takı drop!

gaddarkerim

Üye
malum takı upgrade geldi.parası olan daha onceden veya şimdilerde tüm takıları topluyor +3 takı için bilmem kaç adet takı gerekıyor.takı drobunda yükeltme yapıldımı?parayı basıp takılarını yükseltenlerın def atak hp si hatrı sayılır yükseldi..4k ap li warıor lar 3 küsür k ap li bp leri görmeye başladık bile .peki upgrade oranlarında bir yükseltme yapıldımı? 85 cap getırıp 65 capta ki maplarda 85 olmamızı sağladınız gıbı parayı basan egosunu tatmin edicek kıvamdamı olucak bu süreçte..yoksa takı droplarında bir yükseltme yapıldıda bizimmi haberimiz yok..

N3v3N

Üye
Dv deki moblarin droplari bir miktar arttırılmış.

Takı upgrade öncesi tek takı yetiyordu herkese. Birden +5 takı up açıldı. 2* ring 2x earring, 1* belt, 1* pendant derken 6 slota +5 takı gerekiyor artık.
Bu 6 slota +5 takı yapabilmek için kişi başı kaç adet takıya ihtiyacımız var? 32*6 = 192 adet takıya ihtiyacımız var. Ayrıca her upgrade içinde accesory shard gerekiyor.

Kişi başı 192 adet takı alacak şekilde düzenleme yapıldı mı droplara? Hadi 192 i geçtim 1 yıldır daha 1 takı drobu bile alamayanlar varken bu kişiler en azından 20-30 takı drobu alabilecek mi?

Yoksa %2-5 artış yapılıp parayı verenin düdüğü çalacağı düzen mı getirildi?

+0 +5 takı arasında uçurum fark oluştu ve droplara baktığımızda solo oyuncunun +5 tek bir takı yapması bile şuanda imkansıza yakın.

Sınıflar arası denge sorunu bile hala cozulememisken üstüne takı dengesizliği eklendi.

Para babaları hariç herkese bol sabirlar diliyorum.

Son düzenleme:

GizliPriest

Üye
Dv deki moblarin droplari bir miktar arttırılmış.

Takı upgrade öncesi tek takı yetiyordu herkese. Birden +5 takı up açıldı. 2* ring 2x earring, 1* belt, 1* pendant derken 6 slota +5 takı gerekiyor artık.
Bu 6 slota +5 takı yapabilmek için kişi başı kaç adet takıya ihtiyacımız var? 32*6 = 192 adet takıya ihtiyacımız var. Ayrıca her upgrade içinde accesory shard gerekiyor.

Kişi başı 192 adet takı alacak şekilde düzenleme yapıldı mı droplara? Hadi 192 i geçtim 1 yıldır daha 1 takı drobu bile alamayanlar varken bu kişiler en azından 20-30 takı drobu alabilecek mi?

Yoksa %2-5 artış yapılıp parayı verenin düdüğü çalacağı düzen mı getirildi?

+0 +5 takı arasında uçurum fark oluştu ve droplara baktığımızda solo oyuncunun +5 tek bir takı yapması bile şuanda imkansıza yakın.

Sınıflar arası denge sorunu bile hala cozulememisken üstüne takı dengesizliği eklendi.

Para babaları hariç herkese bol sabirlar diliyorum.
İstediği takı sayısını geçtim +3 ve üstüne ip yapmak için 100m üstü Gold istiyor :S üzgünüm ama oyun p2w oldu artık. +3 bluedragon neck +2 warlord Pendant gordum :D +0 fiyatları bu kadar yüksekken o seviyelere ulaşmak bazılarımız için imkansız.

kimyasal

Üye
oyun gb hızlı bir şekilde eritip değer artışına gitti, karlı çıkan siteler ve gp kasan 8pc ciler oldu. Olan çat pat farm yapmaya item çekmeye çalışan garibana oldu. Zengin parayı bastı +3 +5 neyse takısını yapıp DW de adam tekleyecek.

takosta

Üye
75 gorevlerı ıptal edıldıgınde, yenı oyuncular gelısımden gerı kalmasın onları dusunerek yaptık dedıler. sımdı yenı oyuncunun gelısımını sallayan yok. her gun kendılerı ıle celısıyorlar. 8 pc farmerler bıldıgın hem oyunu hem sıtelerı parmagında oynatıyorlar artık, komık :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt