2.0 Güncellemesi geldiği sabah konu açmıştım kendi çarlarımı kasıyorum, nasıl ayırt edecesiniz diye, bugün atak banı yedim. ikisi yan bilgisayardan açık gerisi clan üyelerinin yan çarı, kendi çarı olan bir partide kasıyorum. Klanın priest eksiğini gidermek amacıyla priest oynamayı düşündüğümden açtım karakteri kasıyorum HİÇBİR ücret almadan. Para karşılığı taksi yapmak mı suç yoksa arkadaşlarını kasmak, kendi çarını kasmak mı suç nasıl bir döneme geldik şimdi. Ben kendi çarımı kasamayacaksam, arkadaşlarımı kasamayacaksam nasıl MMO olacak bu oyun. O zaman pazarda yapmayalım oda yardım sonuçta kapatın tradeleri kimse arkadaşına dostuna yardım edemesin bdo gibi oynayalım.
Öneri yapmıştım ben o konuda da, partiye adam aldıkça exp çoğalıyor mecbur partiyi doldurmam gerekiyor. Değiştirin bu mekaniği sadece kendi çarımı kasayım almayayım kimseyi partiye o zaman. Millet taksi yapmış bilmem ne yapmış kabak neden bana patlıyor.
Taksi sistemine de karşı değilim bu arada nasıl ki isteyen isterse mağazadan alır ürünleri satar oyun içi karakterini güçlendirir, isteyende verir parasını karakterini level kastırır yani ne farkı var birisi legal birisi atak ban bilmem ne ban cezası var karşısında. Günde iki saat oynayan adam görev yapamadım diye ticket atar tabi ne klanı var ne grubu var solo MMO oyun oynuyor ve oyun bu adamların isteğine göre değişiyor, bence yanlış. Solo oyuncu her karşısına çıkan zorluğa ticket atar sesi çok çıkar ama bu oyunun amacını türünü de karıştırmamak lazım.