STR priest öneri ve statları

bluetech

Üye
Evet daha yeni bir STR Priest açtım kasıyorum ve ne item giymeliyim str kaç int kaç hp kaç vermeliyim bilmiyorum. 1. level fabric itemleri + basıp mı kullanmalıyım ?
KO Mantığında böyle olduğunu biliyorum ama bir kaç level üstü itemler eğer ki 3 5 int fazla verilip giyiliyorsa boşa +7 fabric basmaya uğraşmayayım..
Bilgisi olan aktarabilirse sevinirim. İyi forumlar..

BlackAlistar

Üye
çok kolay bir yolu var eşyaların istediği str,int zaten ozelliklerinde yazıyor pazar da eşyalara bak o şekilde dağılımı yapabilirsin, onun dısında hasar agırlıklı battle priest için str veya buff/debuff için de int ağırlıklı olmalısın priest skilleri çok mana harcıyor bu yuzden int her sekilde onemli gerisini oynama şekline gore ayarlarsın ayrıca sen buff özelliği olan bir sınıf oldugundan hp statlarına çok fazla puan harcamamalısın veya hp takıları kullanmamalısın çünkü bu özellikler sende zaten buff olarak mevcut.

priest eşyaları da kendi içinde stat ları değişiyor mesela mace ile club aynı değil atıyorum (örnek) mace 90str istiyorsa club 150 istiyor (silah+kalkan) düşük hasar veya sadece (silah) hasar agırlıklı oynayabilirsin yani stat daglımı konusu tamamen oyun stiline gore degiskenlik gosterebilecek birsey. Öncelikle Ofansif mi ? Defansif mi ? oynayacagına karar vermelisin.

Son düzenleme:

BARBARR0SSA

Üye
Str priest çok geri bırakılmış bir karekter bence neden mi
1 herkes chitinlerine epik runler basarken sen setine en ezik runu basabiliyorsun
2 65 son lvlken en can alıcı sikilin 61 skili onuda kismislar 50 lvl ile ayni damage. %300 olmasi gerekirken %250
3 Skil aticagin her ne ise içine girmesen skill atamiyorsun
4 str priest görev itemi harici altarnatif bir silah itemin yok

Bu yazdiklarimin hepsi betada daha güzeldi beta daha iyi bp oynamalikti bizde buna inananip bp açtık hayal kırıklığı oldu

BlackAlistar

Üye
erkes chitinlerine
1 herkes chitinlerine epik runler basarken sen setine en ezik runu basabiliyorsun
2 65 son lvlken en can alıcı sikilin 61 skili onuda kismislar 50 lvl ile ayni damage. %300 olmasi gerekirken %250

Bu yazdiklarimin hepsi betada daha güzeldi beta daha iyi bp oynamalikti bizde buna inananip bp açtık hayal kırıklığı oldu
benim şahsi fikrim bu defansif bir sınıf hocam :) battlepriest bence biraz fantazi tabiki yapılmasın demiyorum ama ben doğasına uygun olarak buff/debuff ile oynamayı doğru buluyorum.

bluetech

Üye

Bu gerçekten böyleyse şu an hayal kırıklığına uğradım :D zevkle kasıyordum içimde bi burukluk oluştu

karashean

Üye
Sen kasmaya devam et zevk alıyorsan dengelemesini yaparlar.Çok fazla talep var çünkü bp buff u için

bluetech

Üye
Peki asas açsam daha mı iyi ? daha mı kolay farmlar ? ben 25 level asasımla 400 dmg atıyordum 130 130 oto vuruyordum gayet başarılı sanırım. siz ne önerirsiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:

skaebneN

Üye
Asas'ta yorulmam diyorsan okçu olmam diyorsan oynayabilirsin. Ama okçu oynamak istersen oyundan soğuyabilirsin :)

sertan123

Üye
61 lwlm şuan bp olarak kastm tam bir rezalet diyebilirim 7 paper set var üstümde 20 lwl skilyle 61 lwl skili arasında 300 veya 400 damage farkı var yaratıga 1k vuruyosam 20yle 61 skilyle 1300 civarı vuruyorum czde mage tekliyle 1k vururken ben maliceli 61le 500 600 vuruyom

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt