Sunucudan Bağlantısı Başlatılıyorda kalıyor

Krowling

Üye
Arkadaşlar merhaba oyunu 3. kez indiriyorum ama anlamadığım bir şekilde böyle bir hata alıyorum silip tekrar yükledim bu 3. denemem ama çözülmüyor sürekli belirli bir noktada ''Sunucudan Bağlantısı Başlatılıyor'' hatası alıyorum belirli bir süre bekledim ama çözülmedi clienti açtım kapattım yine çözülmedi, forumda buna benzer konuları inceledim ama kimse net bir çözüm söylememiş, bilgisayarımın özellikleri oyunu oynamak için gayet yeterli, laptop kullanıyorum ve wifi dan bağlanıyorum ama nedense böyle bir hata alıyorum ve çözüm bulamadım lütfen bilgili olanlar cevap verebilir mi?

Row hata 2.jpg

KarinRiverside

Üye
@Krowling Merhaba! Size sunacağım bir kaç çözümü hali hazırda denemiş bulunmaktasınız. Rise Online World'ün kurulu olduğu dizinde ki " download.xml " dosyasını silip tekrar dener misiniz?

Krowling

Üye
@Krowling Merhaba! Size sunacağım bir kaç çözümü hali hazırda denemiş bulunmaktasınız. Rise Online World'ün kurulu olduğu dizinde ki " download.xml " dosyasını silip tekrar dener misiniz?
Merhaba, dediğiniz gibi bir dosya vardı '' downloads '' adında xml dosyası, silip clienti yeniden başlattım şuan bekliyorum sonucu buraya yazarım.

Krowling

Üye
Moderatörüm maalesef dediğiniz işlem de işe yaramadı, bir süre aynı dosyayı belirli bir yere kadar indirip tekrar sıfırdan indirmeye başladı ve en son yine ''sunucudan bağlantısı başlatılıyor'' hatası aldım, nasıl çözebiliriz ki bunu :(

KarinRiverside

Üye
@Krowling Tekrardan merhaba! Bu son çözümdü ve bunu uygulayan oyuncularımızın genelinde problem ortadan kalkıyordu.
Sizden rica oyunu silin, sildikten sonra gizli dosyaları görünür hale getirip arka planda bir şey kalmamasına dikkat edin ve tekrar kurulumu yapın. Yaptıktan sonra atacağım linkten internetinizin bant genişliğini ve hızını arttıracak bir çözüm yoluna başvuralım daha sonra Launcher'ı açıp patch atmaya başlayın.
Link ektedir :

Krowling

Üye
@Krowling Tekrardan merhaba! Bu son çözümdü ve bunu uygulayan oyuncularımızın genelinde problem ortadan kalkıyordu.
Sizden rica oyunu silin, sildikten sonra gizli dosyaları görünür hale getirip arka planda bir şey kalmamasına dikkat edin ve tekrar kurulumu yapın. Yaptıktan sonra atacağım linkten internetinizin bant genişliğini ve hızını arttıracak bir çözüm yoluna başvuralım daha sonra Launcher'ı açıp patch atmaya başlayın.
Link ektedir :
Şuan kendiliğinden ilerliyor moderatörüm ancak tekrar takılırsa dediğiniz yöntemi kullanacağım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt