Merhaba arkadaşlar
Alpha 2.0 da oyuna erişimimiz oldu. Çok sık TL üzerinden item satmak isteyen insana rast geldik.
Oyun Offical e geçtiğinde SOULBOUND ( TRADE KAPALI ) EŞYALAR kapsamina hangi eşyalar giricek.
Benim bu konudaki isteğim +6 veya +7 üzeri eşyalarin SOULBOND olmasi.
Şimdi nedir bu SOULBOND sistemi
Bu sistemde oyuncular +6 veya +7 üzeri eşya elde etmesi için kendi upgrade etmesi gerekicek. Hiç bir şekilde +6 veya +7 üzeri eşyayi satin alamoyacak.
Bu sistem neleri değiştirir şöyle açiklayim. Eğer sınır +7 olursa ki bence +6 olmali.
Sinirin +7 oldugu bir sistemde +8/9/10 eşyalarin takasi kapali olup eşya karektere bağlanicak.
Bu durumda +9 Eşya isteyen bir oyuncu Oyun ici pazarsan en fazla +7 Eşya alip kendi upgrade etmek zorunda kalicak.
Bu sistem oyunu bam başka bir boyuta taşiyor.
P2W yapmak isteyen oyuncu +9 Eşyaya ulaşamadigi icin +7 Eşya aliyor +8 e deniyor. Ama tabiki de +9 Eşya istiyor bu oyuncu . +8 ide 9 a upgrade etmek istiyor ve başaramiyor
Bu oyuncu Başarili olana Kadar dener bu Upgrade
BAŞARAMADI BU ADAM +9 UPGRADE EDEMEDI.
MECBUR +8 EŞYA ILE OYNAMAYA DEVAM EDICEK . ILLAKI OYNUCAK OYUN.
SOULBOUND SISTEMI OLMASA BU ADAM 5.000 BIN PARA BIRIMI VERIP ULASABILECEGI ESYAYA
25.000 PARA BIRIMI VERIP BAŞARAMADI
MECBUR KALDI +8 EŞYAYI KULLANMAYA.
ELIMDEN GELDIGINCE SOULBOUND SISTEMINI ANLATTIM
SAHSI GORUSUMDUR.
EGER BU SISTEM OLUCAKSA
EN AZ +7 ILE SINIRLANMALIDIR (+8 TRADE KAPALI)
BU SINIR +6 YA BILE CEKILEBILIR
+7 ESYA ISTEYEN BASMAK ZORUNDA KALMASI DAHA GUZEL VE OYUNA RENK KATER
OKUDUNUZ ICIN TESEKKURLER
Alpha 2.0 da oyuna erişimimiz oldu. Çok sık TL üzerinden item satmak isteyen insana rast geldik.
Oyun Offical e geçtiğinde SOULBOUND ( TRADE KAPALI ) EŞYALAR kapsamina hangi eşyalar giricek.
Benim bu konudaki isteğim +6 veya +7 üzeri eşyalarin SOULBOND olmasi.
Şimdi nedir bu SOULBOND sistemi
Bu sistemde oyuncular +6 veya +7 üzeri eşya elde etmesi için kendi upgrade etmesi gerekicek. Hiç bir şekilde +6 veya +7 üzeri eşyayi satin alamoyacak.
Bu sistem neleri değiştirir şöyle açiklayim. Eğer sınır +7 olursa ki bence +6 olmali.
Sinirin +7 oldugu bir sistemde +8/9/10 eşyalarin takasi kapali olup eşya karektere bağlanicak.
Bu durumda +9 Eşya isteyen bir oyuncu Oyun ici pazarsan en fazla +7 Eşya alip kendi upgrade etmek zorunda kalicak.
Bu sistem oyunu bam başka bir boyuta taşiyor.
P2W yapmak isteyen oyuncu +9 Eşyaya ulaşamadigi icin +7 Eşya aliyor +8 e deniyor. Ama tabiki de +9 Eşya istiyor bu oyuncu . +8 ide 9 a upgrade etmek istiyor ve başaramiyor
Bu oyuncu Başarili olana Kadar dener bu Upgrade
BAŞARAMADI BU ADAM +9 UPGRADE EDEMEDI.
MECBUR +8 EŞYA ILE OYNAMAYA DEVAM EDICEK . ILLAKI OYNUCAK OYUN.
SOULBOUND SISTEMI OLMASA BU ADAM 5.000 BIN PARA BIRIMI VERIP ULASABILECEGI ESYAYA
25.000 PARA BIRIMI VERIP BAŞARAMADI
MECBUR KALDI +8 EŞYAYI KULLANMAYA.
ELIMDEN GELDIGINCE SOULBOUND SISTEMINI ANLATTIM
SAHSI GORUSUMDUR.
EGER BU SISTEM OLUCAKSA
EN AZ +7 ILE SINIRLANMALIDIR (+8 TRADE KAPALI)
BU SINIR +6 YA BILE CEKILEBILIR
+7 ESYA ISTEYEN BASMAK ZORUNDA KALMASI DAHA GUZEL VE OYUNA RENK KATER
OKUDUNUZ ICIN TESEKKURLER