verirsen ve karşındaki insanı kendi çapında aşağılayarak konuşmaktan vazgeçersen o zaman gel.Senin gibi tiplerin yeri başka forum burası değil.

mmtakiff06

Üye
Bu konu artik gerçekten baydi insallah açılmazda sadece süre azalmasi gelir. Resmen baydi yönetim umarim sadece süre azaltır. Meteryal felan aman aman hiç gerek yok.

Son düzenleme:

birol2003

Üye
Sen benim konumdan uzaklaş kardeşim ya.Senin gibi toxicler ile uğraşacak kadar değersiz görmüyorum kendimi.Yok ağlamaymış mağduru oynamaymış bilmem ne hadi uzaklaş.Birgün insan olmaya karar verirsen ve karşındaki insanı kendi çapında aşağılayarak konuşmaktan vazgeçersen o zaman gel.Senin gibi tiplerin yeri başka forum burası değil.
Niye tapuladınmı burayı :) ağlama duvarına çevirdiniz forumu

Jacques

Üye
Olay Vixen 7 nin bağlanması değil olay ben sıkıldığımda oyunu oynamamam olay benim arkadaşlarımın oyunu oynamaması olay itemlerini satamadıkları için direkt charlarını satıp bir daha uğraşmak istememeleri ben o itemi satamayınca yeni char dizememem oyuna girmemem bu halde binlerce insan var oyun ölüyor ölsün çokta umrumda sen ve 2 3 arkadaşın kalır takılırsınız işte ki kaldı ki soulbond diye birşey de yok 650 tl veren herkes itemini açabiliyor soulbond yokken bu sistem zaten ölüyken insanları kitleyen böyle bi saçmalığın devam etmesi abesle iştigal.

Ben oyunun devam etmesini canlı olmasını istiyorum hareket istiyorum sen birileri farmer charına tek atmasın istiyorsun olay tam olarak bu.

birol2003

Üye
Olay Vixen 7 nin bağlanması değil olay ben sıkıldığımda oyunu oynamamam olay benim arkadaşlarımın oyunu oynamaması olay itemlerini satamadıkları için direkt charlarını satıp bir daha uğraşmak istememeleri ben o itemi satamayınca yeni char dizememem oyuna girmemem bu halde binlerce insan var oyun ölüyor ölsün çokta umrumda sen ve 2 3 arkadaşın kalır takılırsınız işte ki kaldı ki soulbond diye birşey de yok 650 tl veren herkes itemini açabiliyor soulbond yokken bu sistem zaten ölüyken insanları kitleyen böyle bi saçmalığın devam etmesi abesle iştigal.

Ben oyunun devam etmesini canlı olmasını istiyorum hareket istiyorum sen birileri farmer charına tek atmasın istiyorsun olay tam olarak bu.
Dostum olay soulbound kalsın yada gitsin konusu değil, soulbound gibi bir sistem varken itemini kitleyip sonradan ağlayan kesimde, arkadaş böyle bir bind olayı varken bile bile itemi kitliyorsun sonrada niye ağlıyorsun, bunlar çok kısa vadede yapılmış itemler aylardır ağlanıyor, 2 ayda vixen 7 yapabilen daha iyisini 1 ayda yapabilir, senin için canlılık para ile alakalıdır benim için p2w olmamasıdır bu görecelidir. benim charım farmer olabilir ama gidip orda burada ağlamıyorum.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Soulbound olayı kalksa bile tam anlamıyla kalkmaz arkadaşlar.
Burhan Bey'in yayında söylediği yani söylemek istediği olay şuydu ;
Zindanlardan, CFW, Blood Valley gibi etkinliklerden materyal düşürebilir ve bunları birleştirerek Soulbound olan 1 eşyanın bağını açmaya yönlendirebiliriz. Bunun %100 bir kesinliği bulunmuyor şu an. İlerleyen süreçte bu konuda bir market eşyası da gelebilir veya kalıcı olarak bu şekilde olup bu materyallerin bir pazarı oluşturulabilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt