Burhan bey bir sistem anlattı ve daha sonrasında bir soru soruldu.Sorunun cevabı olarakta en geç yeni cap ile gelir dedi kendisi. Burhan beyin kesin olmayan birşeyi söylemesine anlam veremiyorum o zaman. Beklentiye girmiştim ve sonrasında bu yaşananlara üzüldüm. İlerleyen süreçte bu konuda bir market eşyası da gelebilir diyorsunuz fakat Burhan bey bunun da tam aksini söylemişti. Şimdi sizin dediğinizi mi dikkate alalım Burhan beyin mi? İyi niyetinizden şüphem yok fakat iletişimde ciddi problemleriniz mevcut.Birbirinizden farklı söylemlerde bulunabiliyorsunuz.Bu ikilemlerden endişen duyan ve ne olacağını bilmeyen oyuncu kenarıya beklemeye geçip izliyor.Siz bunu bizden daha iyi görüyorsunuzdur eminim.Merhaba,
Soulbound olayı kalksa bile tam anlamıyla kalkmaz arkadaşlar.
Burhan Bey'in yayında söylediği yani söylemek istediği olay şuydu ;
Zindanlardan, CFW, Blood Valley gibi etkinliklerden materyal düşürebilir ve bunları birleştirerek Soulbound olan 1 eşyanın bağını açmaya yönlendirebiliriz. Bunun %100 bir kesinliği bulunmuyor şu an. İlerleyen süreçte bu konuda bir market eşyası da gelebilir veya kalıcı olarak bu şekilde olup bu materyallerin bir pazarı oluşturulabilir.