Soulbound itemler hakkında...

Zewix

Üye
Merhaba,

Soulbound olayı kalksa bile tam anlamıyla kalkmaz arkadaşlar.
Burhan Bey'in yayında söylediği yani söylemek istediği olay şuydu ;
Zindanlardan, CFW, Blood Valley gibi etkinliklerden materyal düşürebilir ve bunları birleştirerek Soulbound olan 1 eşyanın bağını açmaya yönlendirebiliriz. Bunun %100 bir kesinliği bulunmuyor şu an. İlerleyen süreçte bu konuda bir market eşyası da gelebilir veya kalıcı olarak bu şekilde olup bu materyallerin bir pazarı oluşturulabilir.
Burhan bey bir sistem anlattı ve daha sonrasında bir soru soruldu.Sorunun cevabı olarakta en geç yeni cap ile gelir dedi kendisi. Burhan beyin kesin olmayan birşeyi söylemesine anlam veremiyorum o zaman. Beklentiye girmiştim ve sonrasında bu yaşananlara üzüldüm. İlerleyen süreçte bu konuda bir market eşyası da gelebilir diyorsunuz fakat Burhan bey bunun da tam aksini söylemişti. Şimdi sizin dediğinizi mi dikkate alalım Burhan beyin mi? İyi niyetinizden şüphem yok fakat iletişimde ciddi problemleriniz mevcut.Birbirinizden farklı söylemlerde bulunabiliyorsunuz.Bu ikilemlerden endişen duyan ve ne olacağını bilmeyen oyuncu kenarıya beklemeye geçip izliyor.Siz bunu bizden daha iyi görüyorsunuzdur eminim.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Burhan bey bir sistem anlattı ve daha sonrasında bir soru soruldu.Sorunun cevabı olarakta en geç yeni cap ile gelir dedi kendisi. Burhan beyin kesin olmayan birşeyi söylemesine anlam veremiyorum o zaman. Beklentiye girmiştim ve sonrasında bu yaşananlara üzüldüm. İlerleyen süreçte bu konuda bir market eşyası da gelebilir diyorsunuz fakat Burhan bey bunun da tam aksini söylemişti. Şimdi sizin dediğinizi mi dikkate alalım Burhan beyin mi? İyi niyetinizden şüphem yok fakat iletişimde ciddi problemleriniz mevcut.Birbirinizden farklı söylemlerde bulunabiliyorsunuz.Bu ikilemlerden endişen duyan ve ne olacağını bilmeyen oyuncu kenarıya beklemeye geçip izliyor.Siz bunu bizden daha iyi görüyorsunuzdur eminim.

Hayır benim anlatmak istediğim şey şu, bunlar konuşuluyor gündemde olarak. İhtimal olarak hangisi yüksek derseniz materyal toplamak. Market ürünü olması çok düşük bir ihtimal.

mmtakiff06

Üye
Hayır benim anlatmak istediğim şey şu, bunlar konuşuluyor gündemde olarak. İhtimal olarak hangisi yüksek derseniz materyal toplamak. Market ürünü olması çok düşük bir ihtimal.
İnşallah öyle olur hani bir oyuncu açacaksada bir sefere mahsus açmalı ve zor bir şekilde olmalı.

UndefeatebLe

Üye
Yönetim bu konuda geri adım atmamalı düzenleme gelebilir. Sadece zaman dilimiyle ilgili Örn: 6 ay gibi ama oyuna bir meteryal vs. Gelmesini hoş karşılamadım bir sefere mahsus ise onada eyvallah ama bu sistemi ne kaldirilmasini isteyenlerin çoğunluğu zaten itemini satma çabasında olanlar.
Napıcaz satmayıp 7 epic silahın turşusunu mu kuralım ?

Alkoer

Üye
Napıcaz satmayıp 7 epic silahın turşusunu mu kuralım ?
Soulbound nedir bilmiyor muydunuz?

Bizim oyundaki Soulbound tam orjinal hali bile değil. Soulbound item normal dediğimiz oyunlarda sınırsız sürelidir. Açma şansın yada 1 sene sonra açılması yoktur.

Soulbound olduğunu bile bile o itemi alıp kullanmanız sizin hatanız.

Bu itemi alırken ne düşündünüz acaba çok merak ediyorum.

Ben epic 7 alacağıma rare 8 alırım çok zararım olmaz dedim. Kendim basmaya çalıştım hatta uzun süre. O zamanlar bana yanlış yapıyorsun diyenler hep şikayetçi şuan.

Jacques

Üye
Bu itiraz edenler 10m toplayıp siteye satan tayfa bi tanesinin itemli charı yok adım gibi eminim.

Alkoer

Üye
Oyunda çaresizce bekliyorsun değil mi ? Aylar olmuş oyun açılalı daha aceleyle diyor. :). Fakir kafası başka çalışıyor.
bu oyun MMORPG 20+ yıldır hala oynanan örnekleri var.

2 yıl önceki Alpha da daha çok item vardı. lv cap 70 ti. şuan oyun daha başlamadı benim için.

sen 4 ayda neyin kafasındasın ?

Alkoer

Üye
İstediğiniz oldu tebrikler.

Şimdi samimi bir değerlendirme yapın şuan durum daha iyi mi oldu kötü mü?

İstediğiniz itemleri aldınız mı?

İtem fiyatlarından memnun musunuz?

Burtto

Üye
İstediğiniz oldu tebrikler.

Şimdi samimi bir değerlendirme yapın şuan durum daha iyi mi oldu kötü mü?

İstediğiniz itemleri aldınız mı?

İtem fiyatlarından memnun musunuz?
durum çok daha iyi oldu
istediğimiz +7 itemi emek vererek alabiliyoruz artık
item fiyatlarından çok memnunuz biraz daha düşse daha iyi olacak.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt