Str priler yüzünden oyunu bıraktım.

NetKing

Üye
bence şikayet etmeyi bırak illaki boş bir slot bulursun yada bırak baska işe bak şikayet etme oyun bu sevsen de sevmesen de

goodlife's

Üye
benimde 49 lwl bp çarım var bi kaç saat önce stalkere gideyim 1 2 m farmlamaya çalışayım pot parası falan yapayım dedim bi süre kestikten sonra 65 lwl bi okçu geldi direk çöreklendi slota kestiğimi söyledim 49 lwldemi diye dışladı okçular bunu amaçladığı için ağlıyolar gittikleri yere çöreklenmek istiyolar yaşasın sağlam bp kardeşlerim vermeyin bu okçudan anlamayan macro alışkını arkadaşlara slot falan

Delucia

Üye
Oyunun en başında her zaman bp önde olur zamanla oturur bp hitsin czde farm atsn atamaz eline verirler anca pk olmayan yerlerde kasar sakin olun biraz

Thorin

Üye
Her slotta bir bp var hangi taşı kaldırsan altından bp çıkıyor diğer joblara farm imkanı vermiyorlar törpülenmesi iyi olur

tenfinger

Üye
BP yi törpüleyin
sonra BPler şikayet eder
Dİğer joblarda törpülenir....

Forum sürekli bu muhabbette ne zaman vazgeçeceksiniz? Mage, BP, Asas vb. çok vuruyor törpülensin.

Colman

Üye
Malesef aynı dertten bende şikayetçiyim. Solo farm yaparken geldiklerinde arkamızı dönüp gidiyoruz

suptor43

Üye
Str pri ler bowda çıkan boss larıda çok rahat kesiyorlar yaa ya abi gidin başka yerde ağlayın tek başına farm için gelmişsin başka karakter acımışsın strlere sallıyorsun iyi olmuş bıraktığın senin adına sevindim

Nafib

Üye
Bu milletin bu magelerle alıp vermediği ne. 8 mage ancak bir slot dönüyor solo farm denen birşey zaten hak getire zaten kesilecekte 2-3 mob var ama herkesin ağızında bir magedir gidiyor o zaman oyun magelere de solo farm attırsın. Herkes ayranım dökülmesin modunda abi bp çok güçlü geliyorsa kas yap farmını mage hızlı kasıyorsa aç kas warrior assas sana göre iyi geliyorsa aç o sınıfı kas sanki yeni karakter kasmak için senden para istiyor premium çalışıyor banka ortak zaten warrior assas falan bozunca 2-3 den fazla bp ile paper mage düzersin

Fireinthehole

Üye
Bp priest ataklari düşürülmesi lazım biraz daha
Madem bplerin atakları düşürülsün deniyor. O zaman wrlerinde asas veya okcularında defansı düşürülsün hpleri düşürülsün. Yok öyle 1 tane warrior açıyımda hem farmımı atıyım hem pkda ilah oluyum. Zırlamayın artık.

feysummer

Üye
oyunu bırakan adam oyunun forumuna konu açmaz arkadaşlar. Ayak yapmayalım burda.

JohnPlane

Üye
Madem bplerin atakları düşürülsün deniyor. O zaman wrlerinde asas veya okcularında defansı düşürülsün hpleri düşürülsün. Yok öyle 1 tane warrior açıyımda hem farmımı atıyım hem pkda ilah oluyum. Zırlamayın artık.
Zaten düşük bp ler tek atıyor

feysummer

Üye
battle priest solo charıdır. Solo farmda diğer joblardan üstün olması normal. Sen solo char açmamışsın, solo kasmaya çalışıyosun, neden solo farm yapamıyorum diye ağlıyorsun.

SessizCogunlugunSesi

Üye
benimde 49 lwl bp çarım var bi kaç saat önce stalkere gideyim 1 2 m farmlamaya çalışayım pot parası falan yapayım dedim bi süre kestikten sonra 65 lwl bi okçu geldi direk çöreklendi slota kestiğimi söyledim 49 lwldemi diye dışladı okçular bunu amaçladığı için ağlıyolar gittikleri yere çöreklenmek istiyolar yaşasın sağlam bp kardeşlerim vermeyin bu okçudan anlamayan macro alışkını arkadaşlara slot falan
Her gün işten gelince saat 17:00 gibi oyuna girip poison rock'a giderdim.Benden yaklaşık bir saat sonra her gün istisnasız bir tane okçu hep aynı kişi 65 lvl gelir slotuma çökerdi.Geriye 6 kanal var beni bulurdu,bir gün, iki gün pm den yazıyorum ,normal chattan yazıyorum hiç cevap yazmıyor,sadece gelip slotu alıyordu.Bir kaç gün sonra o geldimi direk hiç ses etmeden slotu bırakıyordum,artık hiç gitmiyorum desem yeridir.Bu arada not ettim bi kenara o karakteri :).Biz hiç demedik okçu yüzünden oyunu bırakıyorum diye.Bu arkadaşa diyecek şeyim çok da şimdilik gölge etme yeter diyorum.

Son düzenleme:

Alkoer

Üye
Bu milletin bu magelerle alıp vermediği ne. 8 mage ancak bir slot dönüyor solo farm denen birşey zaten hak getire zaten kesilecekte 2-3 mob var ama herkesin ağızında bir magedir gidiyor o zaman oyun magelere de solo farm attırsın. Herkes ayranım dökülmesin modunda abi bp çok güçlü geliyorsa kas yap farmını mage hızlı kasıyorsa aç kas warrior assas sana göre iyi geliyorsa aç o sınıfı kas sanki yeni karakter kasmak için senden para istiyor premium çalışıyor banka ortak zaten warrior assas falan bozunca 2-3 den fazla bp ile paper mage düzersin
Mage de solo farm yok mesela hiç bp ye laf atan yok. Mage oynaması zaten zor. Oynayan adam daha bilinçli oluyor.

Okçular alışmış malum oyundan 3-5 makro ayarlayacak farm atacak aklı sıra. Yeri gelince aynı itemlerle pk çıkacak ohh miss gibi keyif.

Nafib

Üye
Mage de solo farm yok mesela hiç bp ye laf atan yok. Mage oynaması zaten zor. Oynayan adam daha bilinçli oluyor.

Okçular alışmış malum oyundan 3-5 makro ayarlayacak farm atacak aklı sıra. Yeri gelince aynı itemlerle pk çıkacak ohh miss gibi keyif.
Aynen aynı konuya değindik bizde adamlar makro atayıp tüm gece yatarken kasılmak istiyor mage

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt