Burda istenilen tamamen eşitlik değil. Öyle bir durumun olmayacağını herkes biliyor.Tabiki yönetim en iyi bilir rakamları. Bende burda rakamları kendi gözlemime göre söylüyorum.
Malum oyunla alakanız yoksa sizin adınıza sevindim ama verdiğim örneği bu yüzden anlamadınız sanırsam.
Her nasıl hayat kimseye eşit değilse oyunda eşit değildir. Oyunu zevk için oynayan adamla zengin adam asla eşit olamaz. Bunu kimse engelleyemez. Trade yi kalıcı kapatsanız, GB satan sitelere dava da açsanız zengin adam yine gider birinden parayla hesap alır.
Ama soulbound kaldırırsanız herkez serbest şekilde ticaret yapabilir hale geliyor. Engel yok hiç. Malum oyunu bitiren bu. Şuan oyunda 2 tip oyuncu kaldı = gb alan ve satan. Oyunu zevk için oynayan adam slot dahi bulamaz.
Ülkemizde oyunla ilgili bile felsefe yapılıyorsa bu benim suçum değil.Burda istenilen tamamen eşitlik değil. Öyle bir durumun olmayacağını herkes biliyor.
İstenen ve talep edilen fırsat eşitliği. P2W yapmayacak kişilere belli bir süre de olsa 'tutunma imkanı'
Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. Maddi Hayattan felsefe yapmaya gerek yok.
Kilitli itemleri Tlye çevirmek mümkün bunun için devrime ihtiyaç yok bizim amacımız oyunun hareketlenmesi.Ülkemizde oyunla ilgili bile felsefe yapılıyorsa bu benim suçum değil.
Yabancı bir oyuna girip Türk olduğunuzu söyleyin ve söylenenleri iyi dinleyin.
Eşitlik diye birşey yok. İster felsefe de ister başka saçmalık. Senin +7 epic itemin açılınca bir pendanta 60k TL veren adamla eşit olamazsın.
Eşitlik laflarını bırakın ADAM gibi " ben itemi satıp TL çeviricem" deyin canımı yiyin.
Kardeşim oyuna hiç para yatırmayan adam soulbound sistemi olduğu sürece 1 adım öne gidemez, bu adam 2-3 ay önce 5-6 gb verip +7 heartseeker aldıysa şimdi Vixen'e geçemez çünkü elnide zaten kitlenmiş ve fiyatı yarı yarıya düşmüş bir item var, kilit olmasa bu itemi satıp üstüne para koyup bir üst seviyeye geçebilir, he tl olarak satanlar daha çok istiyor dersen anlarım da sırf zevknie oynayan adamın da bir işine yaramıyor bu ucube sistem.Ülkemizde oyunla ilgili bile felsefe yapılıyorsa bu benim suçum değil.
Yabancı bir oyuna girip Türk olduğunuzu söyleyin ve söylenenleri iyi dinleyin.
Eşitlik diye birşey yok. İster felsefe de ister başka saçmalık. Senin +7 epic itemin açılınca bir pendanta 60k TL veren adamla eşit olamazsın.
Eşitlik laflarını bırakın ADAM gibi " ben itemi satıp TL çeviricem" deyin canımı yiyin.
hocam zaten örneği verdim. çok değerli itemi olan zaten nft ile satıyor biliyoruz. yani 60k yapan amuleti adam nft olmasa hesabı satar yine satar. ama +7 vixen nft değmeyeceği için satılmaz. Devrime kesinlikle ihtiyaç yok malum oyun 18nci yaşını kutluyor ilk çıktığı gün soulbound yoktu hala yok. isterseniz oyunun haline bakabilirsiniz.Kilitli itemleri Tlye çevirmek mümkün bunun için devrime ihtiyaç yok bizim amacımız oyunun hareketlenmesi.
haklısınız zevkine oynayan adamı etkiliyor sistem. çünkü bu adam oyunun çoğunluğu olan TL yatırmayan tayfadan. para yatırırsa geri alamayacağını biliyor zengin olmadığı için bu işe girmiyor. ama sistem kaldırılıp herşey serbest olursa bu adamda 3-5k atayım ne de olsa geri satarız düşüncesi ile hareket eder. siz iyi niyetli olabilirsiniz tabiki lafım yok ama milyonla oyuna yatıracak parası olan adamlar var bu adamların 1 tanesi sizin gibi 1000 tane iyi niyetli adamın alım gücüne sahip. sistem müsade ederse item -gb herşeyi bu adamlar kontrol eder. malum oyunu görüyorsunuz.Kardeşim oyuna hiç para yatırmayan adam soulbound sistemi olduğu sürece 1 adım öne gidemez, bu adam 2-3 ay önce 5-6 gb verip +7 heartseeker aldıysa şimdi Vixen'e geçemez çünkü elnide zaten kitlenmiş ve fiyatı yarı yarıya düşmüş bir item var, kilit olmasa bu itemi satıp üstüne para koyup bir üst seviyeye geçebilir, he tl olarak satanlar daha çok istiyor dersen anlarım da sırf zevknie oynayan adamın da bir işine yaramıyor bu ucube sistem.