swatchswiss5
Üye

ben z skil yapan insanlardan kaçmak istemiyorum bi çözüm bulun ne yapıcaz bu iç içe girip z skil yapan insanlara
Dostum seni canı gonulden tebrik ediyorum. çok guzel ozetlemişsin..Uzunca bir süre ESO oynadım. Bilen bilir, en yüksek bütçeli MMORPG'lerden birisi, artık oturmuş bir oyun ve en çok oynanan 3 geleneksel MMORPG'den birisi. Buna rağmen onda dahi her güncellemede oyuncular "denge problemleri" yüzünden şikayetçi.
Kısacası bu denge durumu 5-6 yıllık oturmuş devasa MMORPG'lerde bile tartışma konusuyken, alfası yeni açılmış bir oyundan beklentileriniz aşırı değil mi sizce de?
alfa oynuyoruz evet ? peki pvp de ki gibi okçu pk sı mı atılacak yoksa hatalar mı bulunacak ? açıklar mısın bize ?Alfa oynadıgınızın farkına varın artık.
Merhabalar,ben z skil yapan insanlardan kaçmak istemiyorum bi çözüm bulun ne yapıcaz bu iç içe girip z skil yapan insanlara
Oyun alpha da daha. oyun alphadan çıktıktan sonra low middle class itemlerle okçular bukadar vurmayacaktır. Vursabile denildiği gibi bi pt warrior mage team çok rahat kesebilir.Çözüm şu olabilir.
Okculardan hepimiz rahatsız ,peki neden ? rasgele z ye basıp skil atmaları. Atak yaptığı adamı bilinçli bi şekilde seçmeden safi zarar ne vurursam kardır şeklinde oyun oynamalarında kaynaklanıyor.
Bu durum nasıl duzeltilebilir ?
Okcunun temel hasarını partiye girdiğinde 100 ,150 ye cekersin. Ama aynı partide parti başkanın işaretlediği adama vurursalar damagelerini arttırırsınız(Örn 600 700)., Yada aynı partide biri aynı kişiye vuruyorsa takım arkaşı bonusu gibi bir sistem yapıp damageler artar, Mesela temel hasar 150 partide 2 kişi 1 adama vurursanız kişi başı hasar 250 ye çıkar 3 kişi vurusa kişi başı hasar 350 ... gibi gibi bir ayarlama yapılabilir
böylece hem yetenekli kişiler okcu oynamış olur. Rasgele damage atan insanları oyundan silmiş oluruz . kaliteli playerlarla oyun oynarız.
Okculara kolsuz gözüyle bakılmaz hemde