Suikastçilerin Nerf Aldığı Bir Patch Varmı

aspasdas

Üye
Oyunun ilk gününden beri , her yama da , her sınıf ; düzenlenme adı altında defalarca nerf yedi , suikatçilere dokunan yok ! Bu hak mıdır ? reva mıdır ? Bir taraf GOD MODE oyun oynuyor
diğer taraf acaba bu yama da neyimi elimden aldılar diye korkuyla takip ediyor. PVP dengesini nasıl sağlamayı planlıyorsunuz hiç bir fikrim yok ama bu şekilde olmayacağı kesin.

Witch_King

Üye
Bu ne cesaret kardeş. Asaslar hakkında nasıl böyle konuşursun sen. Onları eleştiremezsin. Onlar nerf alamaz. Direk banlanırsın valla.

Daha dur uçma skili ve kendine buff atma skilleri gelecek asaslara inşallahhh.

murbal

Üye
Bir gün bir yayıncı kör etme skili ile ilgili görüşünü söylüyordu yayınında. Ertesi gün güncelleme gelecekti ve güncelleme içeriğinde yayıncının bahsettiği kör skili yayıncının istediği şekilde düzeltilmişti. Yanisi güncelleme içeriğini bile rogueler bilirken sen daha çok nerf beklersin. Bırakın şikayet etmeyi artık ya rogue açın yada şikayet etmekten vazgeçin. 2 karakter bozdum ben sırf bu dengesizlik yüzünden şimdi rogue oynuyorum kafam rahat.

N3v3N

Üye
Bı ara master 25 bugluydu. 1 hafta içinde duzelttiler. 1 hafta boyunca o skillerini kullanamadilar :(

berktun

Üye
Smoke bomb zaten var körün şansa bağlı tutması lazım. Mage m7 şansa bağlı tutuyorsa confuseda şansa bağlı tutması lazım. Ama asas onlineda sıradan bir durum bu :)
Edit: Birde madem okçu yavaş koşuyor assassin hızlı koşmasınında cooldownı birbirini tutmasın arada 2 saniyelik es olsun 10 saniyede kesemediyse uçarak topuklayamasın ölsün bi zahmet.

Son düzenleme:

mmtakiff06

Üye
Adamların bir skill'i 500 damage vuruyormuşta gizli nerf yemişler 400 vurmaya başlamışlar bugün bunu bir arkadaş yayında söylerken ben utandım. Aslında bizler oyunculara yansıtmıyoruz diyorlar vah vahhh 100 damage'leri ellerinden alınmış acaba okçular gibi damage atamasalar veyahut koşamasalar ne olacak merak ediyorum.

Balerion

Üye
Bir gün bir yayıncı kör etme skili ile ilgili görüşünü söylüyordu yayınında. Ertesi gün güncelleme gelecekti ve güncelleme içeriğinde yayıncının bahsettiği kör skili yayıncının istediği şekilde düzeltilmişti. Yanisi güncelleme içeriğini bile rogueler bilirken sen daha çok nerf beklersin. Bırakın şikayet etmeyi artık ya rogue açın yada şikayet etmekten vazgeçin. 2 karakter bozdum ben sırf bu dengesizlik yüzünden şimdi rogue oynuyorum kafam rahat.
Rogue değil asas. Okçunun içinden geçtiler her patchde, lütfen rogue diye genelleme

Pitou

Üye
Asasın skill karıştırma yeteneği kesinlikle düzenlenmeli. LR ,İCE ,Stun yetenekleri gibi şansa dayalı tutmalı bir warrior % 100 stun atıyor mu ? Bir mage % 100 yavaşlatıyor mu? HAYIR. Asas neden % 100 skill karıştırıyor oda belirli bir şansa dayalı tutması gerekiyor. Bir asas pt de 5x asas ayrı ayrı confuse attığında 10 sn neden skill kullanamıyorum aşırı saçma.

Son düzenleme:

N3v3N

Üye
Asasın skill karıştırma yeteneği kesinlikle düzenlenmeli. LR ,İCE ,Stun yetenekleri gibi şansa dayalı tutmalı bir warrior % 100 stun atıyor mu ? Bir mage % 100 yavaşlatıyor mu? HAYIR. Asas neden % 100 skill karıştırıyor oda belirli bir şansa dayalı tutması gerekiyor. Bir asas pt de 5x asas ayrı ayrı confuse attığında 10 sn neden skill kullanamıyorum aşırı saçma.
Çünkü onlar assas. Onlar kiymetlimiissss... Assas vuruyorsa öl lütfen. Kaçmaya çalışıpta kaçarsan 3. Ziplama skili gelir onlara. Heal atarsan stun skili gelir. Olur da yanlışlıkla kesersen aman ha diyim işte o zmn en büyük nerfi yersin. Worm bile kesemez hale gelirsin.

Burtto

Üye
Oyunun ilk gününden beri , her yama da , her sınıf ; düzenlenme adı altında defalarca nerf yedi , suikatçilere dokunan yok ! Bu hak mıdır ? reva mıdır ? Bir taraf GOD MODE oyun oynuyor
diğer taraf acaba bu yama da neyimi elimden aldılar diye korkuyla takip ediyor. PVP dengesini nasıl sağlamayı planlıyorsunuz hiç bir fikrim yok ama bu şekilde olmayacağı kesin.
İtemsiz bp misin ?

bitter

Üye
Suikastçilerin Nerf Aldığı Bir Patch Varmı

1. Kör skill'inin silence'ının kalkması.
  2. Who is next kapanması 6 ay açılmaması.
  3. Slide mesafe kısalması.
  4. Confuse mesafe kısalması.
  5. 4 adet gerçek hasar skill'inin fiziksel atağa bağlı düşürülmesi ve retribution'dan etkilenir hale getirilmesi.
  6. Hatred'ın flame hasarının poison'a çevirilmesi.
  7. Camouflage'ın zehirler ile bozulur hale getirilmesi.
  8. Smoke bomb oranı düşürülmesi.
  9. Ana takısı olan ranger's setin 2 kere nerflenmesi.
  10. Swiftness set bonusu nerflenmesi.
  11. Yüzdesinin orta boss'a kapanması.
  12. Asasin setten poison hasarların çıkarılması.

Bir solukta aklıma gelenler bunlar, dahası vardır. Bu nerflerin birçoğunu destekliyorum orası ayrı da kritiksiz hasarı 65 cap ile aynı olan bir joba altı boş algı kasmayın artık lütfen.

Son düzenleme:

kimyasal

Üye
DW ye çıkın 3 asas, ortalığı delip deşersiniz bu kadarını söyleyebilirim.

N3v3N

Üye
  1. Kör skill'inin silence'ının kalkması.
  2. Who is next kapanması 6 ay açılmaması.
  3. Slide mesafe kısalması.
  4. Confuse mesafe kısalması.
  5. 4 adet gerçek hasar skill'inin fiziksel atağa bağlı düşürülmesi ve retribution'dan etkilenir hale getirilmesi.
  6. Hatred'ın flame hasarının poison'a çevirilmesi.
  7. Camouflage'ın zehirler ile bozulur hale getirilmesi.
  8. Smoke bomb oranı düşürülmesi.
  9. Ana takısı olan ranger's setin 2 kere nerflenmesi.
  10. Swiftness set bonusu nerflenmesi.
  11. Yüzdesinin orta boss'a kapanması.
  12. Asasin setten poison hasarların çıkarılması.

Bir solukta aklıma gelenler bunlar, dahası vardır. Bu nerflerin birçoğunu destekliyorum orası ayrı da kritiksiz hasarı 65 cap ile aynı olan bir joba altı boş algı kasmayın artık lütfen.

1. Adı ustunde kör skili. Neden silence atıyor? Yoksa bu da 99in1 skil miydi?
2. 1 yılı aşkın çalışmayan skiller var. Hala var buglu skiller. Ticket atıp düzelttik denilen buglu skiller bile var. Sizde neyseki buglu skil yok.
3. Magelere de blink mesafe kısalması geldi. Towndan towna slide mı olması gerekiyordu?
4. Assas misin Ranger mı?
5. Gerçek hasar + fiziksel hasar olarak düzenlendi. Warriordan daha tank, daha çok hasar çıkaran Assaslar milleti kesip duruyordu.
6. Elemental Hasarlar sorunlu. Size özgü değil. Ayrıca 2 silah takip 120-180 elemental hasar alıyorsunuz warriorlar bunun yarısını alıyor. Neden warrior silahlarina nerf geldi de size gelmedi??
7. Hasar alınca bozulması normal değil mi? 7/24 görünmez mı gezmeniz gerekiyordu?
8. Alan hasarı kör + tekli kör etme. Başka ne isterdiniz?
9. Takı olayına girersek en az nerfi assas takıları yemiştir.
10. 9
11. Tek assas olarak 10 partyden kutu aliyordunuz. Normali bu muydu??
12. Mage hariç tüm takilardaki elemental Hasarlar calismiyor. Ayrıca resistance eklendiğini neden söylemiyorsun?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt