mkurtuluss
Üye

Merhaba oyunda nadir takılari 6 sini tamamlayınca 2 küpe 2 yüzüm kolye kemer ekstra bonus veriyor diyorlar doğru mu ?
Merhaba reis nerden görüyoruz o bonusu bende var aynı parçadan 3 taneMerhaba,
Aynı set olan minimum 3 parçayı ve fazlasını birlikte giymeniz durumunda bonus vermektedir.
Set bonus adı altında verilen statların altında yer almaktadır.Merhaba reis nerden görüyoruz o bonusu bende var aynı parçadan 3 tane
Resim eklemeniz mümkün mü ?Set bonus adı altında verilen statların altında yer almaktadır.
Örnek olarak şu an bulamadım, ilk bonus olayı geçtiğinde paylaşacaktım. Bulduğumda buraya paylaşırım.Resim eklemeniz mümkün mü ?
Bu bilgiye dayanarak oyuniçi pazardan toplam 4 adet vitality takı aldım, hiç bir şekilde bonus vermiyor.Merhaba,
Aynı set olan minimum 3 parçayı ve fazlasını birlikte giymeniz durumunda bonus vermektedir.
Rare ve üzeri 3 parça topladığınız süreçte bonuslar etkinleşir, yakın süreçte bonuslar hakkında rehberler eklenecektir.Bu bilgiye dayanarak oyuniçi pazardan toplam 4 adet vitality takı aldım, hiç bir şekilde bonus vermiyor.
Dual Vitality küpe + Dual vitality yüzük?
Ayrıca oyunda Vitality Belt bulamadım.
Anlıyorum fakat pratikte eklenen bir bonus yok sebebi nedir?Rare ve üzeri 3 parça topladığınız süreçte bonuslar etkinleşir, yakın süreçte bonuslar hakkında rehberler eklenecektir.
Giydiğiniz 3 parça takıdan birine tıkladığınızda SET BONUS adı altında ek bar açılmadı mı? Giydiğiniz takılar RARE ve üstü mü?Anlıyorum fakat pratikte eklenen bir bonus yok sebebi nedir?
Bug falan mı var?
Kolyeniz eksik, set bonusu için o da olmalı. Küpe, Yüzük ve Kolye ile minimum 3 olarak set bonusu alabilirsiniz.Yok çalışmıyor
5 Parça Rare takı var, 4'ü vitality sonuç;
Kolyeniz eksik, set bonusu için o da olmalı. Küpe, Yüzük ve Kolye ile minimum 3 olarak set bonusu alabilirsiniz.