Soulbound itemler...

Zewix

Üye
Malum yeni eklenen kutular ile birlikte oyuna epic ve uniqe weapon girişi arttı.Şu an alıp kullanmak istediğimiz,üzerimize kilitlenecek olan birçok itemi çoğumuz 1 seneden çok çok daha önce farklı bir itemle değiştirip yükseltmek isteyeceğiz.Değiştirip yükseltmeye çalışırken en azından elimizdeki itemi sermaye olarak kullanabilmemiz gerektiğini düşünüyorum.Mağazaya kilitli itemleri açmak için bir scroll eklenebilir veyahut kilit süresi düşürülebilir.Bugün 10 gbye aldığım bir itemin 1 yıl sonra çöp olması umrumda değil fakat 2 ay sonra elimdeki itemi yükseltmek istediğimde 2-3 gbde olsa sermaye olarak kullanılabilmeliyim diye düşünüyorum.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Soulbound yani Ruhbağlı eşyaların bağlarını kaldırmak için bir eşya veya süresini erkene çekme gibi bir düşüncemiz bulunmuyor yakın zaman için, ilerleyen süreçte olabilir belki ancak kesinliği yok.

Mmomanyagı

Üye
Soulbound sistemi kalkarsa kişiler 1 char dizip başka charlara da bu chardaki itemleri rahatça aktarabilir bu açıdan kimse bakmıyor. Adam 1 char dizer 10 tane yan charla akşama kadar dungeon girer?

Alkoer

Üye
Merhaba,

Soulbound yani Ruhbağlı eşyaların bağlarını kaldırmak için bir eşya veya süresini erkene çekme gibi bir düşüncemiz bulunmuyor yakın zaman için, ilerleyen süreçte olabilir belki ancak kesinliği yok.
Soulbound olduğu için geldik bu oyuna.

Yoksa hali hazırda 20 senelik Soulbound olmayan oyunlar mevcut.

Lütfen oyunun vaad ettiğiniz ana mekaniklerinde değişiklik yapmayın.

TheSEZGIN

Üye
Soulbound +7 itemler için mantıksız bir konu . Oyuna başlandığı zaman ile şuan arasında item dengesi çok başka ve 2 ay önce yeterli gelen item artık yeterli gelmiyor . Elindeki itemde çöp haline geliyor yükseltmek için sermaye kullanamıyorsun .

En nihayetinde bu item benim alırım, satarım özgürlüğün olması gerek . Bunun uzun süreli sınırlanmasını mantıksız buluyorum . Al sat ticaretinin önüne 2-3 aylık soulbound süreleri ilede geçilebilir .

İyi forumlar .

sanne2

Üye
Soulbound korumayı amaçladığı oyuncuları korusa tamam kalksın asıl üstüne koyarak çar dizmeye çalışan oyuncuya zarar veriyor :D saçma sapan bir sistem ama kemik mmo kitlesini tutmak için yapmışlar başka bir şey değil.

deathlift

Üye
Bunun tek mantıklı çıkış yolu "soulbound" itemlerinin belirli bir BP ile kırdırılmasıdır. O zaman emin olun gerçekten itemini yükseltmek isteyen insanların alıp satacağı bir sistem olur.

Koy bir NP tutarı 50.000 BP 100.000 BP itemini değiştirmek, yükseltmek gibi diyetler ödeyip kırdırsın. Zaten farmcıların bu BP'yi kasamacağı aşikar. Zaman alır, canı sıkılır.

Son düzenleme:

omertaa

Üye
Bu saat ten sonra soulbond item alana item girer aga , misal bana girdi artık zevkini alıyorum. Saçmamı bence saçma bi sistem fakat artık uğraşmıyorum.

theTitan

Üye
Soulbound sistemi kalkarsa kişiler 1 char dizip başka charlara da bu chardaki itemleri rahatça aktarabilir bu açıdan kimse bakmıyor. Adam 1 char dizer 10 tane yan charla akşama kadar dungeon girer?
dungeon için iteme ihtiyaç mı var :) warriro hariç gerisi görev itemi ile hell bile yapılıyor. ha unu diyim 4 hesapla giren adam 1 ayda bir item almış emeğe pota yazık zindana el atılması gerek millet girmekten sıkıldı item yok kutularagelen g,ncelleme gibi zindanlara gelmeli

omertaa

Üye
Merhaba,

Maksimum 1 ay diyorum ben ,oyunun başında farketmiyorlardı insanlar olayıda .Birazcık bizim insanımızı tanıyorsam birazcık maddi hasardan sonra ortalıgı ayağa kaldırır :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt