Şuan Karakter ve server hatalarından daha ciddi bir sorunumuz var....

HAB

Üye
R.O.W Exp kasmayan kişiler için getirildi geri kalmasınlar diye ama surada su yapılabilirdi R.O.W'da olan bir karakter hiç bir sekilde coins item kasmamalı :)
Ayrıca karakterler arası dengesizlik aylardır var ki beta ve alpha sürecinde de vardı. En önemli konular ise OPTİMİZE daha fazla oyuncuya ulaşabilmek adına OPTİMİZE nin artık biran önce halledilmesi gerekiyor. Daha sonra upgrade ve item düşme oranları dungeonlar tamamen çöp durumda ve nice konu var ama konuş konuş aynı terrane :)
Sanada Yaw He He .......

gkhandnc

Üye
R.O.W Exp kasmayan kişiler için getirildi geri kalmasınlar diye ama surada su yapılabilirdi R.O.W'da olan bir karakter hiç bir sekilde coins item kasmamalı :)
Ayrıca karakterler arası dengesizlik aylardır var ki beta ve alpha sürecinde de vardı. En önemli konular ise OPTİMİZE daha fazla oyuncuya ulaşabilmek adına OPTİMİZE nin artık biran önce halledilmesi gerekiyor. Daha sonra upgrade ve item düşme oranları dungeonlar tamamen çöp durumda ve nice konu var ama konuş konuş aynı terrane :)
Sana da he he ledi bak :D asıl çözülmesi gerekenler aynı yazdığın gibi ama bunun derdi belli , alıyordu 7 charı koyuyordu kenara atıyordu 1 ini row a ohh miss gelsin paralar.Şimdi yapamaz oldu zoruna gidiyor.
O kadar çözülmesi gereken şey varken 7 24 row , mağazada daha ucuz olsun derdini sevdiğimin adamı ya :D

aLoneW0LF

Üye
Konu açma amacın belli oldu , ne oldu row la çöktüğün yerlerden para kazanamaz mı oldun ?
Bak işine ya ..
Sizin bu bakışınız yüzünden yeni player gelmiyor gelen muallakta kalıyor napacağını şaşırıyor diyoruz herşeyi rowa bağlıyosunuz rowda row yok arkadasım yok exp yok drop yok coin yok party yok düzenli piyasa yok yok yok yok anlamıyo musun yok aç 1 level hesap hiç kimseden clandan vs yardım almadan solo olarak oyna ne yapacaksın bakalım

HAB

Üye
gkhandnc ...... Benim 1 pc im var başkada pc im yok emin ol.... ama siz nasılda mutlu oluyorsunuz şimdi oyunda player kalmadı bu oyunu bitirdik diyerek sen üzerine düşeni yapıyorsun elbet amacın belli ama yöneticilerin oyuna faydalı şeyler tavsiye ediyormuş gibi görünerek bitirme noktasına getirdiğinizi anlamasını bekliyorum sadece.....

gkhandnc

Üye
Sizin bu bakışınız yüzünden yeni player gelmiyor gelen muallakta kalıyor napacağını şaşırıyor diyoruz herşeyi rowa bağlıyosunuz rowda row yok arkadasım yok exp yok drop yok coin yok party yok düzenli piyasa yok yok yok yok anlamıyo musun yok aç 1 level hesap hiç kimseden clandan vs yardım almadan solo olarak oyna ne yapacaksın bakalım
Uzun uzun ne yapması gerektiğini yazarımda uğraştırma beni şimdi.
Row olacaksa da arkadaş da dedi ne güzel , pot parası cıkaracak kadar altın alsın sadece , exp ini kassın.
Görmüyor musunuz oyundaki çoğu kalanlar sadece aynı klan ve 7 si oturup 1 i row da olan ptler.
Oyunu şuan row olup olmaması kurtarmıycak ki , konuyu açan adam karakter server hatalarından önce para gelmiyor item gelmiyor derdinde açmış.
Ondan önce optimizasyon sorunları çözülmeli , evet zindan dropları düzenlenmeli , mobların fazla vurması ve altın oranı düzenlenmeli , crafttaki saçmalıklar düzenlenmeli.
Ben arkadaşa katılmıyor değilim katıldığım konular var yazdım da ama adam direk sadece row dan saldırdı bana.

HAB

Üye
İsteklerin bazıları yerinde bazıları saçma olmuş bunun oyun oldugunu unutma galiba sen biraz oyunda yeteri kadar para kasıp sitelere satamıyorum kazancım azaldı demek istemişsin
Bu şekilde bir amacım oyuna başlarken de yoktu şimdide yok genelde foruma göz gezdirdiğimde kötü niyetli olup ta kendini gizlemek için ört pas cevap verenlerden birisin sanırım ... Sorun yok benim için para kazanabiliyorsa kim olursa olsun tebrik ederim oyununda bu insanlara plaket vermesi lazım kara dönüşen bir oyun yaptık insanlar zarar etmiyor biz kazanıyoruz playerlarımız da kazanıyor demesi lazım .... Benim zoruma gitmez kimi ROW ile oynar kimi elle oynar kimi 5 çar girer kimi 1 çar ile kimi para kazanır kimi para harcar, ama bazılarının acayip zoruna gidiyor... Oyun yöneticileri siz aktif olan player sayısı ile ilgilenin size tavsiyem.......

GrejuwalTRl

Üye
gkhandnc ...... Benim 1 pc im var başkada pc im yok emin ol.... ama siz nasılda mutlu oluyorsunuz şimdi oyunda player kalmadı bu oyunu bitirdik diyerek sen üzerine düşeni yapıyorsun elbet amacın belli ama yöneticilerin oyuna faydalı şeyler tavsiye ediyormuş gibi görünerek bitirme noktasına getirdiğinizi anlamasını bekliyorum sadece.....
madem bir tane bilgisayarın var ne diye aglıyorsun o zaman asıl çözülmesi gereken konuları söyledigimiz yaw he he diye bir konuşma tarzına geçiyorsun. Para kazanma kaynagın kesildiği için başka oyunlara yönelebilirsin kardesim burada zamanını boşa harcama o zaman :)

gkhandnc

Üye
Bu şekilde bir amacım oyuna başlarken de yoktu şimdide yok genelde foruma göz gezdirdiğimde kötü niyetli olup ta kendini gizlemek için ört pas cevap verenlerden birisin sanırım ... Sorun yok benim için para kazanabiliyorsa kim olursa olsun tebrik ederim oyununda bu insanlara plaket vermesi lazım kara dönüşen bir oyun yaptık insanlar zarar etmiyor biz kazanıyoruz playerlarımız da kazanıyor demesi lazım .... Benim zoruma gitmez kimi ROW ile oynar kimi elle oynar kimi 5 çar girer kimi 1 çar ile kimi para kazanır kimi para harcar, ama bazılarının acayip zoruna gidiyor... Oyun yöneticileri siz aktif olan player sayısı ile ilgilenin size tavsiyem.......
Bak hocam benim oynadığım tek oyun bu şuanda , 33 yaşındayım ve oyunun gelişmesini istiyorum.Oyuncu azalmasına rağmen keyiflede oynuyorum.Premium ile verdiği rowu bile hiç bir zaman bitirmedim.Kişisel olarak sen seversin ama ben oyunda bot kullanmayı sevmiyorum.Neyse ikimizde zaten oyunun gelişmesi için kişisel fikrizi sunduk ve ortak baktığımız yerlerde var , umarım düzeltirler en kısa sürede

HAB

Üye
madem bir tane bilgisayarın var ne diye aglıyorsun o zaman asıl çözülmesi gereken konuları söyledigimiz yaw he he diye bir konuşma tarzına geçiyorsun. Para kazanma kaynagın kesildiği için başka oyunlara yönelebilirsin kardesim burada zamanını boşa harcama o zaman :)
Ağlama pozisyonunda hiç değilim :unsure: sen benim amacımı anlamayacak kadar bakış açısı dar birisin oyuna epey bir para harcadım cebime 5 kuruş girmemiştir.. Yöneticiler e harcama yaptığım çarların nicklerini verebilirim kaç para harcamışsım onlar çıkarsın senin dediğin gibiyse benim çarlarımı banlasınlar benim dediğim gibiyse seni banlasınlar bu kadar kesin konuşuyorum ama sen bu yazılanı okurken içinden enayi bir sürü para harcamış diye düşünüyorsundur.....Yerli malı yurdun malı....

GrejuwalTRl

Üye
Ağlama pozisyonunda hiç değilim :unsure: sen benim amacımı anlamayacak kadar bakış açısı dar birisin oyuna epey bir para harcadım cebime 5 kuruş girmemiştir.. Yöneticiler e harcama yaptığım çarların nicklerini verebilirim kaç para harcamışsım onlar çıkarsın senin dediğin gibiyse benim çarlarımı banlasınlar benim dediğim gibiyse seni banlasınlar bu kadar kesin konuşuyorum ama sen bu yazılanı okurken içinden enayi bir sürü para harcamış diye düşünüyorsundur.....Yerli malı yurdun malı....
Kardeşim bende oyuna para yatırdım. Eksiklerim oldugu sürece'de yatırmaya devam ediyorum. Ben yukarıda ki yorumum da eksik olan asıl önemli maddeleri yazdıgımda senin tepki olarak yaw he he demen cok saglıklı mı ?
Umarım yönetim senin bu actıgın konuda ki maddelere önem verir. Bu tarz konuları defalarca kez forumda gördük ve sonuç olarak birşeyin değişmedigini de gördük.

Witch_King

Üye
Yöneticiler bir oyunun eğlence amaçlı olduğunu, insanların egolarını tatmin ettiğinde ne kadar mutlu olduklarını unutmuşlar. Bir oyun bu kadar sıkıntılı ve zor olmamalı. Her patchte bir şeylere nerf gelir mi bir oyunda. Tam tersi buff gelmesi lazım ki ben oyundan zevk alayım.

Bir arkadaş ne güzel demiş mageler tuzu biberidir oyunun diye. Nova göremiyorsun artık DV de. Sebepsiz bir nerf getirip magelere bıraktırdılar. Deseler ki mageleri oyundan soğutalım. Anca bunu yaparlardı ve yaptılar.

Farm desen sadace bpler farm atabiliyor. Solo takılmak istesen sadece asaslar yapabiliyor.

Craft kaç kere değişti her değişimde birileri mağdur oluyor. Bilmem farkında mısınız ama bir drop düştüğünde artık oyunda alıcı bile bulunmuyor.. Talep seviyesi yere çakılmış durumda..

themurolity

Üye
Konu güzel nasıl silmemişler. Oyunun bu noktaya gelmesinde en büyük pay ergen yayıncıların oto kuşa nerf attırması. Bir tanesi royal clanında işte. Magelere kesildi nerf nerf diye ağladı ve sonunda nerf attırdı magelere. Ama hesap etmediği bir şey vardı mageler giderse oyundaki çeşitlilik düşecek ve tekleyeceği kimse kalmayacaktı. Beklenen oldu mageler gitti. Bp ler güçsüz olduğu için onlara nerf istemiyor. Bu aralar warriorlara kafayı takmış warriorlara nerf istiyor. İkinci hatalı oyun yönetimi. İtem ve katakterler arası denge yok. Ne yiyip ne içiyorlar bilmiyorum ama epik item uniq itemden daha iyi noktada. Şimdi erken erişim diyecekler bende derimki sen 3 sene çeşitli betaları neden yaptın? 3 senede item ve karakter dengesini neden oluşturamadın ? 100 tane izleyeni var diye dünkü ergenlere uyup neden oto kuşa nerf attın ? Ayrıca oyun iyi olsun diye boşuna yorum yapmayın. Adamların oyunla alakaları yok. Adamlar coinden zaten parayı buldu amaçları yatırımcıya rezil olmamak bu yüzden de oyunu ayakta tutmamaya çalışıyorlar. Yarın inşallah kalkıp demezler erken erişimdi oyun tutmadı kapatıyoruz.

Nart

Üye
Konu altındaki yorumları okudum ancak tek tek cevap vermek zor olduğu için toplu cevap vereyim.

Oyunda farm olayı biraz sıkıntı kabul ediyorum ancak PK gayet canlı. Bir çok mage ekip var. Okçu o kadar fazlaydı ki önceki akşam PK atamadık hatta. Her yer clan party dolu.

Tersini yazan kişilerin ya oyunu oynamadığını ya da sadece karalamak için yorum yaptığını düşünüyorum.

Oyunu sadece siteye GB satmak için oynayan kişilere hiç üzülmüyorum. Oyunu eğlenmek için oynayanlar için de oyunda eksiklikler olduğunun farkındayım.

Clan güncellemesi geldikten sonra oyunun daha fazla hareketleneceğini düşünüyorum. Ayrıca gündüz oynayanlar için de ek etkinlikler gelmeli. Zamanla gelecektir.

PattleBriest | Veinia

Üye
En basiti git Doriona bak bakalım aşağıdan gelen oyuncu varmı ? Heryer bomboş. 2-3 adam görürsün onlarda craft yapanlardır. Oynayanların çoğu ilk başlayanlar ve bir umut düzelir diye bekleyenler. Büyük klanların çoğu dağıldı. Karakterlerini bozdular ve sattılar. İlk zamanlar Dv ye girdiğimde novalardan FPS ve Drop sorunu yaşardım, bakıyorum şimdi iki ırktan toplasan 4 tane mage ekip yok. 2 si klandır 2 si toplamadır.
Forumda bir sürü konu var 60 lv oldum görevlerimi yapamıyorum , adam bulamıyorum diye .. Oyunda 1 den 66 ya kasmak 66 dan 75 e kasmaktan daha zor böyle bir saçmalık olabilir mi ? Pot mana siteden satılıyor. Hangi mmorpgde böyle birşey var. Şansa birşey düşse dur + basalım diyoruz. +4 e item yanıyor. +6 basmak +8-+9 basmak gibi birşey. Asas diye bir karakter yapmışlar zaten yakalanmıyor , priden daha hızlı cure alıyor , birde üstüne uçma vermişler. Oyundaki Roguelerin %80 i asas oldu. Neresinden bakarsam bakayım oyun elimde kalıyor. Bunlarda birşeyler düzelsin diye uğraşacakları yerde , yönetime yalakalık yapma derdindeler.
Pot konusuna katılmıyorum. Ancak asasların bu kadar mobil olması aynı classa sahip okçuların bile yakalayamadığı bir karakter olması ayrıca priestlerde 5 sn cure cdsi varken asaslarda hiç olmaması komik gerçekten çok komik

themurolity

Üye
Pot konusuna katılmıyorum. Ancak asasların bu kadar mobil olması aynı classa sahip okçuların bile yakalayamadığı bir karakter olması ayrıca priestlerde 5 sn cure cdsi varken asaslarda hiç olmaması komik gerçekten çok komik
Rogue cure ye güncellenme gelmesi gerekiyor. Bir noktadan sonra priestte atacak bir şey kalmıyor ama rogue cure basıp hepsinde kurtuluyor saniyeler içinde.

Daleorp

Üye
Öncelikle hakaretini iade ediyorum yalaka sensin.
Benden daha fazla pk ve farmın içindeysen söyle kimliğini bilelim ?
Sen ve senin gibilere karşı yalaka gözükmek pahasına doğru bildiğimi savunmaya her zaman hazırım.
Ancient, Wtf, royal, squad, leng ve ismini hatırlayamadığım bir kaç mage ekip aktif şekilde oynuyor. Her gece Online olmuyor olabilirler fakat bu oyunu bıraktıkları anlamına gelmiyor. Suan oyunda pk atmanın bir anlamı olmadığı için ve malum oyunun yeni sunucusuna ister istemez şahsi geçiş kararları olduğu için bazı ekiplerin member sıkıntısı yaşaması doğal.
Ayrıca hiç bişeyden haberin olmadığı için kimin temelli kimin farmını atıp Rise geri döneceğine dair bir bilgin de yok.
Bilgin olsa zaten böyle saçmalamazdın.

Başta dediğim gibi madem iddialısın kim olduğunu açıkla da senin nerde takıldığını netleştirelim. Söylediğine göre ya bp ile farm yapan bir işsizsin ya da bp tekleyenler dışında birilerini izlemiyorsun :)
Dün oyunu silmeden önce saat 23.05 gibi bowla gittim tam tamına 12 dakika boyunca birinin beni kesmesini oturup bekledim tam ortada ama, 12 dakika sonra birileri geldi kesti. Pk canlı öyle mi yalan konuşma. Gidenlerin de yüzde 80 i gelmeyecek kendi kendinizi kandırmaya devam edin yollarımız ayrıldı artık bu da foruma son mesajım.

HAB

Üye
Oyun başta yanlış yaptı 15-20 tane pazarcının ve kötü niyetli insanların forumda yazdıklarına kandı o kişiler şuan oyunda bile değillerdir eminim çoktan yeni açılan .... isimli oyunun serverlerine gitmişlerdir bile.... oyun yeni açıldığında diğer karakterimin hesabına bağlı forum üyeliğimle de ilk başta yine bu şekilde uyarılarda bulundum ancak sanki ben oyunun kötülüğünü istiyormuşum gibi benim yazdıklarımı sildiler nasıl bir ego var ona da anlam veremedim bir daha da foruma doğru düzgün girmedim.... Bizim gibiler oyuna yerli malı yurdun malı diyerek sahip çıkarken oyun bize sahip çıkmıyor bunun analizini kendi aralarında oturup yapmalarının zamanı geldi de geçiyor.... Hatta rasgele seçerek çağırdıkları veya irtibat kurdukları gerçekten oyuna gönül vermiş playerlara da söz verip dinlemeleri gerekiyor ... Oyun yapmak ayrı yönetmek ap ayrı bir yetenek ister oyun bu diyerek ciddiye almadan bir yönetim sergilenirse bazılarının da yönlendirmesi ile çok fazla yanlış kararlar alınabilir verilen bir sürü emeğe yazık olur...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt