Taksi Banı

DaftPunk

Üye
8 char koyduğunu düşünürsek saatte her bir karakter 500 k çıkarsa 8x500 k : 4m yapıyor günde 10 saat bu şekilde takılsan 40 yapıyor onu da nakite çevirme düşüncesi . Oyun bildiğin haraca bağlanmış oluyor :) Bence darılma ama mantıklı bir ceza.

Pitou

Üye
Kendi karakterini kasmak yasak çok saçma gelmiyormu kulağa? Ne yapayım 65 level mageyim kendi karakterimi kasmamamı benden nasıl bekler bu oyun. Gidip oracle slotunda sürüneyimmi 57 level karakterle boşunamı kastık mageyi.
O zaman herkes kendi karakterim veya farklı bahaneler bulacak ve bu olay devam edecek onu nasıl çözecez ?

SaFeN

Üye
Çok iyi olmuş bence bunu açıkça da söylesinler taksi yapmayı yasaklayıp böyle kolay yoldan char kastırmak da yasaklansın. Toplayıp ptyi 2 günde 60 a kasıp sonra hesap satanlar türeyecek ondan sonra

Uljoha

Üye
kasacak olan adam arkadaşıyla oynuyorken 3 4 çharla oturmaz slotta atak yapar bizde yıllardır oynuyor mmorg ama daha 4 kişi oturup 5 kişi oturup 2 3 kişi kastıgımız

aynen taksi belli oluyo zaten ama şöyle birşey bazen party adamlar işi oluyo 5 dakika 10 dakika en fazla 30 dakika olsun bunu resim alıp ban iyiyosak sıkıntı durum
taksi gözlemlenir yapılıyodur o kesin yoksa sıkıntı böyle tek resim direk ban atcaklarını sanmıyorum adam sevmez seni taksi diye ticket atıyo öyle veledler var.
Şöyle bi durum ben clanımdaki adamları çağırıyorum nerdeyse zorla işe giderken bırakın yan karakteri partiye diye çünkü EXP artıyor parti dolu olunca. Gelen geçenide alıyorum partiye görev var diyeni alıyorum iki dakka yapıyorum görevlerini. Artmasın o zaman exp düşsün parti doldukça almayayım bende kimseyi tek çar kasayım taksi maksi olmadığım belli olsun kafam rahat oynayayım. Gelen giden aldım video taksici bilmemne, bi kamyon küfür yiyorum bedavadan.

Tengrikut

Üye
taksimetreyi trade'den den erken almış olabilirsin genellikle banlananlarda ortak özellik "ne oldu,niye oldu,benim niye haberim yok"

STONKS

Üye
Yani taksiyi savunanlarında akıllarında olup söyleyemedikleri tek düşünce şu : Ben para verdim 1den fazla bilgisayar aldım, bu oyunuda oyun olarak değil bir ticari işletme bir kazanç kapısı olarak kullanıyorum , diğer oyuncular ne yaşıyor umrumda değil bana karışmayın.

DuncanBlake

Üye
taksici karteller yüzünden exp kasamıyorduk. Geçen exp kastım onbeş dk Allaha şükür.

kerimbagbak1

Üye
taksi yasak dediler ama oyuna etkisi oldu mu forum da ağlama konusu görmediğime göre taksi devam ediyo diye dusunuyorum oyuna giremedim 1 haftadır durumu merak ettim

HeaveN

Üye
Taksi yasaklandı rahatladım valla exs kasıyom partice adamlar taksi olunca anamızı ağlattılar 5 str priest kasmışlar 65 lvl bi ks atıyolar görsen Leonz ne ismi oyunda lanet ettim herife artik yapsin görem

tenfinger

Üye
Trade kapatılsın, herşey merchant ile olsun. Piyasa ortalamasının altı ve üstündeki satışlar denetime alınsın.

Vergi kaçıran ban yesin.
Muhasebeci tutalım :-D

HeaveN

Üye
Trade özel güvenlik kod gelebilir sadece char sahip bilcek soyulma engellenir çöp atma kod gelebilir yanlış bazen item çöp atılabilir yada hesap çalan kişi aktarım yapamasa bile çöp atmak isticektir. Engellenebilir bu çözüm efsane ses getirir.❤️

CoderWho

Üye
O zaman herkes kendi karakterim veya farklı bahaneler bulacak ve bu olay devam edecek onu nasıl çözecez ?
Çok basit karakterlerin bağlandıkları ip den kontrol edebilirler sonuçta benim ana pc ile yanımdaki laptobun lokasyonu aynı çıkacaktır. Bu şekilde bir kontrol ile yapılabilir.

Pitou

Üye
Çok basit karakterlerin bağlandıkları ip den kontrol edebilirler sonuçta benim ana pc ile yanımdaki laptobun lokasyonu aynı çıkacaktır. Bu şekilde bir kontrol ile yapılabilir.
Adamdan id pas alıp ücretli bunun işinede girilebilir o zaman. Ucu çok açık her türlü bir yere çekilir gider bu.

Phteah

Üye
Aslında bu işleri yönetmek çok da zor değil. Şu hesap açma işlerini kimlik numarasına bağlayacaksın. Örn; 14-50 yaş arası bir kimlik numarası bir hesap açabilecek belki ileri ki zamanlar da arttırsın. Böylelikle sürekli hesaplar açılıp taksi gibi saçma sistemler yapılıp TL mevzusu da bir nebze olsun engellenir. Bazı arkadaşlarımız şu yan char ile yan hesap olayını karıştırıyor galiba. Yan char aynı hesapta bulunup aynı serverdaki karakterler için değil mi? Ben mi yanlış biliyorum. Yan char diye yan hesap oluşturup başka bir karakter kasıyorsunuz. Farklı bir job oynamak istiyorsanız oyun zaten size 4 tane farklı karakter açabilme hakkı vermiş 2-3 tane de hali hazır da daha kilitli. Canın sıkıldıkça karakter seç özeliği ile değişim yapabilirsin. Fakat bence burada amaçlar farklı. Bu herkes için geçerli değil fakat daha sonra bu kasılan karakterler oyun içi veya dışı gerçek paraya satılacak ve maalesef oyunun ekonomisi yine etkilenecek. Bunları en baştan engellemek gerek.

sadist

Üye
Aslında bu işleri yönetmek çok da zor değil. Şu hesap açma işlerini kimlik numarasına bağlayacaksın. Örn; 14-50 yaş arası bir kimlik numarası bir hesap açabilecek belki ileri ki zamanlar da arttırsın. Böylelikle sürekli hesaplar açılıp taksi gibi saçma sistemler yapılıp TL mevzusu da bir nebze olsun engellenir. Bazı arkadaşlarımız şu yan char ile yan hesap olayını karıştırıyor galiba. Yan char aynı hesapta bulunup aynı serverdaki karakterler için değil mi? Ben mi yanlış biliyorum. Yan char diye yan hesap oluşturup başka bir karakter kasıyorsunuz. Farklı bir job oynamak istiyorsanız oyun zaten size 4 tane farklı karakter açabilme hakkı vermiş 2-3 tane de hali hazır da daha kilitli. Canın sıkıldıkça karakter seç özeliği ile değişim yapabilirsin. Fakat bence burada amaçlar farklı. Bu herkes için geçerli değil fakat daha sonra bu kasılan karakterler oyun içi veya dışı gerçek paraya satılacak ve maalesef oyunun ekonomisi yine etkilenecek. Bunları en baştan engellemek gerek.
Arkadaşım oldu olacak gbt vereyim bir oyuna kişisel verilerimi neden vereyim?, bir oyun sonuçda oldu olacak banka hesap nolarımıda vereyim. Çoğu insan bu oyuna salak saçma bilgiler ve proğramlar kullanarak oyuna girme zorunda kalmamak için geldi. Her nedense illegali uzaklaştırmak için ben eziyet çekiyorum neden?

BayPROBLEM

Üye
Arkadaşım oldu olacak gbt vereyim bir oyuna kişisel verilerimi neden vereyim?, bir oyun sonuçda oldu olacak banka hesap nolarımıda vereyim. Çoğu insan bu oyuna salak saçma bilgiler ve proğramlar kullanarak oyuna girme zorunda kalmamak için geldi. Her nedense illegali uzaklaştırmak için ben eziyet çekiyorum neden?
ne oldu korktun mu ? ne güzel işde küfür hakaret falan edersen savcılıkla muhattap olursun direktmen daha temiz bir oyun olur +1 destekliyorum umarımda öyle olur

mygokcek

Üye
Ben ilk defa bir mmorpg oyununda yuksek lvl bir oyuncunun partisine dusuk lvl li bir oyuncuyu alip lvl kasmasina yardim ederken ban yedigini burda gordum, exp kasan adama ban atiliyor ama yasalmolmayan sitelerden Gb denilen birimi cekmelere musade ediliyor ya iste ona anlam veremiyorum.(Bu sitelerle alakali youtube da video dolu)
Madem bu tur bir party sistemine yonetim olarak karsisiniz , insanlarin kafasini bulandiricaginiza yonetim kesin bir yontem getirin, aralarinda 5 seviye fark olanlar pt kuramasinlar, partylerde exp artmasin, vede o sekilde oynamak isteyen saatlerce ugrassin 54 den 55 e gecmek icin solo takilsin,
zaten bir suru kafamizi allak bullak ettiniz, ne yapmaya calistiginizi bence sizinde suan bildiginizi sanmiyorum,
partiye girdim zar zor sc bastim 20 dakka kastim 2 dakka wc gidem desem adamlar korkularindan pt den atar , wc ye giderken iki dakka gidip gelene kadar kenara birakamior cunku kenarda durmak ban sebebi,
arkadasa katiliyorum, emek diyorsunuz ama gb yi cekip +8 itemleri tak die ezik lvlde cekip oyuna dalan adamlara niye birsey demiyorsunuz ,
Madem party mantelitesini kaldirdiniz ozaman solo oynayacak hale getirin oyunu, Gorev exp lerini artirdik diyorsunuz peki 41 lvl den 54 lvl e kadar olan tum gorevlerin verdigi exp miktari asaginyukari 37m , sadece 54 lvl den 55 lvl kasmaniz gereken exp 33m, 13 lvl toplaminin butun gorevleri sizi ancak 54 den 55 e atiyor , Nasil kasicak bu insanlar?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt