Sunucular bakımda HATASI!

ChesterBey

Üye
Oyunun açılmasına 6 gün kala premium aldım ve inceden kasmak istedim hesabımı fakat karakteri oluşturduktan sonra giriş'e basmama rağmen sunucular bakımda hatası alıyorum. Foruma baktım herhangi bir şekilde güncel bakım uyarısı vb herhangi birşey göremedim. Yardımcı olup bilgilendirirseniz çok sevinirim

washigo

Üye
Dediğin gibi oyunun açılmasına 6 gün var.. şmdilik sadece karakteri oluşturabiliyorsun. Oyuna giriş 6 gün sonra

ChesterBey

Üye
Hayır öyle bir durum söz konusu değil internetten araştırdım. Premium alarak erken erişime sahip olup charını kasabiliyorsun. Sadece yapılan duyuruya göre premium günü oyun başladıktan sonra geri sayacak. İnternette YT'de bir ton video var millet şuan patır patır oynuyor kasmayı geçtim hatta PK bile atıyorlar

TswX

Üye
Merhaba, şuan için sadece premium'lu kullanıcılarımız karakterlerini oluşturabiliyorlar, oyuna girişler kapalıdır.
Saygılarımızla..

ChesterBey

Üye
@TswX Bunun ne gibi bir getirisi var ? Premium almışım fakat hesaba giriş yapıp kasamıyorum? Ha şimdi açmışım ha 6 gün sonra açmışım ?

TswX

Üye
@TswX Bunun ne gibi bir getirisi var ? Premium almışım fakat hesaba giriş yapıp kasamıyorum? Ha şimdi açmışım ha 6 gün sonra açmışım ?
Şuan için sadece karakter oluşturabiliyorsunuz. Oyun açıldığı zaman almış olduğunuz Premium süreleri baştan başlayacaktır. Herhangi bir kaybınız olmayacaktır.
15 Nisan'da Dorion'da görüşmek üzere..

X A

Üye
Youtube'da izlediğin videoların tarihlerinede baksan keşke :) Hadi diyelim senin dediğin gibi birşey olsa insanlar dün geceden beri 20 saatte ne ara 70 olcak ne ara +8 item yapcak ne ara pk atcak ne ara video çekcek ne ara youtube koycak :D Az mantık lütfen.

Black Vortex

Üye
Oyunun açılmasına 6 gün kala premium aldım ve inceden kasmak istedim hesabımı fakat karakteri oluşturduktan sonra giriş'e basmama rağmen sunucular bakımda hatası alıyorum. Foruma baktım herhangi bir şekilde güncel bakım uyarısı vb herhangi birşey göremedim. Yardımcı olup bilgilendirirseniz çok sevinirim
oraya baktım buraya baktım birşey göremedim diyon riseonlineworld.com a girsen timerı görcen :D

Steven

Üye
@TswX What is the benefit of this? I bought premium, but I can't log in to my account? Ha, I opened it now, I opened it 6 days later?
Name reservation, character creation (some people like to take their time to customize) and getting game/files ready for those who have slower internet speed.

Draurz

Üye
15 nisan oldu hala bakım hatasında oyun ne zaman girebileceğiz ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt