Str pri

GastroGavad

Üye
Merhaba , str pri oynuyorum ve güçlenmesi gerektiğini düşünüyorum örneğin 40 seviyeyim ve hala 20 seviye skili ile atak yapıyorum , 50 seviye de bir skil var ancak seri değil ise ben 61 lwl e kadar 20 lwl skili ile mi vuracağım ? onu da geçtim 40 lwl skili seri olmamasına rağmen 20 lwl skilin den %10 falan fazla vuruyor. Bununla birlikte yaratıkların defansının olmaması %30 defans azaltma skilimi de işe yaramaz kıldıgından yine damage olarak bir + sı olmuyor.

40 lwl mage staf skili ile arkadaşlar 3 katımı vuruyor resmen, str prinin amacı çok az defans ancak yüksek hasar dır. Tabi bir kısmını debuf yeteneğinden alır bu yüksek hasarın ama yaratıklara atılan damagelere bakarak pwp de işe yaramaz olacakmış gibi duruyor. Str prinin genel de solo veya küçük gruplarla oynadığını da düşünürsek aşırı dez avantajlı bir clas a dönüşüyor

Silveran

Üye
mage konusunun benzerini bende yaşadım, aşağı yukarı aynı levellerde ki adam staff skilli benim warriorun 2 katını vuruyor

tatar889

Üye
kesinlikle katiliyorum bende 45 levele kadar kastim ve biraktim hasar dusuk olmemek icin potu zor yetistiriyoruz priest skilinin %20 olmasi cok mantiksiz str priestin hicbir mantigi kalmiyor ataka yok defans yok hp yok

GastroGavad

Üye
kesinlikle katiliyorum bende 45 levele kadar kastim ve biraktim hasar dusuk olmemek icin potu zor yetistiriyoruz priest skilinin %20 olmasi cok mantiksiz str priestin hicbir mantigi kalmiyor ataka yok defans yok hp yok
aslında kitap %20 yazıyor ama %50 veriyor malum oyun da da bu tarz bir hata vardı sanırım. Ancak yine de çok az hasar bunun anladığım iki sebebi var
1)oyun da lwl arttıkça hasar artmıyor sadece itemler yükselince veya skiller değişince artıyor
2) str pri gibi düşük defans a sahip clas ın hayatta kalma zorluğuna göre hasarı olmalı ki dengeli olsun, ancak 1. maddeye istinaden hasar artırmanın tek yolu skil değiştirmak ve 20 lwl den sonra adam akıllı seri vuran hasar veren skil çook sonra

Clas adeta mid game de ölü , 60 dan sonra nasıl bilmem ama ben en fazla hasarı veren klas veya warior dan belli bir % fazla hasar veren bir klas olması gerektiği kanısındayım yoksa sağlam bir asasdan tek yiyecek defans ile boş boş gezip ortalama hasarlar verme nin bir anlamı yok

++++++++ yetkililer bunu görün

HERO

Üye
Aynen katiliorum size.
Bence gereken maddeler:
  • attack skilllerin hepsi seri şekilde vurulmasi gerekiyor (0sn cooldown)
  • skillerin 100-200dmge extra atilmasi gerekiyor
  • özel BP zırhlar gerekiyor. (Int Priest de verirken statlar, ayni şekilde str priestde de olabilir)
  • HP si muakak yükseltilmesi gerekiyor, en az 20%
  • Kitapinin süresi 5dk yqda 10dk ya cikmasini gerekir
  • her 10 lvl da bi yeni silah (görev v.s.) dan gelmesi gerekiyor

Aynen katiliorum size.
Bence gereken maddeler:
  • özel BP zırhlar gerekiyor. (Int Priest de verirken statlar, ayni şekilde str priestde de olabilir)

GastroGavad

Üye
Aynen katiliorum size.
Bence gereken maddeler:
aynen çok geliştirilmesi gerek zırh vs. gelmese bile bu denli düşük zırh a o denli büyük bir hasar olmalı, yani bir asas dan tek yeme riskine karşı db koyup tek olmasa da 2 tane vurma şansı olmalı , yoksa hem tek yeme şansı hem warior hasarı hiç bir anlamı yok ne pwp ne pwe tarafın da

tatar889

Üye
Buna kesinlikle katiliyorum mesela 76 intle fabric kalmali ama mesela 90 int ile en azinda plate zirh giyile bilmeli ataktan feragat edip biraz armor alabiliriz suandaki zihlarin int istegi cok yuksek

özel BP zırhlar gerekiyor. (Int Priest de verirken statlar, ayni şekilde str priestde de olabilir)

Mello1993

Üye
Nasıl ya! Ben arkadaşımla birlikte oynuyorum kendisi ste pri ben ise mageyim, benim 500 vurduğum mob a 600+200 vuruyor seri skil ile. Benim elimde npc deki en iyi asanın +7 si var onda da flamberge +7 var

GRANDEKİNOKS

Üye
aslında kitap %20 yazıyor ama %50 veriyor malum oyun da da bu tarz bir hata vardı sanırım. Ancak yine de çok az hasar bunun anladığım iki sebebi var
1)oyun da lwl arttıkça hasar artmıyor sadece itemler yükselince veya skiller değişince artıyor
2) str pri gibi düşük defans a sahip clas ın hayatta kalma zorluğuna göre hasarı olmalı ki dengeli olsun, ancak 1. maddeye istinaden hasar artırmanın tek yolu skil değiştirmak ve 20 lwl den sonra adam akıllı seri vuran hasar veren skil çook sonra

Clas adeta mid game de ölü , 60 dan sonra nasıl bilmem ama ben en fazla hasarı veren klas veya warior dan belli bir % fazla hasar veren bir klas olması gerektiği kanısındayım yoksa sağlam bir asasdan tek yiyecek defans ile boş boş gezip ortalama hasarlar verme nin bir anlamı yok

++++++++ yetkililer bunu görün
Merhaba,

Yetkililer zaten forumda açtığınız konuları titizlikle takip ediyor. Değişiklikler için biraz zaman lazım.

İyi Forumlar.

GastroGavad

Üye
Nasıl ya! Ben arkadaşımla birlikte oynuyorum kendisi ste pri ben ise mageyim, benim 500 vurduğum mob a 600+200 vuruyor seri skil ile. Benim elimde npc deki en iyi asanın +7 si var onda da flamberge +7 var
mage sopa skiline mp set giyip dayan bakayım 1k dan aşşağı vuruyor musun , mage güçlü demiyoruz zaten pri çok güçsüz mantıken en yüksek mele hasara sahip olan karakter olması lazım, çünkü defans yok denecek kadar az, iron skin ile bir tık artıyo sadece, bir de str priler malum genel de solo playerlar partiler de istenmeyen bir klas

Mello1993

Üye
mage sopa skiline mp set giyip dayan bakayım 1k dan aşşağı vuruyor musun , mage güçlü demiyoruz zaten pri çok güçsüz mantıken en yüksek mele hasara sahip olan karakter olması lazım, çünkü defans yok denecek kadar az, iron skin ile bir tık artıyo sadece, bir de str priler malum genel de solo playerlar partiler de istenmeyen bir klas

Mello1993

Üye
Ben gördüğümü söylüyorum. Arkadaşımla kasıyoruz şu an 45 lv iz şu an. Benim takılarım full mp ve 500-600 vuruyorum. Arkadaşım quest itemi ile 300- vururken flamberge bastı+7 ye 600-700 vurmaya başladı.

HERO

Üye
Merhaba,

Yetkililer zaten forumda açtığınız konuları titizlikle takip ediyor. Değişiklikler için biraz zaman lazım.

İyi Forumlar.
Teşekkürler buna yorum yapdiniz icin.
Biz sadece size göstermek istiyoruz "bizce" nerde calişma olabilir, sorunumuz aslinda nerede v.s.
Biliyoruz siz bunlari takip ettinizi, o yüzden sizede destek olamk istiyoruz, bu oyunu seviyoruz ve daha da cok sevicez inşallah.

GastroGavad

Üye
Ben gördüğümü söylüyorum. Arkadaşımla kasıyoruz şu an 45 lv iz şu an. Benim takılarım full mp ve 500-600 vuruyorum. Arkadaşım quest itemi ile 300- vururken flamberge bastı+7 ye 600-700 vurmaya başladı.
ilginç priest in sword ile o denli atağı artıyorsa biz de sword a geçelim , belki de önemli olan club, hammer olaması değil hasarıdır sadece

HERO

Üye
Tabiki bp de silahi en önemlisi dir. Ama hasari "yeterli" seviyede olsa bile defi ve hp si okadar düşük ki, moblari kesmekde zorlanior.
Benim planim şuan int str yapmak, str 180 puan, int gerisi (70 lvl de 175 filam oliyor ve göhslük haric hepsini shell str PVE de, yada hp basili PVP de kulanmak)

Alpha 1 de denemiştim, AP 2200-2600 oliyordu ama DEF 850+ HP 3000-4000 oliyor.
Fena deyldi ama yinede düşük bütün hasarlar

Mello1993

Üye
mage warrior dan sağlam vuruyor
Anlamadığınız şu: warriorun birçok silahı var. Ezik silahla az vuruyor raptor gibi itemler takınca 2 katından fazla hasar vurabiliyor. Mage de ise ezik silah ile en sağlam silah arasınsa az hasar farkı oluyor. Warrior gelişirken mage yerinde sayıklıyor

GastroGavad

Üye
Anlamadığınız şu: warriorun birçok silahı var. Ezik silahla az vuruyor raptor gibi itemler takınca 2 katından fazla hasar vurabiliyor. Mage de ise ezik silah ile en sağlam silah arasınsa az hasar farkı oluyor. Warrior gelişirken mage yerinde sayıklıyor
zaten mage in sopayla warior kadar vurması saçma olur late game evresin de , ozaman neden warior oynasın adam :D mage in olayı alan vurması ve büyü hasarı , sopayı yakına gelen rakipten kurtulma amaçlı vuruyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt