Sürekli oyunu bırakmakla tehdit eden güruh

mageonlineworld

Üye
Oyun yönetimin belli bir kitleyi dinleyip o doğrultuda karakter değişiklikleri bunlara sebep olmuştur. Bu konuda seninle hem fikirim. Ama bu oyunda yeni bir oyun. Daha gelişmiş bir oyun motoru ve yönetim şekli daha çabuk geri dönüş yapmaktadır. Oyun yönetimi bir tarafı memnun etmekten vazgeçsin. Özellikle bazı yayıncıları. Yarın bu yayıncılar az izlenildiğinde başka oyuna geçer biz ise kalırız. En basitinde bak oyun yamasında okçunun vixen bowuna gizli nerf gelmiş ve konu açılmış. 72 olan zehir hasarı 70 e inmiş. Aylardır ticket atıyoruz ama vixen iteminin zehir hasarı yerine fire olması gerekirken düzeltme gelmiyor. Sebebi sence zor olması mı? Yoksa bu jobu önemseyen yayıncı olmaması mı ?
o konuda yerden göğe kadar haklısın 100 200 izlenen bir yayıncıyı nasıl dinliyorlar aklım almıyor. oyuna katkısı 0 oyun tanıtımı 0 oyuna yenı oyuncu cekme durumu 0 . nasıl hala dikkate alıyorlar. oyun bilgileride yarım. hepsi değil tabiki de çoğunluk böyle. biz zaten şikayetımızı forumlarda bildiriyoruz bu adamların ne vasfı var ki yada kitlesi sanki çogunlugu temsıl edıyormus gibi söyledikleri ciddiye alınıyor. bide çoğu temiz yayıncılar değil adları bit konularına karışmış ısımler. bu konuda kararı tabıkı adalet verir ama ismi dahi geçmesi dinlenmemesi yada içerik üreticisi yapılmaması için yeterli olmalıydı.

HeaveN

Üye
Bende girmiyorum zaten bi oyuncu yüzünden haksız yere ban yedim o kadar yatırım craft çöp oldu atak ban açılırsa belki girer ara sıra çıkarım soğuttular oyunu resmen

birol2003

Üye
Yola başladıklarım - yolda bulduklarım - yola devam ettiklerim

Burada kişiler değişse de hikaye hep aynıdır, forumda bir avuç insanız diyete başlar gibi sigara bırakır gibi pazartesi günü miad kabul edilmez, bırakan bırakır kalan sağlar bizimdir, halen forumda isen halen online oyunda isen yönetimin yaptığı her zaman doğrudur boş yere nefes tüketiyoruz, sizi tutan ufak bir ayrıntı var ise eğlenmeye devam edin arkadaşlar eleştirinin dozunu ve tadını kaçırmadan eleştirinizi yapınız, yüzlerce alternatif var iken halen burada iseniz belli ki ROW u sevmişsiniz boşuna yormayın kendinizi :)

RickSancheZz

Üye
Yola başladıklarım - yolda bulduklarım - yola devam ettiklerim

Burada kişiler değişse de hikaye hep aynıdır, forumda bir avuç insanız diyete başlar gibi sigara bırakır gibi pazartesi günü miad kabul edilmez, bırakan bırakır kalan sağlar bizimdir, halen forumda isen halen online oyunda isen yönetimin yaptığı her zaman doğrudur boş yere nefes tüketiyoruz, sizi tutan ufak bir ayrıntı var ise eğlenmeye devam edin arkadaşlar eleştirinin dozunu ve tadını kaçırmadan eleştirinizi yapınız, yüzlerce alternatif var iken halen burada iseniz belli ki ROW u sevmişsiniz boşuna yormayın kendinizi :)
aman tanrım pozitif bir insan var forumda :D

birol2003

Üye
aman tanrım pozitif bir insan var forumda :D
Abi kimse kimseyi silah zoru ile tutmuyor ki, burada olanlar ne kadar sızlansa da belliki oyunu bırakmamışlar devam ediyorlar, slotlar da halen ks var, toplama yaparken halen bir sürü oyuncu görüyorum, ama foruma bir bakıyorum öldük bittik yok olduk sesleri her yerden geliyor, kime inanayım gözümle gördüğüme mi yoksa yazılanlara mı sen söyle

mewlan

Üye
Abi kimse kimseyi silah zoru ile tutmuyor ki, burada olanlar ne kadar sızlansa da belliki oyunu bırakmamışlar devam ediyorlar, slotlar da halen ks var, toplama yaparken halen bir sürü oyuncu görüyorum, ama foruma bir bakıyorum öldük bittik yok olduk sesleri her yerden geliyor, kime inanayım gözümle gördüğüme mi yoksa yazılanlara mı sen söyle
Kardeşim senin de yorumun çıkar telefonunu göster diyenlerden farklı değil. Ya da Tr şartlarından memnun değil ama hala burda yaşayan var demek gibi birşey. Sen bendeki ruh bağlarını aç bakalım o zaman ben kalıyor muyum? Oynuyoruz çünkü bir sürü zamanımız gitti ve itemlerimiz duruyor. 20 K değerinde itemimi kurtardığımda neden gitmeyeyim yada gitmesinler.

birol2003

Üye
o zaman çıkar telefonunu göster yoksa ararım 155'i :)

yeni bir patch gelir ve tüm herşeyi sıfırladık yeniden başlıyoruz derlerse hiç bir hak iddia edemeyeceğimizi biliyorsunuzdur umarım

Adv3NN

Üye
bende ara vermiş bi kullanıcıyım battel priestlere gelen nörflerden sonra karakterimin degerinin %70 azına verıp cıktım üzücüydü o kadar nerf yedi paramı cöp ettiler sağlık olsun güncellemeleri takip ediyorum umarım gelişir bi dahaki serverda online oluruz

Maximiliantr

Üye
Arkadaşlar bunu gerçekten anlamıyorum. şu guncelleme geldi düzelmese bırakırım bak bu oldu bırakırım bak. şunu beğenmedim biz 500bin kişiyiz hepimiz bırakırız bak diyen bi topluluk var. bunların beklentisi ne tam olarak? bi anda aa kardeşim ne demek bırakırım hemen hallediyoruz ne istiyordun sen mi dicekler. ayrıcak bırakıcaksan bırak kardeşim neyin sovunu yapıyon burda. bence bu tarz konuşanlar forumdan ebediyete kadar banlanmalı. ha oyun yönetimi bu zeka yoksunlarını ciddiye alıyorsa oda büyük sorun gerçi.
Oyunun hataları mı var? evet var. beğenmediğimiz veya rahatsız olduğumuz nerfler özellikler vs dolu kimisinin işine gelir kimisinin gelmez. tabiki rahatsızlığını belirt ama boş boş değil çözümle gel.
erken erişimin amacı bu zaten bişeyler denenicek olucak veya olmucak ama denenicek yani.
Sen galiba oyuna yeni başladın, Dorion 1 dahi girilemediği, DV 1 de 2 de yer yok diye dv 3'ün olduğu zamanları bilmedğin için, öyle altan altan ince birde yağ tadında post açmışsın. O oyuncular nerede şuan. Şidmi Bu oyunda Dürümcüler kaldı, birazda oyuncu. :D lütfen alıntı yapma gereksiz bir sürtüşme olmasın :D

mageonlineworld

Üye
Sen galiba oyuna yeni başladın, Dorion 1 dahi girilemediği, DV 1 de 2 de yer yok diye dv 3'ün olduğu zamanları bilmedğin için, öyle altan altan ince birde yağ tadında post açmışsın. O oyuncular nerede şuan. Şidmi Bu oyunda Dürümcüler kaldı, birazda oyuncu. :D lütfen alıntı yapma gereksiz bir sürtüşme olmasın :D
yoo en başından beri burdayım ve böle olacağını biliyordum. her oyun hyple başlar kimi sever kimi sevmez. malum oyun sv actı birazı oraya gectı niye alışkanlık çünkü yıllarca oynadılar. wow yeni paket getirdi birazıda oraya gectı neden cunku alışkanlık. kimi başaramadı yani parayı vuramadı öle bıraktı.kimisi gidişatı beğenmedi bıraktı. tam sürüm çıktıgında hepsi döner bi bakar yarısıda geri döner merak etme. siz şunu anlamıyonuZ ERKEN ERİŞİM.
Yani pek çok sey denenicek yapılacak. yani yatırım YAPMA. aklın varsa düşünebiliyorsan zaten yapmazsında. şimdi tarlası yanmış çiftçi gibi ağlıyonuz.döner ekmekçi yazmandan oyunlar hakkında bilginide belli ettin zaten il ve son mesajımdır. başka cevap atmam sana

JohnPlane

Üye
Dostum oyun boyunca 2 büyük clana girdim. 2 side dağıldı bir çok oyundan edindiğim dostum da oynu bıraktı inan en az 15 20 oyna sadık direnen adamın bıraktığını biliyorum. Sadece tehdit değil yani.
Bende BP Priest yüzünden bırakmıştım yeniden başladım o nerf geldikten sonra mesela kimisi gidiyor kimisi geliyor gidenlerde elbet hoşuna gittikleri şey olunca geri döner elbet

JohnPlane

Üye
o zaman çıkar telefonunu göster yoksa ararım 155'i :)

yeni bir patch gelir ve tüm herşeyi sıfırladık yeniden başlıyoruz derlerse hiç bir hak iddia edemeyeceğimizi biliyorsunuzdur umarım
hak iddia edemeyiz ama bu oyunda tarihin tozlu raflarına kalkar öyle birşey yaparsa.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt