şubat ayında kayıt oldum. alfa onayı görünmüyor hesaba giriş yaptığımda

TheHandOfGod

Üye
merhaba,

şubat ayında ben ve 4 arkadaşım kayıt olmuştuk alfa için. sonrasında tekrar açılan kayıtlarda yine kayıt olduk. discord sunucusunda mod arkadaşlar şubat ayında kayıt olan herkese giriş hakkı verildiğini söylüyor. ama bizdeki hesapların hiç birinde giriş hakkı yok. yardımcı olur musunuz? gerekirse mailleride paylaşabilirim

Nazzy

Üye
kanka kişisel dm atmalısın hemen yap
merhaba,

şubat ayında ben ve 4 arkadaşım kayıt olmuştuk alfa için. sonrasında tekrar açılan kayıtlarda yine kayıt olduk. discord sunucusunda mod arkadaşlar şubat ayında kayıt olan herkese giriş hakkı verildiğini söylüyor. ama bizdeki hesapların hiç birinde giriş hakkı yok. yardımcı olur musunuz? gerekirse mailleride paylaşabilirim

X A

Üye
merhaba,

Şubat ayında kayıt olan herkese giriş hakkı verildiğini kim söylüyor benide yönlendirir misin benimde girmem gerekiyor mail adresimi kontrol ettim herhangi bir mail gelmemiş girişe dair.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt