Soulbound Kaldırılmalı

Tolgun

Üye
Nft scroll kötü lesdirdi durumu zaten soul bound kalkti gibi oldu keske gelmeseydi, exp daha kolay olsaydi adamlar zaten yan char acicakti :S ama cash/para isde :D.

Archantos

Üye
Sanırım Soulboundu kaldıracaklar net olmamak ile birlikte dünkü yayında böyle bir durumdan bahsedilmiş

Babalarınbabası

Üye
P2W olmasın diyorsunuz da oyunun kripto para piyasası var. Nasıl olmayacak? İkinci el araçta 6 ay 6 bin km ile benzer bir olay soulbond. Kasa mutluysa, beklediği satış tirajına ulaşıyorsa değiştirmez.
Benim asıl merak ettiğim Gb eritme politikası. şu sıralar gb düşüşte. Bakalım oyunun ekonomistleri nasıl bir hamle yapacak?

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Sanırım Soulboundu kaldıracaklar net olmamak ile birlikte dünkü yayında böyle bir durumdan bahsedilmiş

Ruh Bağının tamamen kalkması gibi bir durum söz konusu değil.

Düşüncemiz Zindanlara belli materyaller ekleyerek bunları toplayıp 1 sefere mahsus 1 eşyanın ruh bağı açabilmeniz yönünde. Ancak şu an bir kesinliği yok.

Shrimp

Üye
Oyunda kaç kişi kaldı ? Haddar Graveguard slotları bile bomboş , herkes Craft vs abanmış durumda herhalde Death Valley de slotlar boşboş kimse pve kısmında item düşürme vs uğraşmıyor mu ? Ben anlamadım oyunda dungeonlar dışında ne yapabilirim ? Fikirleri olanlar yeşillendirirse sevinirim . Ezik Warrior skilleri ile southsayer partye girip ufak ufak coins kasacağım en sonunda o kıvama geldim, Soulbound bu oyunun bu seviyeye gelmesindeki en büyük etken bence gereksiz bir yaklaşımdı sonuçta Death Valleyde +8 Hatret ve Elit +8 bir sürü adam var paytowin in önüne geçilmez zaten olan kendi emeği ile birşeyler zorla yapıp basanlara oldu bu gidişle 75 bekleyemeyeceğim ve karakterimi satacağım gerçi bir arkadaş piyasanın yarısına kpymasına rağmen karakterini satamıyor . Arkadaşlar neden bu oyun böyle hayalet kıvama geldi

MaRaKeSH

Üye
Oyunda kaç kişi kaldı ? Haddar Graveguard slotları bile bomboş , herkes Craft vs abanmış durumda herhalde Death Valley de slotlar boşboş kimse pve kısmında item düşürme vs uğraşmıyor mu ? Ben anlamadım oyunda dungeonlar dışında ne yapabilirim ? Fikirleri olanlar yeşillendirirse sevinirim . Ezik Warrior skilleri ile southsayer partye girip ufak ufak coins kasacağım en sonunda o kıvama geldim, Soulbound bu oyunun bu seviyeye gelmesindeki en büyük etken bence gereksiz bir yaklaşımdı sonuçta Death Valleyde +8 Hatret ve Elit +8 bir sürü adam var paytowin in önüne geçilmez zaten olan kendi emeği ile birşeyler zorla yapıp basanlara oldu bu gidişle 75 bekleyemeyeceğim ve karakterimi satacağım gerçi bir arkadaş piyasanın yarısına kpymasına rağmen karakterini satamıyor . Arkadaşlar neden bu oyun böyle hayalet kıvama geldi

oyun hayalet kıvamında değil aslında. herkes öle yada böle itemlendi. itemlenemeyenler de farm yapamadıkları için oyuna girmemeye başladı. Haklısın oyun içerisinde kastığın bişeylerle karakterini geliştirme fikri gerçekten çok doğal bir durum. Ama slotlardan aldığın itemde göz doyurmamaya başladı. Bu doygunluğu farkeden yönetim zaten bir üst segmente geçiş için düğmeye bastı. Birileri gider birileri gelir bu tarz oyunların doğasında var bu zaten. Doğru olan oyununa bakmak bence

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt