Stalker farmında +7 spike drobu kaldırıldı mı?

Artemiss

Üye
Evet arkadaşlar oyuna bir süre ara vermiştim ve yeniden başladım. Fakat daha once bir saatte stalker farmindan 4-5 tane spike +7 almama ragmen an itibari ile 2 saat stalker farmindan bir tane bile spike alamadim ve farmı bıraktım. Stalker'dan spike drobu kaldirildi mi ?

HeaveN

Üye
Aynen eskisi gibi yok artık bence iyi oldu oyunda çok drop item girdi şuan piyasa en düşük olcağı derecede şuan

Notorious

Üye
Merhaba ,

Droplar hakkında şu mobtan şu eşya çıkıyor şeklinde bilgi veremiyoruz maalesef fakat daha önce bu eşyayı aldıysanız RNG sisteme bağlı olarak yine alabilirsiniz. Droplar hakkında bir değişiklik yapılmadı , yapıldığı zaman güncelleme notlarında paylaşım yapılmaktadır.

Maraz37

Üye
Merhaba ,

Droplar hakkında şu mobtan şu eşya çıkıyor şeklinde bilgi veremiyoruz maalesef fakat daha önce bu eşyayı aldıysanız RNG sisteme bağlı olarak yine alabilirsiniz. Droplar hakkında bir değişiklik yapılmadı , yapıldığı zaman güncelleme notlarında paylaşım yapılmaktadır.
he he bizde yedik değişiklik yokmuş buz gibi belli düştüğü

N1pple

Üye
Merhaba ,

çok değil mayıs civarı youtube videolarını izleyiniz hangi slotun olduğunun fark etmez x slotunda 10saatte 30küsür düşen item bugünün şartlarında 10saatte 1-2 düşüyorsa droplarda oynama yok demek ve buna inandırmak pek olası görünmüyor

Maraz37

Üye
çok değil mayıs civarı youtube videolarını izleyiniz hangi slotun olduğunun fark etmez x slotunda 10saatte 30küsür düşen item bugünün şartlarında 10saatte 1-2 düşüyorsa droplarda oynama yok demek ve buna inandırmak pek olası görünmüyor
İnanmış gibi yapalım zaten sadece yayıncılar umurlarında solo oyuncunun fikirlerine zaten zerre kadar önem vermiyorlar hep otomatik cevap stabil
Arvad topraklarında başarılar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt