Soulbound Kaldırılmalı

ALPDADAS

Üye
Selamunaleyküm,
Kendi kanaatim; ruh bağının artık kaldırması gerektiğini düşünüyorum. Oyunda ticaret nerdeyse tamamen durdu. Bunu para kazanmak için falan söylemiyorum. İtem alınmıyor satılmıyor. Düşürdüğün itemin bir anlamı kalmıyor. Parayı basan yine basıyor itemi alıyor. Soulbound kalkarsa hiç değilse insanlar elindeki itemi daha iyisi ile zamanla değiştirme şansı bulabilir. Yada oynadığı sınıfı bozup başka bir sınıfa yönelebilir. Oyuna yeni bir nefes gelir.

Archantos

Üye
İlk başta p2w olmaması için bu konuyu destekliyordum. Ama p2w'nin önüne tüm itemler non-trade olmadığı için geçmek imkansız olur. NFT ile resmi olarak bunada yol açıldı aslında bu yüzden pazar hareketliliği , çar değişiklikleri gibi sebeplerden dolayı soulbound olayının kalkması gerektiği düşünüyorum bende. Ama şuan için öyle bir düşünce olmadığını ısrarla belirttiler ilerleyen zaman ne gösterir bilemiyorum

Zafer1991

Üye
soulbond er yada geç duzenlenmeli piyasaya zararı oldugu kacınılmaz yararları neredeyse yok buda bir gercek ozaman ticareti komple kapatmalısınız buda yok p2w herturlu oyun cıkıs amacıda belli rakipleride belli kimse kimseyi aldatmasın

RickSancheZz

Üye
kaldırılmasın, ama dungeonlara girip biriktirebileceğimiz bir itemle açabilelim

Archantos

Üye
Bu isteklerinizin hepsinin mevcut olduğu bir oyun var 2004 yapımı.

Burası orası değil....
+9 +10 Upgrade yok Rebirth sistemi bunlara gerek yok. Çok ilerleyen süreç belki +9.

Soulbound sistemi gerçekten p2w karşı çıksaydı sizinle aynı fikirde olurdum. Ama engelleyebildiği bir durum malesef mevcut değil bu yüzden oyun içi piyasayı etkilemesi sebebiyle bir çözüm üretilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu iki Soulbound eşyanın birbiriyle takasını açmak bile olabilir en azından item , karakter değişikliği yapan arkadaşlar böyle bir çözüm ile istedikleri karakterleri oynayabilirler.

bRT E

Üye
Kesinlikle katılıyorum. Bir item alıyorsun istediğin performansı alamıyorsun , satmak istiyorsun satamıyorsun veya karakter değiştirmek istedin değiştiremiyorsun. Şimdi 75 Lv dan bahsediliyor. Millet üstüme kitlenmesin daha iyisini alırım diye düşünerekten alışveriş yapmıyor bu da piyasayı olumsuz etkiliyor. En azından insanlar cash ile satılan bir ürün ile bu kilidi açabilmeli diye düşünüyorum. Hiçbir mantıklı tarafı olmayan tamamen sorun oluşturan bir sistem ...

Adv3NN

Üye
bıraktınız anladıgım kadarıyla nft olarak satamıyorsunuz pazara koyup satayım bagri gitmeden diye ugraşıyorsuzunz :D

Archantos

Üye
bıraktınız anladıgım kadarıyla nft olarak satamıyorsunuz pazara koyup satayım bagri gitmeden diye ugraşıyorsuzunz :D
Bırakmadım oyunu gözlemlerim bu şekilde bu açık ve net görülüyor. Klanımdaki asas itemlerini satıp okçuya dönemiyor , priestim 7 earthı satıp okçuya dönemiyor.

Maximiliantr

Üye
NFT karakter kağıdı item satmak için değil karakter satmak için zaten. 75 lvl karakteri kasacağıma alırım dersin NFT karakter alırsın
Onu biliyorum hocam, ben aslında şunu demek istedim, bir çok insan +7 değerli itemlerini nft 1 level karakter ile satıyor ee burada kazanan kasa oluyor. :D olayı anlayana kadar oyunda oyuncular kalmayacak.

Hafuj

Üye
Selamunaleyküm,
Kendi kanaatim; ruh bağının artık kaldırması gerektiğini düşünüyorum. Oyunda ticaret nerdeyse tamamen durdu. Bunu para kazanmak için falan söylemiyorum. İtem alınmıyor satılmıyor. Düşürdüğün itemin bir anlamı kalmıyor. Parayı basan yine basıyor itemi alıyor. Soulbound kalkarsa hiç değilse insanlar elindeki itemi daha iyisi ile zamanla değiştirme şansı bulabilir. Yada oynadığı sınıfı bozup başka bir sınıfa yönelebilir. Oyuna yeni bir nefes gelir.
Aleyküm selam, Ruh bağı kalktığında 7 epic itemleri herkesin ulaşacağı yanılgısını bırakın artık parası olan basacak parayı toplayıp 8 e deneyecek pazarda dolaşım beklediğin gibi olmayacak, bu kez elindeki 7 den olup 8 basan adamdan TL ile almaya çalışacaksın sürecin devamı 9 10 diye gidecek ve her zaman cebinden TL çıkması beklenecek. Bence ruh bağı ilk haline gelmeli istediği amacı karşılaması için .örneği epic itemden yapacak olursak pazarda dolaşıma +6 ya kadar var olacak, itemi bastığın an 7 ye üzerine kilitlenecek, pazarda +6 dolaşımı daha seri olur ,g.. güvenen kendi itemini basar 7 8 artık neyse üst düzey item isteyen de pazardan +6 item pazarını sömürür. Bastığı 7 8 itemin lira karşılığının olmadığını bilmesi oyun için oynadığını hatırlatabilir, kazanç arayan +1 toplar veya droplar 6 basar satar

Alkoer

Üye
İlla bir yerden mi örnek almam lazım ?
Sen oyun yapımcısı mısın?

Eğer öyleysen tebrik ederim. Ne kadar güzel oyunlar yapmışsın soulbound olmayan.

Soulbound şuan ki hali yumuşatılmış. +7 basıldığı anda kilitlenmeliydi üstünüze giymeden. Aynı betada ki gibi.

Soulbound kaldırıldığı zaman benim örnek verdiğim oyunun aynısı oluyor bizim oyun. Zaten kalıp olarak aynı oyun bir de ticaret olarak aynısı olmasın.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt