8 char koyduğunu düşünürsek saatte her bir karakter 500 k çıkarsa 8x500 k : 4m yapıyor günde 10 saat bu şekilde takılsan 40 yapıyor onu da nakite çevirme düşüncesi . Oyun bildiğin haraca bağlanmış oluyor
Bence darılma ama mantıklı bir ceza.
O zaman herkes kendi karakterim veya farklı bahaneler bulacak ve bu olay devam edecek onu nasıl çözecez ?Kendi karakterini kasmak yasak çok saçma gelmiyormu kulağa? Ne yapayım 65 level mageyim kendi karakterimi kasmamamı benden nasıl bekler bu oyun. Gidip oracle slotunda sürüneyimmi 57 level karakterle boşunamı kastık mageyi.
kasacak olan adam arkadaşıyla oynuyorken 3 4 çharla oturmaz slotta atak yapar bizde yıllardır oynuyor mmorg ama daha 4 kişi oturup 5 kişi oturup 2 3 kişi kastıgımız
Şöyle bi durum ben clanımdaki adamları çağırıyorum nerdeyse zorla işe giderken bırakın yan karakteri partiye diye çünkü EXP artıyor parti dolu olunca. Gelen geçenide alıyorum partiye görev var diyeni alıyorum iki dakka yapıyorum görevlerini. Artmasın o zaman exp düşsün parti doldukça almayayım bende kimseyi tek çar kasayım taksi maksi olmadığım belli olsun kafam rahat oynayayım. Gelen giden aldım video taksici bilmemne, bi kamyon küfür yiyorum bedavadan.aynen taksi belli oluyo zaten ama şöyle birşey bazen party adamlar işi oluyo 5 dakika 10 dakika en fazla 30 dakika olsun bunu resim alıp ban iyiyosak sıkıntı durum
taksi gözlemlenir yapılıyodur o kesin yoksa sıkıntı böyle tek resim direk ban atcaklarını sanmıyorum adam sevmez seni taksi diye ticket atıyo öyle veledler var.
Partiye adam aldıkça exp çoğalmasın azalsın.O zaman herkes kendi karakterim veya farklı bahaneler bulacak ve bu olay devam edecek onu nasıl çözecez ?
Çok basit karakterlerin bağlandıkları ip den kontrol edebilirler sonuçta benim ana pc ile yanımdaki laptobun lokasyonu aynı çıkacaktır. Bu şekilde bir kontrol ile yapılabilir.O zaman herkes kendi karakterim veya farklı bahaneler bulacak ve bu olay devam edecek onu nasıl çözecez ?
Adamdan id pas alıp ücretli bunun işinede girilebilir o zaman. Ucu çok açık her türlü bir yere çekilir gider bu.Çok basit karakterlerin bağlandıkları ip den kontrol edebilirler sonuçta benim ana pc ile yanımdaki laptobun lokasyonu aynı çıkacaktır. Bu şekilde bir kontrol ile yapılabilir.
Arkadaşım oldu olacak gbt vereyim bir oyuna kişisel verilerimi neden vereyim?, bir oyun sonuçda oldu olacak banka hesap nolarımıda vereyim. Çoğu insan bu oyuna salak saçma bilgiler ve proğramlar kullanarak oyuna girme zorunda kalmamak için geldi. Her nedense illegali uzaklaştırmak için ben eziyet çekiyorum neden?Aslında bu işleri yönetmek çok da zor değil. Şu hesap açma işlerini kimlik numarasına bağlayacaksın. Örn; 14-50 yaş arası bir kimlik numarası bir hesap açabilecek belki ileri ki zamanlar da arttırsın. Böylelikle sürekli hesaplar açılıp taksi gibi saçma sistemler yapılıp TL mevzusu da bir nebze olsun engellenir. Bazı arkadaşlarımız şu yan char ile yan hesap olayını karıştırıyor galiba. Yan char aynı hesapta bulunup aynı serverdaki karakterler için değil mi? Ben mi yanlış biliyorum. Yan char diye yan hesap oluşturup başka bir karakter kasıyorsunuz. Farklı bir job oynamak istiyorsanız oyun zaten size 4 tane farklı karakter açabilme hakkı vermiş 2-3 tane de hali hazır da daha kilitli. Canın sıkıldıkça karakter seç özeliği ile değişim yapabilirsin. Fakat bence burada amaçlar farklı. Bu herkes için geçerli değil fakat daha sonra bu kasılan karakterler oyun içi veya dışı gerçek paraya satılacak ve maalesef oyunun ekonomisi yine etkilenecek. Bunları en baştan engellemek gerek.
ne oldu korktun mu ? ne güzel işde küfür hakaret falan edersen savcılıkla muhattap olursun direktmen daha temiz bir oyun olur +1 destekliyorum umarımda öyle olurArkadaşım oldu olacak gbt vereyim bir oyuna kişisel verilerimi neden vereyim?, bir oyun sonuçda oldu olacak banka hesap nolarımıda vereyim. Çoğu insan bu oyuna salak saçma bilgiler ve proğramlar kullanarak oyuna girme zorunda kalmamak için geldi. Her nedense illegali uzaklaştırmak için ben eziyet çekiyorum neden?
Yabancı uyruklu oynayan arkadaşlar ne yapacak?ne oldu korktun mu ? ne güzel işde küfür hakaret falan edersen savcılıkla muhattap olursun direktmen daha temiz bir oyun olur +1 destekliyorum umarımda öyle olur
Yarın bir gün bu veriler sızarsa da savcılıkta ağlayan sen olursun.ne oldu korktun mu ? ne güzel işde küfür hakaret falan edersen savcılıkla muhattap olursun direktmen daha temiz bir oyun olur +1 destekliyorum umarımda öyle olur