Sunucu Res Saatleri ve genel

turku6az

Üye
Her gün 14.30 diye açıklandı, 14.30 diye duyuru da geçiyor ama sunucuların restart saatleri asla 14.30 olmuyor. Res gelmiştir diye 15.00'de row bırakıp dışarı çıkıyorum, on dakika sonra klandan arıyorlar "sunucu res geldi" diye. Ya da pazara bırakıyorum, beş dakika sonra sunucu res geliyor. Hala pazar kurmaya söylenirken beş dakika uğraşıp beş dakika da bekleyip kurduğum pazar da boşa gidiyor. Gerçekten eğlenerek oynuyordum ama bir ay bile dolmadan oyundan soğuttunuz, çok kişiyi oyundan uzaklaştırdınız. Böyle devam ederse en fazla iki aya malum oyunla birebir aynı hatta daha da kötü olacak diye korkuyorum. Yönetimin aylık bakımları beklemek yerine bildirilen, görülen, şikayet edilen şeyleri günlük mini patchlerle çözmesi oyuna büyük artılar sağlar.

N3v3N

Üye
Ah için aylık bakımı bekliyoruz...
Okçu lunaskar %100 koşma proteanda %75 hızla koşma fiksi için aylık bakım bekliyoruz...
Bir önceki patchte eksik veya hatali kısmın düzeltilmesi için aylık patchi bekliyoruz...

Erken erişim oyunda patchlerin daha sık gelmesi gerekmez mi? En azından her hafta patch gelsin. 3. Haftaya girdik hala ah duzelsin diye patchi bekliyoruz...

Powerslave

Üye
bir hata varsa en kısa sürede düzeltir patchi yayınlarsın. aylık bakım falan beklenmez

Aziz

Üye
Merhaba,

Evet sunucu bakım saatleri doğru. 14.30'da başlıyor. Haritalar tek tek resetleniyor. Bu da 15.00'a kadar sarkmasını sağlıyor. Yani topluca bir reset atılmıyor. Mutlaka sistematik ve anlamsal bir olgusu olduğundan dolayı bu şekilde yapılıyordur. Şu an için oyuncuların rahatı ve düzgün bir oyun oynamaları için bu şekilde haftada 2 kere reset atılıyor. Mutlaka zamanla geliştirilip, bazı reset günleri ve saatleri düzenlemeye gidilebilir. Rise Online yeni bir oyun ve her gün gelişmeye devam ediyor.

İyi Forumlar.

hizeN

Üye
Her gün 14.30 diye açıklandı, 14.30 diye duyuru da geçiyor ama sunucuların restart saatleri asla 14.30 olmuyor. Res gelmiştir diye 15.00'de row bırakıp dışarı çıkıyorum, on dakika sonra klandan arıyorlar "sunucu res geldi" diye. Ya da pazara bırakıyorum, beş dakika sonra sunucu res geliyor. Hala pazar kurmaya söylenirken beş dakika uğraşıp beş dakika da bekleyip kurduğum pazar da boşa gidiyor. Gerçekten eğlenerek oynuyordum ama bir ay bile dolmadan oyundan soğuttunuz, çok kişiyi oyundan uzaklaştırdınız. Böyle devam ederse en fazla iki aya malum oyunla birebir aynı hatta daha da kötü olacak diye korkuyorum. Yönetimin aylık bakımları beklemek yerine bildirilen, görülen, şikayet edilen şeyleri günlük mini patchlerle çözmesi oyuna büyük artılar sağlar.

Ah için aylık bakımı bekliyoruz...
Okçu lunaskar %100 koşma proteanda %75 hızla koşma fiksi için aylık bakım bekliyoruz...
Bir önceki patchte eksik veya hatali kısmın düzeltilmesi için aylık patchi bekliyoruz...

Erken erişim oyunda patchlerin daha sık gelmesi gerekmez mi? En azından her hafta patch gelsin. 3. Haftaya girdik hala ah duzelsin diye patchi bekliyoruz...

Yorumlarınıza katılıyorum arkadaşlar. Patch konusunda yönetimin Albion Online'ı incelemesini tavsiye ederim.

Albionda her gün saat 13:00'da sunucu 30-45 dakikalık bir bakıma alınır ve küçük problemler hızlıca fixlenir, küçük bir patch gelir bu tarz problemleri öyle çözerler.

Büyük güncellemeleri de aylık patchde entegre ederler. Bence bunu örnek almalıyız. Çünkü oyuncunun her dakikası kıymetlidir. Oyundaki rahatsız edici problemlerin düzelmesi için haftalarca beklemek istemez.

Alkoer

Üye
Nisan ayından beri tek bir güncellemenin söylenen zamanda gerçekleştiğini göremedik. 30dk denilen yama 3 saat sürüyor. 2dk denilen restart 30dk ya sarkıyor.

AH de ki limiti düzeltmek 3 hafta sürüyor. %75 rush1 i düzeltmek 3 ay sürüyor...

themurolity

Üye
O da bir şey mi oyun açıldığı günden beri priest R vurmuyor onlarca ticket attım kasım ayında foruma konu açtım video çektim gönderdim ama yok değişen yok. Çok fazla beklentiye girmeyin o yüzden nasıl olsa kendi istediklerini yapacaklar sizin istekleriniz boşaaaaaa

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt