Sürekli kapatılan konular !

ANGEL

Üye
Katılım
18 Nis 2021
Mesajlar
319
Puanları
43
Modlardan ricamdır,bir kaç kişi forumda tartışmaya başlayınca konuyu kilitliyorsunuz,lütfen bunu yapmayın,medeni ölçütler ve saygı çerçevesinde insanlar burada tartışsınlar,iş hakaret ve küfür boyutuna girerse bunu yapana ban cezası verilsin,konuyu kilitleyince kimseye bir yararı olmuyor.Bizler burada Rise online oyununun daha iyi yerlere gelmesi ve gelişmesi için ücretsiz olarak zamanımızı ayırıyor ve kafa yoruyoruz,modlar ile oyun yöneticileri tarafından saygı duymayı hak ediyoruz.
 
Son düzenleme:

Vision

Senior Moderatör
Katılım
12 Kas 2020
Mesajlar
1,269
Puanları
113
Merhaba,

Doğru bir dil ile dilediğiniz her şeyi eleştirebilir ve fikirlerinizi özgürce belirtebilirsiniz. Bunu yaparken sadece kullandığımız üsluba dikkat etmemiz gerekiyor. Kilitlenen konuların genelinde konuya dahil olan çoğunluk belirttiğim davranışlar içerisinde tartışamıyor, yorumlarını belirtemiyor. Siz nasıl bizden anlayış bekliyorsanız biz de sizden aynı şekilde anlayışlı olmanızı beklememiz en doğal hakkımız. Konular genel olarak raydan çıkmadıkça kilitlememeye özen gösteriyoruz. Oyuna bir adım dahi olsa geliştirmeye çalışan, önerilerini, isteklerini, şikayetlerini paylaşan herkese teşekkür ederiz. Ek olarak önerilerinizi dikkate alacağımızdan şüpheniz olmasın.

iyi forumlar.
 

Yolcu

Üye
Katılım
24 Nis 2021
Mesajlar
163
Puanları
28
Angel kardeşim moderatör haklı burası senin de dediğin gibi Oyunun gelişmesi için güzel bir forum ama konular karşılıklı çatışmaya kişilerin birbirlerini aşağılama ve kötü cümlelerle görüşlerini kabullendirmeye çalışmaları hiç hoş bir durum değil. Bu durum foruma, oyuna büyük zararlar veriyor ve bu konular kişisel savaşa dönüşüyor. Herkes makul olan düşünce ve fikirlere saygı göstermeli ve karşısındakine zarar verecek kelime ve cümlelerden kaçınmalı. her zaman birden fazla yol mevcuttur. Düşman kazanmak fayda sağlamaz. (Bundan hoşlanan klavye delikanlıları da mevcut değil demiyorum.)
Bu tür sıkıntılı kişilerle fazla muhatap olmuyorum. Sonuçta kurallara uymalı ve saygılı olunmalı. Forum ve oyunumuz terbiyesiz çocuk parkına dönmemeli.
Angel kardeşim oyuna bu kadar değer vermeni ve çabalarını öncelikle ben tebrik ediyorum.
Saygılarımı sunuyor iyi oyunlar diliyorum.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt