Sürekli aynı

Neyptz

Üye
58 lvlim questlerimi bitirp hep üstüne yaratık kestim ve 0 macro solo şekilde kastım ama artık kesebildiğim lvlimden üstün bir yaratık 60-70 k exp verior exp scrolla buna rağmen benden istenen 76 milyon exp buda 1300 tane ondan kesmeme tekabul ediyor bense 40 taneyi 12-13 dakkada kesebiliyorum sonra 3 dakka rprp pot 1300 tane kesmek için 15 dakkadan 32 kere bu rutini tekrar etmem gerekiyor 32 kere 15 dakka 8 saat aralıksız nefes almadan aktif süreyle aynı şeyi keserek 2.5 snde bir pot içerek kasmam gerekiyor artık oyun macrosuz kasamassın diyor macro açmak istemiyorum partyler macrosuz almıyor bu sebeple oyunu oynamak istesemde oyun beni oynatmıyor quest 1 tane dagger veriyor yanına deatwish bassamda diğer sınıfındaki muadillerine göre quest daggerın yanına yaklaşmıyor

Neyptz

Üye
Bu arada zor lvl kasmaya ilk defa denk gelmedim keza yıllarca ultimada eziyet gibi skill kastım vanilladan beri wow oynuyorum ki artık oda 2 günde max lvl yaptırıyo eskisi gibi değil benim sıkıntım oyunun seni sürekli aynı şeyi kesmeye zorlaması zevkli değil ya maxa kadar görev yapalım yada farklı taktiklerle kestiğimiz yaratıklardan zindanlarda exp kasalım partymizle

Aerin

A
Bir de bunu solo oynayan bir Priest olarak yaptığını düşün :D

Uçan Zürafa

Üye
55-60 level arası görev eksikliğinden dolayı gerçekten zor. Ben görevleri yaptığım ve makro kullandığım halde zorlandım. Partilerde makronun yanında adam seçmece de var. Okçuysan parti bulmakta zorlanıyorsun. Warrior gelince otomatikman atılıyorsun. Fakat 60 leveldan sonra Hagard Castle bölgesine geçince level atlamak görevlerle birlikte kolaylaşıyor.

GrauerWolf

Üye
58 lvlim questlerimi bitirp hep üstüne yaratık kestim ve 0 macro solo şekilde kastım ama artık kesebildiğim lvlimden üstün bir yaratık 60-70 k exp verior exp scrolla buna rağmen benden istenen 76 milyon exp buda 1300 tane ondan kesmeme tekabul ediyor bense 40 taneyi 12-13 dakkada kesebiliyorum sonra 3 dakka rprp pot 1300 tane kesmek için 15 dakkadan 32 kere bu rutini tekrar etmem gerekiyor 32 kere 15 dakka 8 saat aralıksız nefes almadan aktif süreyle aynı şeyi keserek 2.5 snde bir pot içerek kasmam gerekiyor artık oyun macrosuz kasamassın diyor macro açmak istemiyorum partyler macrosuz almıyor bu sebeple oyunu oynamak istesemde oyun beni oynatmıyor quest 1 tane dagger veriyor yanına deatwish bassamda diğer sınıfındaki muadillerine göre quest daggerın yanına yaklaşmıyor
Bir de şuan görevlerin normalden 7x fazla exp verdiğini ve normalde bunun çok daha uzun süreceğini düşün. Ama işte zor dediğin zaman birileri sürekli karşı çıkıyor sürekli aynı şeyi aynı skille kesmenin neresi eğlenceli benim de aklım almıyor.

Calimport

Üye
Bu oyun Takım oyunu arkadaşım asosyalmisinz nesiniz. git takım bul yada de get

AMAGRADOTH

Üye
Arkadaşlar lütfen sakin olun ! Sürekli bir isyan sürekli bir zorluktan bahsediyorsunuz. Exp kasmanın zorluğu ile ilgili 9999 tane ticket iletildi zaten. Bakın oyuna daha Dungeonlar eklenecek. Draki gibi diyeyim size, daha nasıl diyeceğimi bilemedim. Tatmin olacağınız şekilde exp kasabileceksiniz. Sabırlı olun lütfen. Şu an alfa aşamasındayız. Açık betada bu tür sorunlar iletirse, gerekirse ofise gider iletiriz. Lütfen oyundaki bug, hile, dupe gibi hatalara odaklanalım. Açılan konuları tekrar tekrar açmanın bir mantığı inanın yok. Ayrıca alfada denemeler tamamlandıktan sonra belki bir npc koyarak full item full level durumuna getirilebilir charlar, hiç bir şey henüz belli değil. Testler ve analizler devam ediyor. Lütfen sakin olun dostlarım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt