Merhaba,oyunda 2 ila 5 dakika oynadıktan sonra, sürekli bu hatayi veriyor bilginize.
MyLittlePrincesS M Üye Katılım 4 Ara 2020 Mesajlar 2 Puanları 1 17 Ara 2020 #1 Merhaba,oyunda 2 ila 5 dakika oynadıktan sonra, sürekli bu hatayi veriyor bilginize. Ekli dosyalar rise.bug.png 3.5 MB · Görüntüleme: 37
cuttercrev Üye Katılım 12 Kas 2020 Mesajlar 8 Puanları 3 17 Ara 2020 #2 oyuna cık gir bende cıkmadan sureklı hataya evet dıyıp tekrar baglandım tekrarladı cıktım gırdım duzeldı
oyuna cık gir bende cıkmadan sureklı hataya evet dıyıp tekrar baglandım tekrarladı cıktım gırdım duzeldı
MyLittlePrincesS M Üye Katılım 4 Ara 2020 Mesajlar 2 Puanları 1 17 Ara 2020 #3 cuttercrev' Alıntı: oyuna cık gir bende cıkmadan sureklı hataya evet dıyıp tekrar baglandım tekrarladı cıktım gırdım duzeldı Genişletmek için tıkla ... Merhaba 20 kez denedim, sonuc aynı !
cuttercrev' Alıntı: oyuna cık gir bende cıkmadan sureklı hataya evet dıyıp tekrar baglandım tekrarladı cıktım gırdım duzeldı Genişletmek için tıkla ... Merhaba 20 kez denedim, sonuc aynı !