Takı upgrade ne zaman geliyor

HERO

Üye
Merhaba row ekib, oyuncular,

@SunRise
Kardeşimiz gecen discord dan demişti ki takı Upgrade "yakinda" gelicek.

1. Nezaman gelicek?
2. + kac olabilecek?
3. Yanma ihtimali olucakmi?

4. Duyuru geldinde takı fiyatlari absurt iki üc katına cikdi, ama droplar oranlari ayni. Bunu oyunculara karşi hakksiz buliyormusunuz?

Teşekkürler

priesttt

Üye
gereksiz stok yapıyolar, çoooook daha sonra gelecek, o takıların oyun dengesine olan etkisine kadar testi var

Hate

Üye
Merhaba row ekib, oyuncular,

@SunRise
Kardeşimiz gecen discord dan demişti ki takı Upgrade "yakinda" gelicek.

1. Nezaman gelicek?
2. + kac olabilecek?
3. Yanma ihtimali olucakmi?

4. Duyuru geldinde takı fiyatlari absurt iki üc katına cikdi, ama droplar oranlari ayni. Bunu oyunculara karşi hakksiz buliyormusunuz?

Teşekkürler
Nasıl ki senin bu konu içerisinde ''Kardeşim'' diyebilmen yanlış ise , @SunRise 'n ve konu bütünlüğü gereği @Justice 'n bazen heyecana gelip o an verilmemesi gereken bilgileri vermeleri çok yanlış. Yönetim kadrosu yöneticidir kardeşimiz değildir fakat bir kaç alt düzey yönetici hariç egoist olmadıkları ve bizimle aynı heyecanı paylaştıkları için o an verilmesi bütün pazar dengesini alt üst edecek bilgileri verip oyun ekosistemine ciddi derecede zarar veriyorlar. Bknz : Yumurtanın npcden kalkacıgının aylar önce soru cevapta söylenmesi. Bknz : Sunrise'n -Yeni gelecek silahlar doğal olarak güçlü olacak- dedikten bir hafta sonra - Yeni gelecek silahlarda çok bir fark olmayacak- demesi
Benim nacizane önerim insan şaşar beşer biz sizin şeffaflığınıza güveniyoruz fakat sorular toplandıktan sonra video ile cevaplanırsa en azından tekrar izlendiğinde şunu demeyelim dediğiniz bölüm olursa kesip atabilrisiniz yoksa takıda olduğu gibi fiyatlar bi anda 2x yapar, silah alacak adam daha iyisi gelecek diye almaz görev itemi ile death valleye cıkar ve sonunda her zaman olduğu gibi okçu nerflenir..

Archantos

Üye
Şuan için PK çok hızlı dönüyor. Karakterler çok çabuk düşüyor bu sistem tam oturmadan takı upgrade geleceğini şahsen düşünmüyorum. Arada ki fark çok artabilir bu yüzden

mystic007

Üye
Holy Priest, Browser, knight.
Bunlari takip etmiştim
Ben baktığımdan beri aynı fiyatlarıda belki sen eskiden beri takip ediyorsan doğrudur bazen piyasadan ucuzlari çekip yükseltme girişiminde bulunanlar oluyor ama 2 3 güne piyasa normal haline dönüyor gene vital ring earingler 2 2.5 tan 4m kadar çıktı geri 2.5 düştü travellarda aynı 18 19a kadar çıktı 12 13 düştü. Brawlers ring biliyorum bir piyasası 190 ve altiydi şuan 250ye çıkardılar 1 2 güne eski halini alır diye tahmin ediyorum

mmtakiff06

Üye
Warriorlere okçu olarak 260 , 280 arası damage atıyordum takı upgrade gelince artık 100 , 120 arası vururum heralde.

Balerion

Üye
Takı upgrade yeni server ile beraber açılacak diye düşünüyorum. Yani iki üç y daha var o işe

Promises

Üye
Arkadaş yayında takı upgrade yapılacak dedi takılar 3 katına çıktı , güncellemeden sonra imperial dropları düşürüldü dedi imperial fiyatları 3 katına çıktı pazarcılarla ortak galiba bu arkadaş vatandaşın hayrına bişey demedi şimdiye kadar.

HERO

Üye
Arkadaş yayında takı upgrade yapılacak dedi takılar 3 katına çıktı , güncellemeden sonra imperial dropları düşürüldü dedi imperial fiyatları 3 katına çıktı pazarcılarla ortak galiba bu arkadaş vatandaşın hayrına bişey demedi şimdiye kadar.
Gercekden şüpeli durumlar.

Balerion

Üye
Yeni server? Pvp server mi burası yeni server açacak kadar acemi değillerdir inşallah.
Her gün bir karakterin nerflendiği oyuna soulbound getirecek kadar acemiler. Oyuncu sayısı mevcudun yarisina indiği gün yeni hype için yeni serverin duyurusu gelecek merak etme.

murolity

Üye
Karakterler arası denge gelmeden takı uprage hayal kırıklığı olur.

NOCHE

Üye
Geçen pazarımdan 3 adet Travlers ring çekildi alıcıya PM attım verdiği cevap bedavaya satıyorsun kardeş yakında çok değerlenecek dedi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt