takı upgrade ve monster stone

melih42

Üye
takı upgrade gelince düz yyaratıklardan çıkanlara çok az oran vermenizi tavsiye ederim heryerde dolu var bu +7 8 tek bonuslu takılardan birsürü var yoksa +13 mü neyse artık dolar heryer bide monster stone gibi bişi gelirmi bu oyunada ?

melih42

Üye
en önemli şeyi unuttum bdw gibi bir etkinlik gelirmi yakın zamanda

XANDER

Üye
kardeşim ne bdw si oyun 100 tane user görünce lag tavan yapıyor kas bitane 50 level okçu bowl bosslarından bir birinden değerli itemleri alma şansın var ne ugraşıyosun bdw miş takı upgrade miş boş iş bunlar devammmmmmmm

istanbulls26

Üye
kardeşim ne bdw si oyun 100 tane user görünce lag tavan yapıyor kas bitane 50 level okçu bowl bosslarından bir birinden değerli itemleri alma şansın var ne ugraşıyosun bdw miş takı upgrade miş boş iş bunlar devammmmmmmm
itemi herkese atabiliyor herhaldede karşı ırk rahat bırakıyor mu ki bossları keserken

skaebneN

Üye
Alfa da mevcuttu mutlaka gelecektir. Oynadık test ettik bir birine yakın seviyelerdeki 2 ayrı partiden oluşan mini pk. Haritası da çok tatlı. Düşünülenin üzerine aslında tamamen lagsız oluyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt