Bu kadar güzel açıklanırdı tebrik ediyorum kardeşimDota da Support karakteri seçip carry itemi kasanlar da sizlersiniz değil mi? Ah yavrum ah.
Madem bplerin atakları düşürülsün deniyor. O zaman wrlerinde asas veya okcularında defansı düşürülsün hpleri düşürülsün. Yok öyle 1 tane warrior açıyımda hem farmımı atıyım hem pkda ilah oluyum. Zırlamayın artık.Bp priest ataklari düşürülmesi lazım biraz daha
Zaten düşük bp ler tek atıyorMadem bplerin atakları düşürülsün deniyor. O zaman wrlerinde asas veya okcularında defansı düşürülsün hpleri düşürülsün. Yok öyle 1 tane warrior açıyımda hem farmımı atıyım hem pkda ilah oluyum. Zırlamayın artık.
Her gün işten gelince saat 17:00 gibi oyuna girip poison rock'a giderdim.Benden yaklaşık bir saat sonra her gün istisnasız bir tane okçu hep aynı kişi 65 lvl gelir slotuma çökerdi.Geriye 6 kanal var beni bulurdu,bir gün, iki gün pm den yazıyorum ,normal chattan yazıyorum hiç cevap yazmıyor,sadece gelip slotu alıyordu.Bir kaç gün sonra o geldimi direk hiç ses etmeden slotu bırakıyordum,artık hiç gitmiyorum desem yeridir.Bu arada not ettim bi kenara o karakteribenimde 49 lwl bp çarım var bi kaç saat önce stalkere gideyim 1 2 m farmlamaya çalışayım pot parası falan yapayım dedim bi süre kestikten sonra 65 lwl bi okçu geldi direk çöreklendi slota kestiğimi söyledim 49 lwldemi diye dışladı okçular bunu amaçladığı için ağlıyolar gittikleri yere çöreklenmek istiyolar yaşasın sağlam bp kardeşlerim vermeyin bu okçudan anlamayan macro alışkını arkadaşlara slot falan
Mage de solo farm yok mesela hiç bp ye laf atan yok. Mage oynaması zaten zor. Oynayan adam daha bilinçli oluyor.Bu milletin bu magelerle alıp vermediği ne. 8 mage ancak bir slot dönüyor solo farm denen birşey zaten hak getire zaten kesilecekte 2-3 mob var ama herkesin ağızında bir magedir gidiyor o zaman oyun magelere de solo farm attırsın. Herkes ayranım dökülmesin modunda abi bp çok güçlü geliyorsa kas yap farmını mage hızlı kasıyorsa aç kas warrior assas sana göre iyi geliyorsa aç o sınıfı kas sanki yeni karakter kasmak için senden para istiyor premium çalışıyor banka ortak zaten warrior assas falan bozunca 2-3 den fazla bp ile paper mage düzersin
Aynen aynı konuya değindik bizde adamlar makro atayıp tüm gece yatarken kasılmak istiyor mageMage de solo farm yok mesela hiç bp ye laf atan yok. Mage oynaması zaten zor. Oynayan adam daha bilinçli oluyor.
Okçular alışmış malum oyundan 3-5 makro ayarlayacak farm atacak aklı sıra. Yeri gelince aynı itemlerle pk çıkacak ohh miss gibi keyif.