DUYURU Sunucu Bakımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AeroxRousseau

Üye
Arkadaşlar kimse bu kadar uzasın istemez yeni bir mmorpg hiiç istemez emin olun. Elde olmayan sebeplerden ötürü olduğu belli. Umarım kısa sürede çözülür ve daha sağlıklı, keyifli bir oyun deneyimi olur herkezi için. Teşekkürler @ROW

CasuaLHunteR

Üye
Ağlama duvarına hoşgeldiniz tabelasını birisi çalmış bunu acilen yetkililere bildirmek lazım. Adamların profesyonellik konusunda bir iddialarını duymadım o yüzden çok kafaya takmıyorum

Shan

Üye
"Erken erişim sürecinde olduğumuzu ve oyunumuzun halen geliştirilmeye devam ettiğini tekrardan hatırlatmak isteriz."
Biz oyuncular olarak da bu önemli ayrıntıyı unutmamız gerekiyor . Oyunun ilerleyen zamanlarında da umarım bu gibi durumlarla daha az kaşılaşırız . Teşekkürler . İyi çalışmalar .

tenfinger

Üye
Ağlama duvarına hoşgeldiniz tabelasını birisi çalmış bunu acilen yetkililere bildirmek lazım. Adamların profesyonellik konusunda bir iddialarını duymadım o yüzden çok kafaya takmıyorum
Profesyonel iddiarı olsa bile böyle durumlar yaşanabiliyor
Geçtiğimiz sene 1 banka 2 gün kapandı. (Ki güncelleme öncesi test ortamlarında aynı çalışma yapıldığı halde canlıda sorun yaşanmış)
Koca koca global şirketlere erişim sorunu yaşandı.

Bu durumları kabullenin demiyorum ama olabiliyor sakin olun :)

AKINC

Üye
Yorumların tamamını okudum, game master arkadaşların oyuncuların sitemine tamamen profesyonelce ve sürekli olarak açıklayıcı cevap verişi burada ekibin gerçekten oyuna önem verdiğini gösterir, ayrıca neden haftasonum mahvoldu gibi adamların şevkini kıracak yorum yapıyorsunuz benim mahvolmadı, açın dizi izleyin, baska oyun oynayın, zannetmeyinki kimse serveri yapmaya uğraşmıyor eminim geceden beri bir sürü insan oyunu aktif edebilmek için uğraşıyordur

Jeay

Üye
Yorumlar sakinleşince arka arkaya botumsu entryler pek olmamış :))))

Shan

Üye
Elbette hiçkimse oyunun en aktif olduğu dönemde server'ı bakıma almak istemez . Yani anlamsız bir durum mantığı olmaz . Bu problemin çözümü içinde maksimum çaba harcandığına eminim . Mümkün olduğunca da bu durumdan dolayı ortaya cıkan zararların telafi edileceği söylenmiş . Daha ne olsun ? Biraz anlayış ve sabır ...

Harley

Üye
Müsait günümüzde oyun tamamen bakıma girdi düzelttiler exp event başlatsalar yine mesaide olucaz bu tarz oyunlar tamamen eli boş insanlar yararlanıyor

MuraT67

Üye
Sunucu ve bakım güncellemesi devam etmektedir, oyun sunucuları tahmini olarak 13:00 'da açılmasını ön görüyoruz.
Sizleri beklettiğimiz için özür dileriz.
Erken erişim sürecinde olduğumuzu ve oyunumuzun halen geliştirilmeye devam ettiğini tekrardan hatırlatmak isteriz.
* Telafi olarak Premium süreleri 1 gün uzatılmıştır.
Oyun açıldıktan sonra EXP etkinliği başlayacaktır.

Anlayış ve sabrınız için teşekkür ederiz.

Oyun açıldıktan sonra EXP etkinliği başlayacaktır demişsiniz eyvallah lütfen dv yi kapatmayın exp eventta lütfen herkez kasabilsin ki mageler birbirine ks atmasın tatsızlık çıkmasın

brit

Üye
Exp etkinliği çözüm değil ki. Normal olarak gidip slotlarda kastığımız EXP'i Eventte slot yetersizliğinden ve aşırı lagtan dolayı kasamıyoruz. İnsanlar bir birine KS atmaya başlıyor.
Ks olmadan bu oyunu oynadığımı anlamıyorum. Bu işin dadı duzu.

mrares

Üye
Sabah'a kadar 3 kez uyandım bilgisayarı açıp patch hakkında bilgi alayım dedim. 3'ünde de saatin ileriye atıldığını gördüm. İşin garip tarafı rüyamda Patch gelmiş crafting sekmesi açılmış ama craft tuşu çalışmıyordu. Hahahaha :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt