Takı Upgrade Gelmesin lütfen !

JohnPlane

Üye
Azıcıkta olsa pazar yapan arkadaşlar bilicektir Pazarcı tayfa ve oyunda elinde biraz parası olan insanlar piyasadan sürekli takı topluyorlar. Sebep ne peki bir insan niye 9 tane asasin pendant tutar bankasında ? çünkü diğer oyuncular alamasın kendisi takıyı upgrade etsin. Kişileri ifşa etmek istemiyorum ama bankasını full takılarla dolduran insanlar tanıyorum umarım takı upgrade bu yıl gelmezde o takılar ellerinizde patlar.

Opus Magnum

Üye
:)

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2023-02-21 024026.png
    Ekran görüntüsü 2023-02-21 024026.png
    169.3 KB · Görüntüleme: 288

machinee

Üye
takı basarken yanma ihtimali yüksek olması lazım.
3 tane getir 1 tane yükseltilmiş al olursa sıkıntı.

Alkoer

Üye
Gelecek patch hakkında spoiler verilmesi güzel bir durum fakat piyasayı etkileyen konulara dikkat edilmeli bence.

Mage yan çarıma takı alıcaktım fiyatlar enflasyona oranla %300 artmış.

GunJack

Üye
Takı sistemi aynı takidan getirip yükseltme yerine belirli meslek seviyeleriyle geliştirme ve gelişen takının ticarete kapanması şekline olsa belki çok makas açılmaz oyuncular arasında. Ben şahsen oyunun mevcut eşya ve takılarınin yeterli olduğuna inanıyorum. Oyuna sadece kullanılabilir skilleri hesaplayarak Max level yükseltmesi gelebilir böylece HP değerleri artar savunma değeride artar.

RickSancheZz

Üye
takı upgrade yakın zamanda gelecek bu bi gerçek ama yükseltme işi nasıl olacak yükseltince bonuslar ne kadar etkili olacak bunları bilmiyoruz.

takı toplayanlarda kendi bileceği iş sizde toplayabilirsiniz, şahsen ben magus ring bile almam ne olacağını görmeden

Opus Magnum

Üye
işte bu yüzden normal takıya ihtiyacı olanlar alamıyor
Alakası bile yok günde 3 saat farm atsan 1 ayda bu sayfadan fazlasını dizerdin. Aldığım takılar piyasada 2 4 m arası değişiyor sadece travel ve knight takıları biraz daha pahalı. Sen bunları bile yapamıyor olmalısın ki itiraz ediyorsun.

GunJack

Üye
Meslek sistemine biraz emek verebilsek belki bu tartışmalara gerek kalmadan yapacaz takıları zamana bırakın mesleklerinizi geliştirmeye çalışın

JohnPlane

Üye
Alakası bile yok günde 3 saat farm atsan 1 ayda bu sayfadan fazlasını dizerdin. Aldığım takılar piyasada 2 4 m arası değişiyor sadece travel ve knight takıları biraz daha pahalı. Sen bunları bile yapamıyor olmalısın ki itiraz ediyorsun.
Asassin pendat stoklayanlar var onları ne yapacaz ? pendant bulamıyorum

JohnPlane

Üye
yanma ihtimali yüksek olması lazım yeni başlayan oyuncu için fark çok açılır
kesinlikle ve bence bu sene erken takı upgrade için yeni başlayan oyuncular yetişemez mümkün değil takı upgarde gelirse şuan çok dengeli bir pk var ama geri dönüşü olmayan bir yola sürükler oyunu takı upgrade

Opus Magnum

Üye
Arkadaşlar sizdeki vizyona gerçekten hayranım. Birisi demiş yanma ihtimali fazla olmalı.

E bu durumda piyasadan ciddi bir takı silinme olayı gerçekleşicek, bu da doğal olarak fiyatlara astronomik olarak yansıyacak; finalde yine sonradan gelen üzülecek.

Arkadaşlar cidden bunu düşünemiyor musunuz siz? Merak ediyorum bu seviyede bile ekonomik okuryazarlığınız yok mu?

KenyaliAtlet

Üye
Bunlar hep can suyu, nasıl yapalım da oyunculara yeni hedef belirleyelim? 1 yıllık oyunda bu kadar çok oyunu geç oyuna çevirme güncellemeleri aşırı ironik. Kendinizi bitirmeyin oyunun ömrünü uzatın, ne kadar çok oyunu oyuncular tüketirse o kadar çok zararınıza.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt