Taksi & Gameplay Hakkında Yeni Oyuncular yada oyunda zorlananlar insanlar için.

hytronn

Üye
Merhaba, Öncelikle Ben Hytronn gerçek ismim Mert.

Oyun'da Bayramdan önce 65 lvl olan sayılı kişilerden biriyim ve itemlerimi bizzad oyunun içinden kasarak yaptım.
Forum'da bazı arkadaşlar fotoğraflarımı atıp paylaşmışlar sağolsunlar bu kadar düşünceliler.

Konu taksi ile alakalı olup ; Taksi denen ve yaptığım şeyi 1m e 2m 3m e yaparak içinden çıkan eşyaları kendilerine bırakıyordum bu sayede çalışan insanada destek cıkıyordum ve bunu yayında
insanlara destek çıkarak yapıyordum, ne yazıkki bazı arkadaşlar bunu artniyetli paylaşmışlar.Benim elimdeki item suan 4GB ve satılamıyor taktığım için, Kendimi yayınlarda da oyundada geliştiriyorum sonuçta bu oyun bir mmorpg oyunu ve rolümde insanları kasmaktı o an ve elle oynayarak legal bir şekilde yaptım bazı insanlar abartarak7m istediği için bunu ben yapmak istedim ve 1m-2m dedim neyse işin özü ; eğer bu konuda gerçekten bunu ticaret mantığıylabaktığımı düşünen arkadaş varsa hepsinden özürlerimi dileyerek af buyuruyorum fakat çalışan izleyicilerim olduğu için onlarla birlikte kaynaştım ve bıraktığım için üzülenler oldu.
Alttaki fotoğrafta itemlerimi görebilirsiniz +7GB üzeri item var satmıyıp kullanıyorum ve dahada yapıyorum.
item.png

Moderatör tarafında düzenlendi:

wultrox

Üye
Merhaba, Öncelikle Ben Hytronn gerçek ismim Mert.

Oyun'da Bayramdan önce 65 lvl olan sayılı kişilerden biriyim ve itemlerimi bizzad oyunun içinden kasarak yaptım.
Forum'da bazı arkadaşlar fotoğraflarımı atıp paylaşmışlar sağolsunlar bu kadar düşünceliler.

Konu taksi ile alakalı olup ; Taksi denen ve yaptığım şeyi 1m e 2m 3m e yaparak içinden çıkan eşyaları kendilerine bırakıyordum bu sayede çalışan insanada destek cıkıyordum ve bunu yayında
insanlara destek çıkarak yapıyordum, ne yazıkki bazı arkadaşlar bunu artniyetli paylaşmışlar.Benim elimdeki item suan 4GB ve satılamıyor taktığım için, Kendimi yayınlarda da oyundada geliştiriyorum sonuçta bu oyun bir mmorpg oyunu ve rolümde insanları kasmaktı o an ve elle oynayarak legal bir şekilde yaptım bazı insanlar abartarak7m istediği için bunu ben yapmak istedim ve 1m-2m dedim neyse işin özü ; eğer bu konuda gerçekten bunu ticaret mantığıylabaktığımı düşünen arkadaş varsa hepsinden özürlerimi dileyerek af buyuruyorum fakat çalışan izleyicilerim olduğu için onlarla birlikte kaynaştım ve bıraktığım için üzülenler oldu.
Alttaki fotoğrafta itemlerimi görebilirsiniz +7GB üzeri item var satmıyıp kullanıyorum ve dahada yapıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 6606
Yeni başlayan ve sıkıntı çeken solo arkadaşlar için;

Arkadaşlar, öncedende game play tarafında oynadığım ve bir topluluğum olduğu için Solo arkadaşlara destek amaçlı discord'da her türlü iletişim sağlıyıp size öğretici ve en düşük level'den iyi level kasma hakkın'da itemler hakkın'da pve ve pvp hakkında her türlü yardımı etmek isterim ve isteriz.

Bunun için bu konu yasakmı bilmiyorum eğer öyleyse düzeltilirmi bilmiyorum ama size bir discord paylaşmak isterim burada Protean&Lunaskar olarakta iletişime geçip oyun içi level kasmak, crafting, nft, pvp & pve tarafında her türlü oyun bilgisi hakkında yardım ve sohbet edilebilir. Özellikle oyunda solo takılıp hiç bişey yapamayan arkadaşları bence sahip cıkmamız gerek ve o yüzden bir tek ben değil değerli okurlar siz'de paylaşıp insanları discordlarınıza cağırıp öğretmeniz veya sahip çıkmanız gerçekten güzel bir olay olabilir.
https://discord.gg/xNrraQC discord paylaşmak yasakmı bir bilgim yok fakat oyun hakkında 0-50 lvl yada bilsede sıkıntı yaşayan solo arkadaşlarıma yardım amaclı her türlü sesli yardım edilir.
bu arkadaş dürüst. Bu topluluğa fazlasın lakin bind itemlerin en azından bir süre daha satılmaması taraftarıyım.

zagor

Üye
şahsen taksi sistemine karşı olan birisi değilim. evde vakti olan sıkılmam diyen varsa zaten bu durumu tecih etmeyerek bu sisteme rey vermediklerini gösteriyor. ama vakit benim açımdan önemli. çoluk çocuktan sebep kasamıyorum,işten sebep kasamıyorum diyenlerin de bunu tercih etmesi gayet normal. zaten bu bir furyadır kısa zaman sonra bitecektir. çok fazla büyütmeye gerek yok.

LosTurcos

Üye
Bu taksi muhabbetine karşıydım bende saçma geliyordu ama artık atın ölümü arpadan olsun. Bende verecem birine kassın yeter da

exden

Üye
Taksi ne biri aciklar mi? Bu türk ko tayfanin ne acayip terimleri var. Anlayamiyorum arkadaslar yardim pls

Laragon

Üye
Parayla zaman satın alma diyorsunuz da, marketten scroll aldığımız zaman da parayla zaman almış olmuyor muyuz? Bence seviyede önde giden birisinin parayla oyuncu kasması gayet mantıklı. İki taraf için de çok faydalı. Eğer bu durum yasak değilse, ki bence yasak olması da aşırı saçma, kimseye sorgulamak düşmemeli.

hytronn

Üye
dizdin charı bıraktınmı sımdı taxiyi
hocam charım zaten diziliydi yayınımı izlediysen upgrade yapıyorum 60-70m lik yayınıma içerik çıkarıyorum ve yanıyor sürekli dizili taxi yaptım ^^ bu itemler olmadan o taksiyi yapamazdım zaten

Resquection

Üye
Gereksiz bir konu başlığı olmuş. Legal olun, saygılı olun da ne yaptığınız pek önemli değil. Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değiliz.

here1am1

Üye
Yani adam community pozitif yönde evrilmesi için açıklama yapmış, böyle insanları kaybetmemek lazım community için

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt