Sürekli sınıflar arasındaki serzeniş hakkında(Özellikle BP)

Jeay

Üye
Geçen gün özellikle baktım +8 paper setim 2600 canım var ,1900 vurmuş ne anlaatıyor anlamadım sallamış 900 vuran assamı var ?
Defans kırma varken üzerinde 1900 vurmuştur, bende chitin 7 set Swift set hatred 6 dual var. Düz 1500den fazla vurdugumu hatırlamıyorum. Lütfen yalan dolan konuşmayın surada

Alkoer

Üye
Ağlayanlar sayesinde gelen görev silahı nerfi tam fiyasko. 1512 ataktan 1450 ye düştüm. 61lv olduğumda hard zindan girdim rahat kestim.

Daha sonra görev elite seti giyip atağı 1100 e kadar düşürdüm. Sonuç yine rahat kestim solo hard zindanı.

Sonuç genel olarak pve ve pvp tüm sınıfların dmg lerinde bir dengesizlik var. Elime +7 arch sword alsam 400 atak artıyor fakat moba 100dmg fazla vuruyorum. Mob başına 1 atak fazla vurmak olur bu. Yani önemsiz.

Genel olarak silahların verdiği ataklar, element dmg etkisi gibi faktörler düzenlenmeli. Bp priestle ilgili bir sorun değil.

SessizCogunlugunSesi

Üye
Defans kırma varken üzerinde 1900 vurmuştur, bende chitin 7 set Swift set hatred 6 dual var. Düz 1500den fazla vurdugumu hatırlamıyorum. Lütfen yalan dolan konuşmayın surada
Yoktu ,1500 ap ile 900 vuran assasa denk gelmedim,bu bana saçma geldi ,warriora olabilri belkide bp prieste olmaz diye düşünüyorum şu an işyerindeyim oyunda olsam inan dener atardım buraya, yalancı kim görmüş olurduk.

Jeay

Üye

SessizCogunlugunSesi

Üye
Farklı oyunumu oynuyoruz diye düşündüm şimdi.Bizi kesenler,slot basanlar, başkaları herhal,bir slota gidesiye 2-3 kere kesilmişğim oluyor.Sen başka yere çekmişsin assas 900 vuruyorsa gerçekten silin o karakterleri.Adam 4 k vurmuş,warrior hariç hangi karakterde var 4 k hp?Assas gelince db atmış görüyoruzmu geldiğini?ben sana neyi anlatıyorum ki?Slot lara senmi çökecen assasla? Sen daha oyunu anlamamışsın.

SvZ

Üye
Her karakter farklı metalarda iş yapar. Bu da oyunun doğal akışı yapacak bişey yok arkadaşlar giydiğimiz taktığımız itemler imperial ya da üst düzey giysiler/takılar değil.

Zbam

Üye
Güzel kardeşim armor kırma yemiş adama 56 skillini vuruyor nesi yeterli olur :D? Asas solo pk diye bir şey yok oyunda nerelere getiriyorsunuz olayı çok ilginç gerçekten, yeterli olurmuş :D bütün slotlara çök, asas gelince debuff at saniyede 2 tane vur öldür hala daha burada tatava yap olaya bak ya
Alalhaşkına bir bp aç 2 3 gün czde farm yap sen solo flame rock keserken arkandan görünmez gelen asası kes bakalım dv ye girince bak bakalım kaç asas var kaç bp var skor tablosunda tek yiyomuş bp den karşısından dümdüz dalarsan yersin tabi tek

harmony

Üye
Sadece eleştirenler kendilerini geliştirmeyi amaçlamadan bildiği gibi oynayarak istediklerini elde edemeyince rakibi güçsüzleştirmeyi amaçlıyor ve buda bana anlamsız geliyor.
Benim gördüğüm kadarı ile sürekli şikayetçi olanların özeti daha öncede yazmış olduğum bu cümlemdir. Bu yorumum sınıf bağımsızdır.

Zbam

Üye
Daha az önce 57 level okçu slottan tek tek çekip mummy kesiyodu girdim aldım slotu diyo neden ks atıyon dedim slota giremiyosun bile adamın dediği sana mı sorucam bp nerf yesin görücem seni diyor. adamların sıkıntısı burda hakkı sanıyo o slotu 57 level +7 golden bowla benim kadar hızlı kesemiyo bana sarıyo adam benim charımda ki itemlar 10 gb

Zbam

Üye
1655289470395.png

Aha czde bp ile farm yapmak böyle bir şey

Geo

Üye
Drop atan moblar cesitlendirilse kimsenin bir derdi kalmayacak da iste sadece farmlanan birkac slot oldugu icin herkes birbirine nerf istiyor

SangiS

Üye
Yalan söylüyor slotta yakalayım deneyeceğim spike max 1k vuracak. Bende 1500 ap var hangi boş çardan bahsediyorsun. Server da en fazla 10 asasta var bu ap. Eğer görünmez eglmeyelim bu bizi 2vs1 çok rahat keser. Bana malicesiz 800 vuruyor ben ona spike 1k vuruyorum nasıl bir eşitlik acaba bu? Hem bende de epik takılar var üzerimde 7 chitin set ama senin paperinden daha fazla hasar yiyorum nasıl olacak?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt