Merhaba bende bugün başladım oyuna görevleri yapıyordum 43 oldum ve normal her şey ilerlerken Barbarian Orc slotunda görev yaparken Crash hatası geldi. Sonra girdim aynı tekrar sonra girdim tekrar aynı. Foruma geldim tüm önerileri çözümleri uyguladım aynı. Şimdi tabiki kimse yoğurdum ekşi demez sistem özellikleri soruluyor. Level 43 olana kadar nasıl saatlerce hata almadıysam hata aldığım sisemde aynı. Sistemin problemliyse en başından oynarken bunu hissettirir PC ben bu oyunu sana oynatamıyorum hissiyatını verir. Bu sebeple uzun zaman ve maddiyat ayırarak oynamak istediğim oyunu daha başında bırakmak zorunda kaldım. Laptop özelliklerim çok yüksek değil ama zaten bu oyunların ana yükünü işlemci çeker 16GB ram var laptopumda ve ateş gibi oluyor oyunu oynarken. Sizin oyununuzda stabil çalışmayı engelleyen ve işlemcinin alev topuna çeviren bir durum var. Bu tarz oyunlarda stabilizasyon önemli her yerden bir ışık patlaması yaşanmasına gerek yok bence. İkisi bir arada oluyorsa olur tabiki ama bence herkesin sorunsuz stabilize olacağı bir oyun lazım. Okçu oynuyordum mob keserken macro uyarısı çıktı tuşlama yapıyorum ekran klavyesinden ama rakam işlenmiyordu süre sonunda tuşlama yapamadığım için oyundan çıkmak zorunda kaldım olmadık yerde 2/3 hızlı ok atınca s/w/skill combosu anında hop uyarı geliyor macro olmasın tabiki ama bunun çözümü bu olmamalı bence. O anda beni yavaşlıyor odağımı bozuyor. Neyse yarım günde oyununuzla ilgili tecrübelerim bunlardı herkese iyi oyunlar diliyorum.