GastroGavad
Üye

Merhaba , str pri oynuyorum ve güçlenmesi gerektiğini düşünüyorum örneğin 40 seviyeyim ve hala 20 seviye skili ile atak yapıyorum , 50 seviye de bir skil var ancak seri değil ise ben 61 lwl e kadar 20 lwl skili ile mi vuracağım ? onu da geçtim 40 lwl skili seri olmamasına rağmen 20 lwl skilin den %10 falan fazla vuruyor. Bununla birlikte yaratıkların defansının olmaması %30 defans azaltma skilimi de işe yaramaz kıldıgından yine damage olarak bir + sı olmuyor.
40 lwl mage staf skili ile arkadaşlar 3 katımı vuruyor resmen, str prinin amacı çok az defans ancak yüksek hasar dır. Tabi bir kısmını debuf yeteneğinden alır bu yüksek hasarın ama yaratıklara atılan damagelere bakarak pwp de işe yaramaz olacakmış gibi duruyor. Str prinin genel de solo veya küçük gruplarla oynadığını da düşünürsek aşırı dez avantajlı bir clas a dönüşüyor
40 lwl mage staf skili ile arkadaşlar 3 katımı vuruyor resmen, str prinin amacı çok az defans ancak yüksek hasar dır. Tabi bir kısmını debuf yeteneğinden alır bu yüksek hasarın ama yaratıklara atılan damagelere bakarak pwp de işe yaramaz olacakmış gibi duruyor. Str prinin genel de solo veya küçük gruplarla oynadığını da düşünürsek aşırı dez avantajlı bir clas a dönüşüyor