Sözde telafi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

N1pple

Üye
%25 ile telafi falan olmaz çocuk mu kandırıyorsunuz +80 levelde 1sunucu çökmesinden dolayı ölünce +100milyon exp gidiyor, bu expi sözde telafi bonusu olan exp ile kapatmak için 10-12saat row bırakmak gerekiyor ki o da kaybımızı geri alabilmek için :D Kısacası bu telafi kisvesi altında sunulan exp bonusu telafi falan değil yine row rpr pot alıp biz masraf ediyoruz siz kazanıyorsunuz biz kaybediyoruz.Hiç kusura bakmayın dcde vb yerlerde bizde böyle olsun istemeyiz demeyi geçiniz ya icraat gösterip kaliteli sunucular alın ya da telafi yauvvv diyerek verdiğiniz 25i elinizi korkak alıştırmadan 50-100 seviyelerine çekin ki bizde iyi niyetinizi görelim, zira bu kopmalardan sonra giden sizden değil yine row rpr mana gibi gereçlere para ödediğimiz için bizden gidiyor. Erken erişimde elinizi korkak alıştırmayı bırakın ya telafi boyutlarınızı büyütün ya da sunucular bu haldeyken ölünce giden expi kapatın düzeltince geri açarsınız yeter!

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Oyun açıldığı zaman %100 XP Etkinliği başlayacaktır. Etkinlik 24 saat sürecektir. sanırım takip etmediniz discordu :)

MusTi

Senior Moderatör
Discordu takip etmek zorunda değiliz ki zaten banladınız duyuru ve açıklamalarınızı lütfen forum üzerinden yapınız.

Gerekli duyuru yapmak için burdayım zaten discord kurallarına uymadığınız taktirde timeout alabilirsiniz.

Rosalindaa

Üye
Gerekli duyuru yapmak için burdayım zaten discord kurallarına uymadığınız taktirde timeout alabilirsiniz.
Timeout değil komple girişim yasaklandı hiçbirşeyi takip edemiyorum.Yasaklanma sebebimde 1 senedir oluşan bu olumsuz durumlara karşı uslubumu koruyamadım maalesef.

MusTi

Senior Moderatör
Timeout değil komple girişim yasaklandı hiçbirşeyi takip edemiyorum.Yasaklanma sebebimde 1 senedir oluşan bu olumsuz durumlara karşı uslubumu koruyamadım maalesef.

Pekiyi ozaman buranın kuralları var hatırlatmak isterim o halde

iyi oyunlar

N1pple

Üye
Oyun açıldığı zaman %100 XP Etkinliği başlayacaktır. Etkinlik 24 saat sürecektir. sanırım takip etmediniz discordu :)
evet etmiyorum gerek duymuyorum arkadaşlar anlık koptu geliyo arkadaşlar inceliyoruz arkadaşlar network laflarını okumaktan yorulduk çünkü :D ayrıca gülümseyecek bir durum yok musti bey yaklaşık 45gündür sunucu bu halde anca zahmet edip 24saatlik %100 exp verdiniz damdan danayı bağışlamadınız hakkımız olanı istiyoruz sadece :)

Akroo

Üye
takip ettik %100 exp verildikten sonra oyun 2 defa daha çöktü sonrasını takip etmedim 2 defada da expe yattım çünkü, çok teşekkürler %100 EXP verdiğiniz için şimdi oyun çöktüğü için kaybettiğim expleri daha kolay bir şekilde kazanacağım!

RickSancheZz

Üye
moderatörlere niye yükleniyosunuz ya :D adam gönüllü olarak bilgilendiriyor sağolsun, yüklenecekseniz kırmızı isimlilere yüklenin D:

RaTiXxX

Üye
oyun açılışında ne yazıyor dışarda da bir hayat olduğunu unutmayın diyor ama malesef rise online bize bunu sağlayamıyor nedeni çok basit her 5 dakikada bir crash yimemiz biz dışarı çıkacaz da rise online buna izin vermiyor exp ye yattıklarımızı saymıyoruz giden potlar zaman emek exp event var ama biz geri kasıyoruz ileri gidemiyoruz maalesef teşekkürler rise online ekibi .......

RickSancheZz

Üye
1684321667674.png

bu da zindan telafisi :( 04,30 da hak eklenmiş 12,00 a kadar yapın deniyor, bilseydim iş yerinden izin alırdım :D

priesttt

Üye
zindan hakkı yenilenmesi saçmalığı ayrı bi konu +1 eklenmesi gerekirken sıfırlanıyor. Bir exp event yapıyolar elleri titriyor adamların sanki bir anda şakur şukur lw alıcaz

Balerion

Üye
Bir gitti bir daha gitti.

Biz oyunu bırakmadık oyun bizi bıraktı galiba

MusTi

Senior Moderatör
Değerli oyuncularımız, Network çalışması henüz tamamlanmamıştır. Bu nedenle oyun sunucularında zaman zaman bağlantı sorunu yaşanabilir. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Bu süre içerisinde yaşattığımız olumsuz oyun deneyimi için tüm oyuncularımızdan özür dileriz. Anlayış ve sabrınız için teşekkür ederiz.

%100 XP Etkinliği 24 saat daha uzatılmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt