DUYURU Sunucu Bakımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zbam

Üye
yeni saat vermeyin böyle daha iyi oldu saat 1 i geçti ya ben bi rahatladım nedense

Lonarad

Üye
Arkadaşlar hem her gün forumda ağlıyorsunuz yok şu eksik yok bu bozuk yok oyun kasıyor yok lag var yok bilmem ne sürekli ağlanıyor, adamlar bunun için çalışma yapıp oyunu istediğiniz şekilde geliştiriyor hala daha ağlıyorsunuz. Ne memnuniyetsiz insanlarsınız ya.

SaFeN

Üye
Sayın yetkililer şu çok zor değil bakın 13:00 dendi açılış saati olarak gecikecekse eğer 12:50 gibi "ertelenmiştir 15:00 olarak" diyin bari herkes işine gücüne baksın böyle PC başında beklemesin saati gelince gelir bakar bi aksaklık mı var söylediğiniz saate doğru tekrar açıklama yaparsınız ertelendi diye 3-4 saat insanlar ha açıldı ha açılcak diye beklemez en azından girip bakacakları saatte gelirler

SeaThorn

Üye
Adamlar çalışma yaptığını belirtmiş yeni açılan bir oyunda server büyütmek iyileştirme ve genişletme çalışmaları uzun sürebilir. Aktif edilceği zaman farklı hatalar ile karşılaşılabilir. 1 gün oyun olmasın yapıcak bişey yok en sağlıklı güzel şekilde oynamak istiyorsak bu süreçleride sabırla beklicez. Sanıyormusunuz diğer MMO oyunları sıfır sıkıntıyla açıldı. server çalışması var diye 2 gün kapalı kalan büyük şirketler var. Herşey bizlerin ekrana yazığı id pass ekranı kadar kısa sürmüyor. Zamanla güzel bir oyun olması dileğiyle. Ben şahsen seviniyorum bu kadar uzun server kapalılığının ardında ciddi bir işleyiş vardır. Yoksa olduğu gibi açık bıraksınlar zaten kazanıyorlar kazanmaya devam da ederler. Ama bırakın iyileştirmelerde biraz sabır gösterip bekliyelim.

sambo

Üye
arkadaşlar mmorpg ile meşgul olmak haricinde bi hayat mı edinseniz acaba, yorumları okudukça sizlerin adına üzüldüm ne yalan söyleyeyim :) tamam oyunu bi ekmek kapısı olarak kullanıyor olabilirsiniz anlarim da saat saymak nedir... biri geceden beri uyumamış burda dert yanıyor, biri 3 saat 5 saat dediniz diyor. vallahi üzülüyorum bi sakin olun, sakince pc'yi kapatıp pencereden dışarı bakın.

cnktrms

Üye
Güzel bir rollback geliyor sonra üzülmeyin şimdiden söylüyorum
Söylemiştim :D

Değerli Savaşçılar,

Oyun sunucularında beklenmedik teknik sorunlar yaşandığını fark ettik. Network ağında yaşanan teknik sorunlar nedeniyle oyun sunucularında 35 Dakikalık mini veri kaybı yaşamıştır.
Ekibimizin hemen müdahalesi ile %90 başarı sonucunda kullanıcılarımıza yansıyacak olan %10 mini veri kaybı ile problemi tamamen çözdüğümüzü bilmenizi isteriz.
Bu sebeplerden dolayı %10 veri kaybının da tamamen önüne geçilmesi için oyun sunucuları, sorunların saptandığı saate (20:50) geri alınacaktır.
Bu durum nedeniyle o an oyunda olan kullanıcılarımızın sadece 35 dakikalık zaman kaybı olacaktır.

Telafi olarak oyun sunucularımızda bakım sonrası %50 XP Etkinliği başlayacak olup 29 Mayıs Pazar saat 20:00'a kadar devam edecektir.
29 Mayıs Pazar 20:00 - 02:00 arasında %50 Battle Points etkinliği olacaktır.
* Aktif olan Premium süreleri 3 gün uzatılacaktır.

Bu konuda üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz.
Bu tarz teknik problemlerin yaşanmaması için gerekli önlemler bu bakımda aktif edilecektir.
Saygılarımızla Rise Online World..

cnktrms

Üye
Oyun açıldı mı anlamadım 5dk dediler yine birşey yok giremiyorum ?

L0D0S

Üye
Tüm gece kapalı kalan oyunun güncellenen craftla açılmasını bekliyordum. 1 gece boyunca açmayı beceremedikleri oyunda yapılan işlemler tırıvırı şeylerden ibaret. Pazar lagı, craft sistemi gibi 1 ayı aşkın süredir beklenen şeyler inatla gelmiyor veya çözülemiyor

KADODAYI

Üye
ATTIGIM yazıda silinmiş derdimi anlatamadığım gibi anlatmaya calısındaca engellenip siliniyorum !

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Oyun sunucularında beklenmedik teknik sorunlar yaşandığını fark ettik. Network ağında yaşanan teknik sorunlar nedeniyle oyun sunucularında 35 Dakikalık mini veri kaybı yaşamıştır.
Ekibimizin hemen müdahalesi ile %90 başarı sonucunda kullanıcılarımıza yansıyacak olan %10 mini veri kaybı ile problemi tamamen çözdüğümüzü bilmenizi isteriz. Bu sebeplerden dolayı %10 veri kaybının da tamamen önüne geçilmesi için oyun sunucuları, sorunların saptandığı saate (20:50) geri alınacaktır.
Bu durum nedeniyle o an oyunda olan kullanıcılarımızın sadece 35 dakikalık zaman kaybı olacaktır.
Telafi olarak oyun sunucularımızda bakım sonrası %50 XP Etkinliği başlayacak olup 29 Mayıs Pazar saat 20:00'a kadar devam edecektir.
29 Mayıs Pazar 20:00 - 02:00 arasında %50 Battle Points etkinliği olacaktır. * Aktif olan Premium süreleri 3 gün uzatılacaktır.
Bu konuda üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz.
Bu tarz teknik problemlerin yaşanmaması için gerekli önlemler bu bakımda aktif edilecektir.

Güncelleme Notu 2.0.2 tüm detaylarıyla yayınlandı!
Oyun sunucuları kısa süre sonra aktif olacaktır.
https://www.riseonlineworld.com/patch-notes/patch-notes-2-0-2

Ayrıca yakın zamanda aktif edilecek yeni zindan haritasından görseller Discord adresimizde paylaşıldı göz atmayı unutmayın lütfen.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
ATTIGIM yazıda silinmiş derdimi anlatamadığım gibi anlatmaya calısındaca engellenip siliniyorum !

Sunucu bakımı konusu altında başka bir konuyla alakalı konuştuğunuz için silinmiş mesajınız, oyun içi bir sorun yaşıyorsanız bunu yine oyun içi destek bileti ile bildirmeniz gerekiyor maalesef. Forum adresimiz şikayet mekanizmasına dahil değildir.

Gungakar

Üye
Buraya oyunun sahibi gibi yorum yapan arkadaşlarıda anlamıyorum. Oyun kapalı kaldığı her süre boyunca zarar ediyor oyunun kapalı kalmasını ilk onlar istemez bunun farkındayız zaten. Ama abi bir saat güncelleme yapılacak diyip sonra 3 sonra sabah 8 sonra 13.00 diye erteleyip 13 dede oyunu açmazsan bu başarısız kriz yönetimidir. 2 gün kapalı kalacak oyun çalışma yapılacak denilse kimse şuan bu tarz yorumlar yapmıyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt