DUYURU Sunucu Bakımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thedarga

Üye
Sunucu ve bakım güncellemesi devam etmektedir, oyun sunucuları tahmini olarak 13:00 'da açılmasını ön görüyoruz.
Sizleri beklettiğimiz için özür dileriz.
Erken erişim sürecinde olduğumuzu ve oyunumuzun halen geliştirilmeye devam ettiğini tekrardan hatırlatmak isteriz.
* Telafi olarak Premium süreleri 1 gün uzatılmıştır.
Oyun açıldıktan sonra EXP etkinliği başlayacaktır.

Anlayış ve sabrınız için teşekkür ederiz.
update/bakım zaten 1 gün sürdü:/ bu telafi ödülü değil bence

TengriBizMeneN

Üye
Malum oyundan farkı kalmadı benım nazarımda he bıde exp event dıyen arkadaşar boş slot bulabilceniz mi hadi buldunuz ks olmıcak mı her defasında şahidiz ki boş olan slotlarda bile ks oluyorkı populer slotlar da 2 3 pt ksleşecek neden bu kadar cahilce isteklerde bulunuyorsunuz.65 level olan bınlerce ınsan var dark valley de onlara ekmek olmıcanız mı neyse ben fazla da bişi sölemiyorun malum oyundan farkı kalmadıgı gıbı bıde dahada kotu oldu tester olduk test sunucunda test ekıbı ıle test edılmeyıp bızle test edılıyor abi lutfen şu açıdan 2 dakıkanızı ayırıp düşünün. Yıl 2017 oyunun şirketi kuruldu. heryey yapıldı evet hataları olacak 2020 yılında alpha olarak açıldı. Test edıldı. 2021 de sonrasında beta açıldı test edildi. Şimdi ise 15 nisan 2022 de official dediler.Oyun official olarak açılması demek tamamendir. Erken erişimde hesaplar paralar itemler silinir.Telefon oyunda da bıle erken erişimde girersin oynarsın silinir.Başlarsın İstanbulda heryerde bilboardlarda official açılış 15 nisan 2022 saat 22:00 diye afişler asıldı her ınternet sayfasında heryerde paylaşım yapıldı.Bana değil kendinize sorun arkadaslar biz bunlarla da karsılasmadık pahalılıkdan geldik ama. 5 senelık hazırlanan test edılen oyunda 43 gündür problem bıtmedı. Para bugu vardı o bitti o bitti exp bugu o bitti exp sc bugu o bitti craft hatası o devam ederken zindan abi siz bunları denemiyormusunuz. ben anlarım kı test ekibi biziz. YETER 43 GUNDE OYUNCUYU YORDUNUZ EXP EVENT NEDIR MILLETI BIRBIRINE DUSURECEKSINIZZZZZZZZZ

mrhit

Üye
Bu arada oyun başlatma penceresine kocaman bir asas resmi koymuşsunuz. Tamam asas bu oyunda en çok beğenilen bir karakter olabilir ama bu oyunda okçu ve diğer joblar da var, hepsinin bir arada bulunduğu bir resim konabilir, bu şekilde asas kayırılıyor gibi duruyor

Mileenaaa

Üye
Allahım tiplere bak ya la bir oyunda bakım olmasından daha doğal ne olabilir? Hele ki yeni çıkmış bir oyunsa. Allah başka dert vermesin diyorum.

Zbam

Üye
Bu arada oyun başlatma penceresine kocaman bir asas resmi koymuşsunuz. Tamam asas bu oyunda en çok beğenilen bir karakter olabilir ama bu oyunda okçu ve diğer joblar da var, hepsinin bir arada bulunduğu bir resim konabilir, bu şekilde asas kayırılıyor gibi duruyor
kanka dur şimdi iyice karıştırma ortalığı zaten herkes gergin:D

haktan sönmez

Üye
Sunucu ve bakım güncellemesi devam etmektedir, oyun sunucuları tahmini olarak 13:00 'da açılmasını ön görüyoruz.
Sizleri beklettiğimiz için özür dileriz.
Erken erişim sürecinde olduğumuzu ve oyunumuzun halen geliştirilmeye devam ettiğini tekrardan hatırlatmak isteriz.
* Telafi olarak Premium süreleri 1 gün uzatılmıştır.
Oyun açıldıktan sonra EXP etkinliği başlayacaktır.

Anlayış ve sabrınız için teşekkür ederiz.
1 gün premium uzaması yeterli değil bu prestij kaybı gereksinimleri daha fazla olmalı.

barmen215

Üye
ekonomi bakanını bagladınız harbiden. önce 2-4 saat bi acıklama daha 8 saat aradan 3 saat daha geçmiş sunucuya baglanamıyoruz hala ne saat 8 i :D

enokaptan

Üye
Exp event yerine yapılacak event değerinde exp sc verilse daha doğru olur dün kasacak kişiler belki bugün müsait olamıcak kasamıcak
Atıyorum 1gğn %50 event olacağına sc verilse daha güzel olurdu tabi bu sc ler karaktere özel olacak yan charlardan aktarılmayacak

snowbros

Üye
Aga sen sıkıntılısın :) adam fotoğraf koymuş ondan bile rahatsızsın oyunu oynama bence

Serjoint

Üye
Umarim. Exp event len, fazla server de acilir, hafta sonu, yine exp évent len 100% Ks olur her slot

Nodar

Üye
kanka bu öyle bişey değil patch'i ftpp'ye yüklerken sıkıntı cıkabilir herhangi bir kod o aşamada bozuk olduğu fark edilebilir bir sürü teknik detay var bu konu'da herhangi bir şey diyemiyorum normal bir hata olsa eyvallah'da teknik olaylar çözülmez ve oyun açılırsa doğurabilecek sıkıntılar ile cok ciddi sorunlar türüyebilir..
banane? ben oyuncuyum. olabilecek en hızlı şekilde oyunda olmak isterim. sorunların detayı neden beni ilgilendirsin? her güncelleme geldiğinde saatlerce böyle hatalar mı olacak? şu olaydan sonra yeni yama getirmeye bile çekinirler uzun süre yama göremeyiz gibime geliyor.

kb7

Üye
banane? ben oyuncuyum. olabilecek en hızlı şekilde oyunda olmak isterim. sorunların detayı neden beni ilgilendirsin? her güncelleme geldiğinde saatlerce böyle hatalar mı olacak? şu olaydan sonra yeni yama getirmeye bile çekinirler uzun süre yama göremeyiz gibime geliyor.
Biraz daha sakin kalsan daha yararlı olur senin adına.

snowbros

Üye
Tam tersi böyle bir olay yaşadıkları için tecrübe etmiş olacaklar bu hatayı yapma ihtimalleri daha az olacak.

barmen215

Üye
cuma günü 19:00 dan bu saate kadar oyun açılmadı. 15-16 saat oluyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt